Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeste do nedavna, rodinou Octavkou a Audi A6, dnes jiz vlastni A6 2.5 TDI V6 180 PS quattro........

Návštěvník Kamil
Odesláno
  old black napsal:
Dnešní auta jsou na prd, všechny stejný. Nejraději jezdím tímto:

To ale nejezdíš moc daleko.:D Do štatlu by to asi nedojelo.

Návštěvník YPO
Odesláno

Pan Mopadži :notworthy:

old black napsal:
Dnešní auta jsou na prd, všechny stejný. Nejraději jezdím tímto:
Odesláno (upraveno)

Auto je pro mě spotřební zboží a mám od svého prvního auta slabost pro škodovky takže k plné spokojenosti 3 Octava

My way, spartak kvalty po volantem, poté na podlaze, octavia touring sport na brigádě při škole u pošty jestě tudor, potom 1201 1202, 1203 mezi to barkas nisa někdy žuk ,mb1000 ,mb 1100 ,favorit fabia octava nyní po třetí, mezitím asi 4 žigulíci , zastava ,polský fiat 125 Ford Transit a by by asi bylo vše na co si vzpomínám myslím jen to to jsem vlastnil,nebo si s tím vydělávat ne jenom řídil.Celkem asi 36 přibližovadel

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

K plné spokojenosti služební Octavia RS Combi v plné výbavě (chybí jen vak na lyže, který nepotřebuju) :-)

Fajn rodinné vozítko, které vcelku svižně předjíždí smrdlavky, ale na závody to není. Modrá "race" barva je skvělá.

Bohužel Saab už podle mě není, co býval (za to, co nabízejí, chtějí neskutečně moc peněz, už od prvních 9-5). Takže tohle je můj první němec.

Odesláno (upraveno)

Já jsem na tom podobně, nedávno jsem musel pořídit rodinný auto (taky mam na chvíli s hodinkama útrum, ale jen na chvíli ... B) ), volba padla na Octavii II Combi ... Zbytečně nevybočuje, nikoho snad moc neláká, prostě takový tuctový auto ... :)

post-1678-1231713961.jpg

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno
  rorda napsal:
Já jsem na tom podobně, nedávno jsem musel pořídit rodinný auto (taky mam na chvíli s hodinkama útrum, ale jen na chvíli ... B) ), volba padla na Octavii II Combi ... Zbytečně nevybočuje, nikoho snad moc neláká, prostě takový tuctový auto ... :)

Krásná fotka. Tos fotil ty nebo je to nějaká reklamní?

Odesláno
  lolohh napsal:
Krásná fotka. Tos fotil ty nebo je to nějaká reklamní?
Bohužel ne, takhle fotit neumim, ani hodinky, ani nic dalšího ... :) To auto ale souhlasí, fotka je z jedný recenze ...
Odesláno
  rorda napsal:

Supr fotka .. HDR? Postprodukce? Sada blesku? :D

Odesláno
  rorda napsal:
Bohužel ne, takhle fotit neumim, ani hodinky, ani nic dalšího ... :) To auto ale souhlasí, fotka je z jedný recenze ...

Škoda, šel bych k tobě do učení, je kaft krásná.

Odesláno

Lexus IS-F, GS450h, RX400h, LS460 AWD, LS600h..dle potřeby:)

Pro ty, co by to hůře nesli, všechna auta jsou samozřemě služební. Požívám tak jednu z mála, ne-li jedinou, výhodu práce v automobilovém průmyslu.

Jakmile budu mít dostatečný počet hodinek a volnou hotovost, chystám se pořídit soukromě Lexus IS300 SportCross.

Návštěvník YPO
Odesláno

já jezdím na Tatramatce kam až mi hadice stačí ... dnes jsem si na ní umíchal docela gůt drink akorát budu muset zavolat obkladače :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...