Sphinxx Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Josef01: jj. toho jsem myslel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Ecko je maly a jak ma vysoky prah, blbe se do nej leze. S-class je lepsi, ale nejlip se nastupuje do Viana a jeste je z nej dobre videt. Ecko je tak akorát.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Myslíš těch 17 let zpátky v prním Áčku? A pak Bčko a pak CLA? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2014 Mně teda jeho nejhezší méďa poslední doby přijde vobyčejný levný CLAčko. Nemít tři jiný auta, tak snad to nej jdu.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Měl sem nové S ko půjčené od Hoška a je v tom krásné svezení. .. někde najdu foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 350 cdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 350 cdiTakhle z fotky musim říct, že se mi ten dvouramennej volant nelíbí. Podobný ale bez čudlů jsem měl v Peugeotu 205 a taky sem ho vyměnil za tříramenný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 (upraveno) Tak jsem četl test mezi BMW 750i a MB S500 v aktuálním AutoTipu a BMW o chlup vyhrálo. Ale pohodlnost má lepší Mercedes, bylo to na body a ten Bavorák vyhrál o jeden bod . Nicméně když jsem se díval na porovnání obou dvou interiérů vedle sebe, tak jednoznačně za mě vede klasické BMW. Jinak drobná aktualita ze včerejška - na třetím místě se umístil právě MB S-klasse. Zdroj: http://www.autoroku.cz/mazda6-je-autem-roku-2014-v-ceske-republice Upraveno 21. ledna 2014 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 (upraveno) volant u eSka se mi zrovna hodne libi.. trochu styl rolls-royce.. a vubec cela pristrojovka.. a cely auto... je bomba.. sice sem v tom jeste nejel, ale myslim, ze pohodlim a pocitem kvality se s tim 7-er bude jen tezko srovnavat... Upraveno 21. ledna 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 volant u eSka se mi zrovna hodne libi.. trochu styl rolls-royce.. a vubec cela pristrojovka.. a cely auto... je bomba.. sice sem v tom jeste nejel, ale myslim, ze pohodlim a pocitem kvality se s tim 7-er bude jen tezko srovnavat... Neříkej, že se Ti líbí ten "dětskej" nápis dole, to se snad nemůže líbit nikomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Teda s tímhle nejezdím, ale docela by se mě to líbilo. Kombik, 2.5l atmosféra, 6 stupňový automat, šaltrpáka . Jen ta předokolka, to nemusím . - http://www.mazda.cz/modely/nova-mazda6-estate/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Teda s tímhle nejezdím, ale docela by se mě to líbilo. Kombik, 2.5l atmosféra, 6 stupňový automat, šaltrpáka . Jen ta předokolka, to nemusím . - http://www.mazda.cz/modely/nova-mazda6-estate/jojo šestka v kombíku je nádherná včera jsem viděl sedana týhle nový 6 - černý lak, černá okna - šel sjem po přechody a čekal kdy někdo stáhne okýnko a začne střílet. Z boku je to fak krása, ze předu mě to moc neoslovilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Ty ankety.....http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=799916#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Neříkej, že se Ti líbí ten "dětskej" nápis dole, to se snad nemůže líbit nikomu jo, libi docela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 ten interier je pecka, uz jsem mel tu cest se v nove esklade svezt jako pasazer a udelala na me dojem jinak ten napis na volantu bych taky ozelel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Ja mam krasne sny o tom Burmesteru, ktere zustanou snem. Napis by me nechal zcela v klidu. Acoustic Alchemy, nebo Methenyho, nebo Lipu na plneho a napis by se rozmazal a zmizel, jak by se mi oci zalily slzama stesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 ja bych si dal radši bacha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 no, takhle z detailu je to takovy..... krasopisny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 no, takhle z detailu je to takovy..... krasopisny...no, spíš takové detailně odpudivý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se