Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

V 11. 2. 2014 v 8:34, cecil napsal:

Jo ten kufr mi teda pripadne rozhodne vetsi u RR nez u q7,pekne se v tom sedí příjemné a luxusní auto.Motor byl 3,6 tdi r.v.2009/2010 tak nejak,ale krásný auto.Mám s pánem domluvenou zkušební jízdu, tak se těším.

Nevím samozřejmě, za kolik Ti ho nabízí, ale ceny těchto ročníků jsou dost blízko cenám novějších modelů s motorem 4.4 TD a ta auta se nedají srovnat, zejména co se spotřeby týká (a kterou mimochodem nejvíc řeší všichni, kdo tahle auta kupují). S tímto motorem se těžko dostaneš pod 13l, spíš počítej 15l a pokud budu kalkulovat nějaký roční nájezd cca 30000 km a cenu nafty 36 Kč, bude Tě stát rok provozu navíc 54000 Kč. Navíc Audi i BMW pořídíš ve stejném ročníku mnohem levněji. Jinak, pokud se ti líbí RR, respektive LR, vůbec bych nezavrhoval Discovery, i když na to nevypadá, je stejně velké jako RR, kufr jako blázen a má navíc mnohem víc úložných prostor. Tohle auto jsem měl ve verzi 3 s motorem 2.7 a průměr okolo 9l, samozřejmě s váhou cca 2.7 tuny žádné extra letadlo, ale byl jsem spokojený, s D4  a motorem 3.0 jsem se jen svezl pár kilometrů a to už bylo zase o něčem úplně jiném, ale dlouhodobější, osobní zkušenost nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník cecil

Neni to zatim vubec zavazné cenu si predstavuje 550t,najeto kem 140tisic je to prvni majitel.Ovsem jak pises ted jsem se dival na ty 4.4 což u je zase trochu jiny ročník 2011 a výše tuším s ne tolika km a pokud bych auto bral na firmu mnel bych odpočet.Ackoliv jsou o jednou tolik dražší v tomto případě váhám.Spotřebu mi udával kolem 14l.Jak jsem psal potřebuji tahat vozík a občas i agregát který je těžký jako prase a i crafter s nim má co dělat.Ta 4.4 je hodně dobrá.Discovery se mi moc nelíbí,bratranec má Defender to je tvrdák ale ve vnitř je to jako ve V3S,coz je samozrejmne účel.Uvidime zitra to du zkouknout,za to nic nedám.

Odkaz ke komentáři

V 11. 2. 2014 v 12:31, Josef01 napsal:

Do RR bych nešel, slovo Rover mi evokuje slova jako poruchovost a problémy. RR tuším 4.4 má kamarád, se.re se to děsně...

A co se mu se.re? Já měl k té značce taky kdysi despekt, s pocity přesně jak píšeš, ale po zkušenosti s Disco 3 jsem rychle změnil názor, a to byl v podstatě už dost zastaralej model s motorem z Peugeota. Dnešní RR fungují super a vzhledem k tomu, že na trhu není parametrově zastupitelný výrobek (možná Toyota, ale tu neznám), není moc velká volba. A s RR kromě občas stávkující parkovací kamery po ujetí 50000 km žádný problém. Jo a to Discovery má ještě jakousi přidanou hodnotu, řidiči se na cestě zdraví  :punk: 

Odkaz ke komentáři

V 11. 2. 2014 v 12:54, JR_2010 napsal:

A co se mu se.re?

Uz jsem to tady psal dříve, občas se to chovalo divně a hlásilo nesmysly, byl s tím několikrát v servisu nakonec to odvezli do Německa a vyměnili komplet elektrickou kabeláž. Pak něco na motoru, ted už jsem se neptal, nedávno zase přijel náhradním autem :)

Odkaz ke komentáři

Jak jsem říkal, že bych francouze nikdy nechtěl, tak jsem se teď svezl v C5 na tom jejich chváleným podvozku a zjistil jsem, že jsem našel ideální auto na hrbatou D1.

A jelikož mě čeká v dubnu novej služebák, tak si ho objednám.

Akorát doufám, že nebudu víc v servisu, než za volantem. Ale risknu to :)

Odkaz ke komentáři

V 11. 2. 2014 v 16:21, Josef01 napsal:

Uz jsem to tady psal dříve, občas se to chovalo divně a hlásilo nesmysly, byl s tím několikrát v servisu nakonec to odvezli do Německa a vyměnili komplet elektrickou kabeláž. Pak něco na motoru, ted už jsem se neptal, nedávno zase přijel náhradním autem :)

..jo ale Josefe tyto problémy a větší..má většina nových a zánovních aut a ve svém okolí to registruju..ať je to X5ka, Q7ma, S5ka, Medvídek S,ML, Multivany, Golfy atd atd..je toho v poslední době opravdu moc..

..u RR odcházely diferenciály..ale taky proto, že nikdo nemělnil olej dle předpisu..a až začne pískat je pozdě..pokazit se může cokoliv a kdykoliv..

V 11. 2. 2014 v 17:47, m.n. napsal:

Docela mě pobavil fejk X5ky na sautu... :D

http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/x5/14801113?goFrom=list

..to mě taky..dobrá sra.ka :lol2:

Odkaz ke komentáři

V 11. 2. 2014 v 18:19, bedja napsal:

..jo ale Josefe tyto problémy a větší..má většina nových a zánovních aut a ve svém okolí to registruju..ať je to X5ka, Q7ma, S5ka, Medvídek S,ML, Multivany, Golfy atd atd..je toho v poslední době opravdu moc..

..u RR odcházely diferenciály..ale taky proto, že nikdo nemělnil olej dle předpisu..a až začne pískat je pozdě..pokazit se může cokoliv a kdykoliv..

Já se přiznám, že to je jeden z mála v mém okolí, ostatní s BMW, Lexus, Mercedes, Roys Rolls, dokonce i Superb nebo Oktávka bez problémů :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...