bedja Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 (upraveno) jak slysim vyraz 'bezpecnostni srouby', dostavam osypky... (uzil jsem si s nima, kdyz mi je v servisu 'poctive' dotahli..)..no a to má medvěd..bezpečnostní šrouby jako štefty..to je teprve síla..tak radši nemám žádné..než takové.. Afri: musí tam mít hlavně tohle.. ..nálepka nejezdí.. Upraveno 21. května 2013 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Tuhle fotku jsem ted shodou okolnosti dal do vlakna IWC a MB a neni to Sko, ale Ecko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Tuhle fotku jsem ted shodou okolnosti dal do vlakna IWC a MB a neni to Sko, ale Ecko...tohle je z CL 63AMG..ale palubovka je téměř identická s S-klasse.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Ok, chápu Zítra ho to nechám otevřít a cvaknu to" ..no a to má medvěd..bezpečnostní šrouby jako štefty..to je teprve síla..tak radši nemám žádné..než takové.. Afri: musí tam mít hlavně tohle.. ..nálepka nejezdí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Ok, chápu Zítra ho to nechám otevřít a cvaknu to"..jojo..třeba bude překvápko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 (upraveno) "bedja:..tohle je z CL 63AMG..ale palubovka je téměř identická s S-klasse.." Jasne, jsem trouba. Je to stare S/CL. Ale tady sla rec o novem eSku, W222. Hodiny v nem maji Ingovskou grafiku, ale na cufru ma hvezdu, ne IWC. Bacez jsi napsal, ze AMG ma a ja hledal porad W222 AMG fotky a nenasel. Upraveno 21. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 "bedja:..tohle je z CL 63AMG..ale palubovka je téměř identická s S-klasse.." Jasne, jsem trouba. Je to stare S/CL. Ale tady sla rec o novem eSku, W222. Hodiny v nem maji Ingovskou grafiku, ale na cufru ma hvezdu, ne IWC. Bacez jsi napsal, ze AMG ma a ja hledal porad W222 AMG fotky a nenasel. Tohle je nová W222 A tohle CSL55 AMG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 (upraveno) Jo, to samozrejme vim, hledal jsem ale fotky W222 AMG s IWC na cifru, protoze jsi na muj prispevek o W222 a absenci napisu IWC na cifru napsal, ze AMG ho ma. O to jde, proste do debaty o nove S a o hodinach v nove S jsi najednou napsal, ze AMG to IWC ma a to me zmatlo a to jsou fotky, ktere jsem hledal a nenasel, protoze proste jeste nejsou. O starem S a jeho hodinach se tu nemluvilo. Fotky, ktere jsi tu dal samozrejme znam.<br /> Upraveno 21. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 (upraveno) zdravím motoristy, mám takovej dotaz. po každým nastartování, když se spustí klima a začne foukat, tak se tak cca po dobu 1min začne do inerieru valit smrad...podobnej jako pach octa. pak už to fouká normálně. klimu sem čistil minulej rok...nevíte, čím.by to mohlo bejt? Nechciplo mi tam někde něco ? :-D Upraveno 22. května 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyte Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Su tam miliony malickych mrtvoliek bakterii . Klimu je treba naozaj minimalne raz rocne dezinfikovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Pánové (a dámy), máte někdo zkušenost se současnou Fabii RS? Po dlouhé době jsem večer brouzdal a okukoval auta a zjistil jsem, že ceny mírně jetých kusů klesly na úroveň, kdy se z toho stává celkem zajímavý kauf. Navíc charakterem je prý trochu jako golf gti (rychlé, ale univerzální auto), spotřeba je vzhledem k výkonu v klidu... Jenom když si vezmu techniku - kompresor, turbo, DSG... spousta potencionálních problémů. Má ji tady někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Tak ono jestli v tom má pofaceliftovou 500, tak těch 388 koní je v tom taky brutál... Ostatně ona pojede i ta 350.Myslíte, že to AMG má jen nalepený? Zítra jdeme znovu jezdit, tak kámoše můžu trochu vychytat, mě se každopádně zdálo, že na klasickej sériovej motor to je až nějáko moc živé Ale víte jak já to mám s autama Každopádně kluk do aut celkem dost dělá, tak jsem nad tím ani moc nepřemýšlel, že to není AMG" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 zdravím motoristy, mám takovej dotaz. po každým nastartování, když se spustí klima a začne foukat, tak se tak cca po dobu 1min začne do inerieru valit smrad...podobnej jako pach octa. pak už to fouká normálně. klimu sem čistil minulej rok...nevíte, čím.by to mohlo bejt? Nechciplo mi tam někde něco ? :-D Zkusil bych to po zimě vyčistit tímhlehttp://www.e-shop24.cz/dezinfekce-klimatizace-spray-250-ml-60-cm-dlouha-hadicka-z-rozprasovacem/d-72871/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Jo, to samozrejme vim, hledal jsem ale fotky W222 AMG s IWC na cifru, protoze jsi na muj prispevek o W222 a absenci napisu IWC na cifru napsal, ze AMG ho ma. O to jde, proste do debaty o nove S a o hodinach v nove S jsi najednou napsal, ze AMG to IWC ma a to me zmatlo a to jsou fotky, ktere jsem hledal a nenasel, protoze proste jeste nejsou. O starem S a jeho hodinach se tu nemluvilo. Fotky, ktere jsi tu dal samozrejme znam.<br />no..jo..tak to je.. ale ono ani staré Sko nemělo v klasické verzi IWC..mělo to jen 6ti kilo a AMG..pokud se ale nepletu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Bedja se vyzná Je to tedy asi nalepenej tunning no, motor vypadá takhle, ale kámoš mi to nepřiznal, že prý na motor to nepsali, no je to autíčkář, klasika Já ho při tom nechal, ať má radost" Každopádně je to masakr, vůbec si to nedokážu představit v AMG verzi, tahle má prý 360 koní" ..jojo..třeba bude překvápko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Bedja se vyzná Je to tedy asi nalepenej tunning no, motor vypadá takhle, ale kámoš mi to nepřiznal, že prý na motor to nepsali, no je to autíčkář, klasika Já ho při tom nechal, ať má radost" Každopádně je to masakr, vůbec si to nedokážu představit v AMG verzi, tahle má prý 360 koní"Pokud vím, tak na motor to právě rádi píšou, včetně jména technika, co ho skládal (ale žádné AMG jsem nevlastnil, tak jen teoretizuju) Každopádně kárka k pomilování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 (upraveno) <br />no..jo..tak to je.. <br /> <br />ale ono ani staré Sko nemělo v klasické verzi IWC..mělo to jen 6ti kilo a AMG..pokud se ale nepletu.. <br /><br /><br /><br />Tak to ma byt, Schaffky jen ti nejlepsi.<br /> Upraveno 22. května 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Takže je to pětibába s 306PS Bedja se vyzná Je to tedy asi nalepenej tunning no, motor vypadá takhle, ale kámoš mi to nepřiznal, že prý na motor to nepsali, no je to autíčkář, klasika Já ho při tom nechal, ať má radost" Každopádně je to masakr, vůbec si to nedokážu představit v AMG verzi, tahle má prý 360 koní" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 Pokud vím, tak na motor to právě rádi píšou, včetně jména technika, co ho skládal (ale žádné AMG jsem nevlastnil, tak jen teoretizuju) Každopádně kárka k pomilování ..na motoru AMG je dokonce podpis mechanika..co to skládal.. ..jak píše radius..je to pětikilo 225kW/306PS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2013 zdravím motoristy, mám takovej dotaz. po každým nastartování, když se spustí klima a začne foukat, tak se tak cca po dobu 1min začne do inerieru valit smrad...podobnej jako pach octa. pak už to fouká normálně. klimu sem čistil minulej rok...nevíte, čím.by to mohlo bejt? Nechciplo mi tam někde něco ? :-D Ideálně čištění ozonem. Trvá to 20 minut a veme to celý auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se