Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 24. 1. 2014 v 23:53, schrapnel napsal:

Tak som sa nudil v práci a zo zvedavosti, s kalkulačkou v ruke, som si vyrátal za koľko rokov budem môcť vymeniť auti (Focus 2012) za niečo vhodnejšie pre rodinu. Ako ináč - skončil som pri možných aj nemožných možnostiach konfigurátorov automobiliek a tak mi napadlo:

Za predpokladu, že máte na výber vozidlá v zhodnej motorizácii a zhodnej výbave, ktoré by ste si vybrali? Pocitovo.

Audi?

BMW?

MB?

niečo iné?

Napr. ja som začal pri Audi, ale pri rovnakej konfigurácii sa mi zdá BMW viac sexi. Ale aj nové MB CLA je neskutočne príťažlivé auto ... Existuje jednoznačná voľba alebo sú už ponuky automobiliek tak vyrovnané, že si proste stačí vybrať to, čo človek preferuje a dostaten v podstate to isté, len v inom šate?

V Audi jezdej vyhradne pitomci a CLA je rodinny auto jak noha.
Odesláno

schrapnel: tohle je flame a ne otázka. Buď ti je patnáct, nebo jsi včera objevil internet, tady se maximálně dozvíš, že je skvělých i dalších 20 značek a zrovna tak i mizerných.

Odesláno (upraveno)
  V 25. 1. 2014 v 9:17, CEGY napsal:

Audi = pitomci? Zas byl nejakej clanek na Novinky. cz nebo vlastni zkusenost a s audi si nebyl spokojenej?

Já mám zkušenost zcela opačnou. Blbce potkávám na silnici nejčastěji v BMW. Nejhorší je kombinace staré BMW + mladej blb s kšiltem + MEGA nápis "M Power".

Naposledy předevčírem, stará trojka s prohnilým výfukem v centru Pardubic. Ten blb to musel točit až do omezovače a děsit lidi na chodníku a stejně stál po 50 m na světlech.

Upraveno uživatelem Liqid
Odesláno
  V 24. 1. 2014 v 23:53, schrapnel napsal:

Tak som sa nudil v práci a zo zvedavosti, s kalkulačkou v ruke, som si vyrátal za koľko rokov budem môcť vymeniť auti (Focus 2012) za niečo vhodnejšie pre rodinu. Ako ináč - skončil som pri možných aj nemožných možnostiach konfigurátorov automobiliek a tak mi napadlo:

Za predpokladu, že máte na výber vozidlá v zhodnej motorizácii a zhodnej výbave, ktoré by ste si vybrali? Pocitovo.

Audi?

BMW?

MB?

niečo iné?

Napr. ja som začal pri Audi, ale pri rovnakej konfigurácii sa mi zdá BMW viac sexi. Ale aj nové MB CLA je neskutočne príťažlivé auto ... Existuje jednoznačná voľba alebo sú už ponuky automobiliek tak vyrovnané, že si proste stačí vybrať to, čo človek preferuje a dostaten v podstate to isté, len v inom šate?

když to chceš pocitově tak bys asi měl dát na svoje pocity. Nebo ti nejde o své pocity ale o pocity sousedů?

Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 8:27, Josef01 napsal:

schrapnel: tohle je flame a ne otázka. Buď ti je patnáct, nebo jsi včera objevil internet, tady se maximálně dozvíš, že je skvělých i dalších 20 značek a zrovna tak i mizerných.

Neobjabil som internet ani mi neni 15, akurat som sa vcera trocha opil a mudroval :D

V 25. 1. 2014 v 11:27, PepaSFI napsal:

když to chceš pocitově tak bys asi měl dát na svoje pocity. Nebo ti nejde o své pocity ale o pocity sousedů?

no, osobne ma viac taha k BMW...

Odesláno

CLK 2005, presival jsem volant, odpojil baterku a za tejden po presiti znova vsecko zapojil, spravne..

No a sup "SRS chyba". Netusite nekdo, jestli existuje neco jednodussiho nez jet do servisu? Volant dokeva doprava jsem zkousel, nejakyho pul kilaku jsem projel (blb v kabriu v -10). A furt sviti :-(

Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 17:16, Jeremy napsal:

CLK 2005, presival jsem volant, odpojil baterku a za tejden po presiti znova vsecko zapojil, spravne..

No a sup "SRS chyba". Netusite nekdo, jestli existuje neco jednodussiho nez jet do servisu? Volant dokeva doprava jsem zkousel, nejakyho pul kilaku jsem projel (blb v kabriu v -10). A furt sviti :-(

Zkus tzv. "japonský reset" :) a když to nepomůže, tak jedině diag. na vymazání chyb.

Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 18:58, jirka404 napsal:

Zkus tzv. "japonský reset" :) a když to nepomůže, tak jedině diag. na vymazání chyb.

Co to je? :-O

Odesláno

Já dělám japonskej reset tak, že pravou rukou zatnutou v pěst do příslušné věci udeřím co největší silou za současného výkřiku magického resetovacího slova:

"jebunató".

Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 19:04, Jeremy napsal:

Co to je? :-O

Zapni klíček, vypni, odpoj baterku (oba póly) a za 1/2 hoďky zase zapoj. Někdy to pomůže. Předpokládám, že jsi při montáži neurval nějaký drátek z kroužku :).

Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 19:10, tommas4 napsal:

Já dělám japonskej reset tak, že pravou rukou zatnutou v pěst do příslušné věci udeřím co největší silou za současného výkřiku magického resetovacího slova:

"jebunató".

:clap:

Odesláno
  V 25. 1. 2014 v 19:12, jirka404 napsal:

Zapni klíček, vypni, odpoj baterku (oba póly) a za 1/2 hoďky zase zapoj. Někdy to pomůže. Předpokládám, že jsi při montáži neurval nějaký drátek z kroužku :).

Nene, nic jsem naurval a baterka byla venku, když jsem odpojoval a připojoval airbag..

Nechápu, jak ta věc, když jí vodpojíš baterku pozná, žes mezitím něco odpojil a zase připojil.. Grrr. Zkusím to zítra, nic se tím zkazit nemůže.. Dik.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...