Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

dpc chvilu som rozmyslal ze ktore auto ukazuje na displeji zrychlenie na 100ku.. :)

No, ze te to nenapadlo hned me teda udivuje... :D

ja som tym nemyslel ktore auto zrychli na stovku za 6s, ale ktore ten udaj ukaze na displeji.. a ked uz sme pri tom, Volvo naozaj NIE je auto, na ktore by som si kvoli comukolvek spomenul :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, se samotnou koncovkou bych se nezdržoval, to je jen třešnička na dortu. Černý vokna měl předchozí majitel, okamžitě to šlo dolů. Jak píšu, je to jediná věc, a to ještě prakticky neviditelná, jen to má hezčí zvuk. Taky si myslím, že designeři slušných automobilek jsou na tom se vkusem líp ne já, takže nic dalšího.. Ještě jsem teda nechal přešít volant, ale zase do origo černé, jen je tlustší a hlavně "novější", to byla na něm jediná "jetá" věc..

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Já měl kliku, předchozí majitelé byli slušní, takže voleštěnej volant byl jediná věc, která to auto odlišovala od funglovky. Sedačky, interiér, karoserie, všechno jak nové. Takže volant byl jasná volba.

A ten vejfuk je jen rozmar, když už mám jako introvert extrovertní auto, tak ať je i drobet slyšet :-D

A cestou domů jsem si připadal drobet divně - stáhnul jsem střechu, abych to slyšel pořádně.. No únor, kabrio a divnej týpek.. lidi by se vohlíželi i bez toho zvuku.. (kterej teda není zas takovej, co by probudil půlku vesnice, jen to tak jako hezky duní).

Odkaz ke komentáři

dpc chvilu som rozmyslal ze ktore auto ukazuje na displeji zrychlenie na 100ku.. :)

No, ze te to nenapadlo hned me teda udivuje... :D

ja som tym nemyslel ktore auto zrychli na stovku za 6s, ale ktore ten udaj ukaze na displeji.. a ked uz sme pri tom, Volvo naozaj NIE je auto, na ktore by som si kvoli comukolvek spomenul :)

Jj, ja jsem pochopil cos mel na mysli.

S volvem to tak ma vetsina lidi, proto taky se mi erko libi, proste rodinnej kombik, ale sleeper jak prase. Je s tim sranda.

Odkaz ke komentáři

Já měl kliku, předchozí majitelé byli slušní, takže voleštěnej volant byl jediná věc, která to auto odlišovala od funglovky. Sedačky, interiér, karoserie, všechno jak nové. Takže volant byl jasná volba.

A ten vejfuk je jen rozmar, když už mám jako introvert extrovertní auto, tak ať je i drobet slyšet :-D

A cestou domů jsem si připadal drobet divně - stáhnul jsem střechu, abych to slyšel pořádně.. No únor, kabrio a divnej týpek.. lidi by se vohlíželi i bez toho zvuku.. (kterej teda není zas takovej, co by probudil půlku vesnice, jen to tak jako hezky duní).

Hoď nám sem video, ať se taky můžeme pokochat. O jaký MB se jedná, že by SLK?

Odkaz ke komentáři

Hoď nám sem video, ať se taky můžeme pokochat. O jaký MB se jedná, že by SLK?

Video nevim jak udelat - kdyz to stoji, tak je to tiche i v otackach. Rozburaci se to az v zatahu, mezi 2-4 tisicema, pak to nabere vyssi tony a pocitove "ztichne"

Odkaz ke komentáři

Zkusil jsem to natočit, ale ten mikrofon na telefonu je k ničemu.. :-D

ale jo, hezký...takový decentní, ale je to tam... Aspoň nebudeš vypadat jak ti zoufalci, co vrčej při jízdě krokem po městě, aby se všichni podívali. Tohle je kultivovaný hutný zvuk, který tomu autu sluší .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...