laskajefajn Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Pánové! Poradte mi: ted řešim převodovku přesněji řečeno rozdil mezi D a DS neboli sportovním režimem.Je mi jasné že rozdil tam je a že DS řadi ve vyšších otáčkách jen jsem nevěděl na stoprocent jestli tam musim rychlosti házet sám a nebo to jde automatem jako při normálním režimu V provozu se mi to zkoušet moc nechce ale vyloženě jsem s tim ještě nebyl blbnout někde mimo silnici.Zitra mě čeká Pec p.Sn.tak tam to třeba prubnu Díky všem za postřehy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 ten zlutej krouzek, to je nejaka erotika (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 Když to hodíš na DS, tak bude ten automat ve "sportovním" režimu, tedy bude řadit ve vyšších otáčkách, jak jsi sám napsal. To vše do momentu, než pohneš pákou nahoru nebo dolů, pak se ti na displeji objeví přímo zařazená rychlost ve formátu M1, M2...M6... V tomto režimu ten automat přeřadí opravdu až to bude skutečně nutné a ty nezasáhneš sám, tedy při výrazném podtáčení nebo naopak v omezovači... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 My na tyhle dotazy na foru říkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2013 (upraveno) m.n: děkuju za reakci,myslel jsem si to,dokud nezačnu řadit sám tak to DS vyhodnocuje a překlápi rychlosti samo když to dobře chápu. Trojan: no comment Tohle mě dostalo: http://www.auto.cz/bmw-svolava-servisu-vice-nez-500-000-vozu-72995 Upraveno 19. února 2013 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Hm...pěkný, 500 tis aut už je docela mazec. Docela zajímavá informace v článku je, že v Evropě neexistuje instituce, která by trochu víc dohlížela na podobné závady, které můžou představovat vysoké bezpečnostní riziko a případně další hromadné závady, u kterých automobilky hrají mrtvého brouka, viz. např. BMW a problémy s motory N54, respektive vysokotalkým benzínovým čerpadlem. Nebo Kia a Hyundai, kdy obě automobilky inzerovali strašně nízké spotřeby nových motorů, v běžném provozu nedosažitelných. V USA byly během pár měsíců podány hromadné žaloby, v případě BMW došlo k vyplácení náhrad zákazníkům, nucenému prodloužení záruky na dané komponenty na 10 let nebo 180tis. km a nakonec ještě k nařízení svolávací akce. V případě korejských automobilek došlo během pár týdnů k rozhodnutí, že zákazníci jsou klamáni a automobilky už vyplácí zákazníkům peníze podle ujetých kilometrů. Myslím, že by to takhle mělo fungovat i v Evropě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Komu něco říká Singer 911, narazil jsem na super video. A chlapík má Suby a vypadají na ruce neskutečně dobře. The Singer 911: All You Ever Wanted to Know - CHRIS HARRIS ON CARS http://www.youtube.com/embed/fJQ4hQSusjE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 singer me hodne bere, diky za video.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Kamarád mi tím článkem nasadil brouka do hlavy tak jsem ještě v noci psal email na zastoupení BMW v ČR a hned ráno jsem měl odpověd že se to mého vozů netýká.U mě byla jen jedná svolávačka a to kvůli špatnému těsnění zadních světel tak tam dávali v roce 2010 nové zadní LED lampy jinak můžu být v klidu-oni to dokonce poznaji i v servisu podle načtení klíčku že je potřeba nějaká svolávačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 singer me hodne bere, diky za video.. Chris má i další super videa, naposledním taky v 911 na zamrzlém jezeře. Skoro tak dobrý jak top gear:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Hm...pěkný, 500 tis aut už je docela mazec. Docela zajímavá informace v článku je, že v Evropě neexistuje instituce, která by trochu víc dohlížela na podobné závady, které můžou představovat vysoké bezpečnostní riziko a případně další hromadné závady, u kterých automobilky hrají mrtvého brouka, viz. např. BMW a problémy s motory N54, respektive vysokotalkým benzínovým čerpadlem. Nebo Kia a Hyundai, kdy obě automobilky inzerovali strašně nízké spotřeby nových motorů, v běžném provozu nedosažitelných. V USA byly během pár měsíců podány hromadné žaloby, v případě BMW došlo k vyplácení náhrad zákazníkům, nucenému prodloužení záruky na dané komponenty na 10 let nebo 180tis. km a nakonec ještě k nařízení svolávací akce. V případě korejských automobilek došlo během pár týdnů k rozhodnutí, že zákazníci jsou klamáni a automobilky už vyplácí zákazníkům peníze podle ujetých kilometrů. Myslím, že by to takhle mělo fungovat i v Evropě. Bohužel soudnictví v USA na rozdíl od EU funguje, tohohle se nedočkáme. EU chce ovšem měření spotřeby a hlučnost vozidel chce změnit, tak alespoň něco. Teď je uváděná spotřeba daleko od reality. http://www.novinky.cz/auto/292970-normovana-spotreba-paliva-neodpovida-realite-zjistila-evropska-komise.html http://auto.aktualne.centrum.cz/clanek.phtml?id=770941 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 (upraveno) Kdo má rád top gear a 007, určitě bude stejně nadšený jako já :-) Top Gear - 50 Years of Bond Cars EDIT: jo a hammond nosí celou dobu moonwatche Upraveno 20. února 2013 uživatelem adamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 (upraveno) Kdo má rád top gear a 007, určitě bude stejně nadšený jako já :-) Top Gear - 50 Years of Bond Cars Dostalo mě jak mu chcalo do toho Lotusu pod vodou kolem volantu :DEdit: skloňování Upraveno 20. února 2013 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Top Gear - 50 Years of Bond Cars Tož hezké to bylo, dobře jsem zabil tu hodinu, co jsem měl pracovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Radkopf: Díky za video, je vidět, že idioti na silnicích jsou všude a vůbec ani netuší v čem sedí a jak se to chová na silnic. Není to tak dávno co u nás zabil jeden magor hostesku, kterou provezl v Lamborgini.Rodiče té hostesky jsem osobne znal pracovali jsme spolu ve stejném oddělení nejmenované firmy .... Zničil ne jeden ale hned tři zivoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 To chci...nemělo to chybu,Xdrive je fakt vymakaný systém:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 mám tady takovou tabulku, tak se každej můžete zaškatulkovat.Jinak tady uprostřed Vysočiny zima nic moc. Nějaký náledí bylo ale sněhu sotva pár centimetrů. Žádný závěje jsem letos ještě nemusel prorážet, žádný stromy přes cestu, žádná jinovatka, větve až na zem. Aby to tak bylo to oteplování.... Údržba silnic funguje skvěle, když je náledí tak to vypadá jak kdyby vyměnili sypače za rolbu ze stadionu a když je půl centimetru sněhu co za půl hodiny roztaje tak do toho nasypou štěrku jak kdyby chtěli budovat transsibiřskou magistrálu. Ale dneska ráno asi nestíhali takže snížek byl, nějaká ta zatáčka taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 EDIT: jo a hammond nosí celou dobu moonwatcheNa konci epizody (když je v té ponorce Lotus) zřejmě očekával velkou vodu a má Breitling Avenger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Chris má i další super videa, naposledním taky v 911 na zamrzlém jezeře. Skoro tak dobrý jak top gear:DZa posledni dobu me Harris naschnul ve srovnani Volvo S60 Polestar vs C63AMG . Von je vubec vybornej, sleduju ho uz par let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2013 Harris je nejlepsi,jeho clanky v Autocaru jsem vzdycky cetl jako prvni.Z nej to nadseni uplne tristilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se