M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Chlapci, Vy všichni co mě tu lynčujete si na mě vzpomeňte až pojedete někdy na D1 160 nebo na okresce 120 sorry, zapoměl jsem ...nikdy by jste to neudělali. Průser tohoto videa je ,že to auto má zvuk, kterej působí tak, že jsem jel minimálně 200. Hele chápu , že nemůžeme mít všichni stejnej názor, ale 99% z Vás jste x krát pravidla silničního provozu porušili, ale nedokážete si to přiznat. V poklidu to ukončeme, poněvač já jsem nezačal nikomu vulgárně nadávat a zbytečně by se to zvrtlo v daleko větší sračky. Jsem rád, že některé video potěšilo, některé pozitivně rozesmálo a zbytku světa se omlouvám za pohoršení. Ftípky o ostravsku taky hovoří o mentalitě některých členů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Ta jízda M3maníka na Stelviu je OK a rád jsem to viděl. To 535d z Práglu do ČB ovšem, to je hodně špatný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 A seš si jistej, že tam všichni jezdí jako ........Jirko dolů se jede z pravidla krokem...chladí se brzdy a hlavně to nedává smysl se hnát z kopce, i z bezpečnostních důvodů. Do kopce zabrzdíš 2x rychleji. Pokud myslíš toho pomalého bikera na samém okraji protisměru tak tomu ani pomalá rychlost nepomohla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Chlapci, Vy všichni co mě tu lynčujete si na mě vzpomeňte až pojedete někdy na D1 160 nebo na okresce 120 sorry, zapoměl jsem ...nikdy by jste to neudělali. Průser tohoto videa je ,že to auto má zvuk, kterej působí tak, že jsem jel minimálně 200. Hele chápu , že nemůžeme mít všichni stejnej názor, ale 99% z Vás jste x krát pravidla silničního provozu porušili, ale nedokážete si to přiznat. V poklidu to ukončeme, poněvač já jsem nezačal nikomu vulgárně nadávat a zbytečně by se to zvrtlo v daleko větší sračky. Jsem rád, že některé video potěšilo, některé pozitivně rozesmálo a zbytku světa se omlouvám za pohoršení. Ftípky o ostravsku taky hovoří o mentalitě některých členů.Jo, rozesmál jsi mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2014 Vlákno dočasně zamykám a M3maniac a azeppelin si na 3 dny odpočinou za vulgarity, osobní urážky si nechte někam jinam. EDIT: Tak vasne uz se, doufam, uklidnily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Tohle je předobraz XC90-to vypadá zatím slibně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 kde zapomneli dalsi dvoje dvere? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 http://www.novinky.cz/auto/323936-volvo-naznacilo-jak-bude-vypadat-druha-generace-modelu-xc90.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 kde zapomneli dalsi dvoje dvere? Je to moderní, dynamické, sexy auto a je taky pro takové lidi, tak na co dveře navíc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Na fotce je XC coupe concept, ne XC90, to je jen jako voditko jak by to asi mohlo vypadat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Na fotce je XC coupe concept, ne XC90, to je jen jako voditko jak by to asi mohlo vypadat ... tak to je pak v poradku, protoze xc90 jako kupe by moc smyslu nedavala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Bylo potreba to uvest na pravou miru, aby nevznikl nejaky flame ze je to nove XC90 male, hnusne a jeste k tomu kupe .tak to je pak v poradku, protoze xc90 jako kupe by moc smyslu nedavala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas512 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Teda chlapy, to byla ale diskuze !!! Porad jsem kontroloval, jestli jsem ve foru Kdo cim jezdi" nebo "humor nebo "Kdo ma vetsi ramena"---------------------------------- A co rikate na novou Q50 ? I kdyz ta taky bude mrska svadet k rychlejsi jizde :-)Kdybch tak mohl ve foru vymenim nabidnout fx30 s doplatkem za q50 :-))http://www.digitaltrends.com/wp-content/uploads/2013/01/Q50_Exterior_Front_3_4.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) Kdybych si měl vybrat něco nového, jakože teď jsem maximálně spokojen, tak bych šel asi to tohoto Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Me se Q50 líbí moc, v patek jsem v ní seděl a dost dobrý, i když IS350 F sport se mi libila zevnitř trochu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Ma ten baterkac nejaky pridavny moturek nebo to je ciste na elektrinu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Kdybych si měl vybrat něco nového, jakože teď jsem maximálně spokojen, tak bych šel asi to tohoto George Clooney to prodal,protoze se to prej strasne se.re:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Právě že jenom elektrika, dojezd cca 500km Teď chtějí po celé Evropě vybudovat nabíjecí stanice, test Autosalonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Teslu jsem videl 2x ve Znojme a podruhe to bylo ve tme, kdyz svitila. Hned me to zaujalo a slo poznat, ze to nebude tuctove auto. Presne v teto barve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) Kazdej kdo je zvyklej na solidni auto v podobne cene a sedel v tom, tak na to nadava. Tohle auto je jen status symbol pro bohaty wannebe ekology ze Silicon Valley + si to koupi maly procento nadsencu do elektro aut. edit: kvalita interieru priserna, nedolepeny nebo odchlypujici se oblozeni, atd. Jak moc se to kazi netusim, ale o dojezdu 500 km bych si nechal jen zdat. Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se