Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Chlapci, Vy všichni co mě tu lynčujete si na mě vzpomeňte až pojedete někdy na D1 160 nebo na okresce 120  :) sorry, zapoměl jsem ...nikdy by jste to neudělali. Průser tohoto videa je ,že to auto má zvuk, kterej působí tak, že jsem jel minimálně 200. Hele chápu , že nemůžeme mít všichni stejnej názor, ale 99% z Vás jste x krát pravidla silničního provozu porušili, ale nedokážete si to přiznat. V poklidu to ukončeme, poněvač já jsem nezačal nikomu vulgárně nadávat a zbytečně by se to zvrtlo v daleko větší sračky. Jsem rád, že některé video potěšilo, některé pozitivně rozesmálo a zbytku světa se omlouvám za pohoršení.  ;) Ftípky o ostravsku taky hovoří o mentalitě některých členů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A seš si jistej, že tam všichni jezdí jako ........

Jirko dolů se jede z pravidla krokem...chladí se brzdy a hlavně to nedává smysl se hnát z kopce, i z bezpečnostních důvodů. Do kopce zabrzdíš 2x rychleji. Pokud myslíš toho pomalého bikera na samém okraji protisměru tak tomu ani pomalá rychlost nepomohla.

Odkaz ke komentáři

Chlapci, Vy všichni co mě tu lynčujete si na mě vzpomeňte až pojedete někdy na D1 160 nebo na okresce 120  :) sorry, zapoměl jsem ...nikdy by jste to neudělali. Průser tohoto videa je ,že to auto má zvuk, kterej působí tak, že jsem jel minimálně 200. Hele chápu , že nemůžeme mít všichni stejnej názor, ale 99% z Vás jste x krát pravidla silničního provozu porušili, ale nedokážete si to přiznat. V poklidu to ukončeme, poněvač já jsem nezačal nikomu vulgárně nadávat a zbytečně by se to zvrtlo v daleko větší sračky. Jsem rád, že některé video potěšilo, některé pozitivně rozesmálo a zbytku světa se omlouvám za pohoršení.  ;) Ftípky o ostravsku taky hovoří o mentalitě některých členů.

Jo, rozesmál jsi mne

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Vlákno dočasně zamykám a M3maniac a azeppelin si na 3 dny odpočinou za vulgarity, osobní urážky si nechte někam jinam.

EDIT: Tak vasne uz se, doufam, uklidnily.

Odkaz ke komentáři

Teda chlapy, to byla ale diskuze !!!  Porad jsem kontroloval, jestli jsem ve foru Kdo cim jezdi" nebo "humor nebo "Kdo ma vetsi ramena"

----------------------------------

A co rikate na novou Q50 ?  I kdyz ta taky bude mrska svadet k rychlejsi jizde :-)

Kdybch tak mohl ve foru vymenim nabidnout fx30 s doplatkem za q50  :-))

http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2013/01/Q50_Exterior_Front_3_4.jpgQ50_Exterior_Front_3_4.jpg

Odkaz ke komentáři

Kazdej kdo je zvyklej na solidni auto v podobne cene a sedel v tom, tak na to nadava. Tohle auto je jen status symbol pro bohaty wannebe ekology ze Silicon Valley + si to koupi maly procento nadsencu do elektro aut. 

edit: kvalita interieru priserna, nedolepeny nebo odchlypujici se oblozeni, atd. Jak moc se to kazi netusim, ale o dojezdu 500 km bych si nechal jen zdat.

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...