bradda Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Jedinej spravnej Vulkan je v Hradku nad Nisou!Jsem dneska rano stal v zacpe v Holesovickach a celou dobu prede mnou jelo lidove auto jehoz majitel si vychutnaval doutnicek
Jeremy Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 (upraveno) To jsem moh bejt klidne ja Melo to zaseklej golfovej micek v zadnim vokne? Upraveno 28. května 2014 uživatelem Jeremy
bradda Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Jo, a nalepku Rolex nad levym blatnikem
Jeremy Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 No uznej, co delat v Holesovickach v 8 rano, nez hulit doutnik. Clovek ma klid, muziku, hodinu casu..
instant Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 DavidLC. Jasny, pohoda. instant: Solvina je moje slovo, muj trade mark. Pouzivam to leta, i tady. Je to oznaceni vychazejici ze vzpominek z mladi, z werkoveho zugu Cadca - Tesin - Ostrava (NHKG) a zpet, pripadne Tesin - Trinec (TZ VRSR) a zpet, ktery mel rano a odpoledne onu charakteristickou vuni levneho mydla, piva a solviny. Znas Staty lip, nikdy jsem tam nebyl, jen v Kande. Ja zase trochu, trosicku cuchl k automobilovemu a oil&gas prumyslu a vim taky svy. Zaruku ekologicke likvidace, jako reseni problemu radsi nikde nezminuj, at nevypadas srandovne. Nic se neporusuje vice, nez tyhle fraze. Vse podle litery zakona, ovsem proti zdravemu rozumu. Ale jo, treba Amici uz pochopili nesmyslnost jejich obrovskych aut a treba to vsechno dela Toyota pro dobro nas vsech a cestne a spravne a treba je Prius jednoduchy a super. Me zkromne zkusenosti jsou ovsem zatim zcela opacneho razu. Howg. ...
DavidLC Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Tak naposledy k Priusu ohledně baterek, dle info z a.d. Toyota na 2gen záruka 8let a 160tis km a poté prodloužit každoročním změřením baterky při neomezeném počtu km, měření za cca 1000,- kč.Záruka končí 10tým rokem.U 3gen (aktuální) je to 5let a 100tis. km a pak zase to měření za talíř do 10 let bez omezení km. Snad je to pochopitelné, víc jsem se neptal. D.
m.n. Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Paráda, děkuju. To mi přijde velmi solidní.
DavidLC Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Paráda, děkuju. To mi přijde velmi solidní.Jj souhlas a rádo se stalo, samotného mě to zajímalo.
XXXfazerXXX Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 To není normální.....rusák za volantem německý dročky si chtěl včera zkrátit cestu středem města podchodem........takovej debil muže bejt jenom z východu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
schrapnel Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 GPS zavelila vperjod! Rozkaz znel jasne, asi tam mal rezim chodec :D
uff Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 tak to je hodne slusnej borec. Ja podobne jednou zkracoval cestu se svym prvnim autem Skoda 110 de luxe a skoncil jsem se zadnima kolama nad zemi a musel jsem prosit kolemjdouci, aby mi sedali na zadni haubnu, abych se z toho dostal...
instant Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) ........takovej debil muže bejt jenom z východu to da rozum, ved ja som tiez z vychodu. edit: a bezne si to skracujem autom cez podchod Upraveno 29. května 2014 uživatelem instant
filo-boxer Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 to da rozum, ved ja som tiez z vychodu. edit: a bezne si to skracujem autom cez podchod Jezdis v Suzuki?* Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. * IRONIE!!!!!
mondeo2 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 panebožee vy ste ptáci.............. :lol2: :lol2: jdu vyčistit sedačku od kafe.
Potkan Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Dneska byl dobrej den..na Autobahnu jsem poprve v provozu potkal novou S Klassu coupe 63AMG. To auto ma prirozenej respekt. Bohuzel jsem ho videl tak 10 sekund, potom hned zmizelo daleko za horizontem prede mnou.A pak BMW i8 v krasne modre. Vypada uplne nadpozemsky. Byl to testovaci jezdec, mel na sobe nalepky "Werkstestfahrzeug". Do 200 jsem ho stihal, pak mi ujel :-)
instant Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Jezdis v Suzuki?* ironie.jpg * IRONIE!!!!! nie, tak male auto si naozaj neobleciem
Sphinxx Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Páni, rád bych se zeptal zda tady má někdo reálné zkušenosti s Chevroletem Suburban - rád bych si toto auto pořídil - viz. foto z netu, je mi sympatické, že je obrovské, má to správný motor a hoooodně místa. Měl nebo má ho tu někdo? Díky moc.
mondeo2 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Jezdil jsem v práci s tímto ale prodlouženým a byla to bomba, měli jsme v tom americkou měřící aparaturu na geofyziku.Dobrá kára to byla, měli jsme to ještě upravený do terénu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) Nekoukal jsi i na Chevy Tahoe? Suburan je strasnej autobus a Tahoe neni o moc mensi. Jinak me se trochu vic libi GMC Yukon (XL), ale to je ciste osobni preference (a auto je to vicemene stejne). A podival bych se, jestli by se dalo sehnat jedno nebo druhe s Z71 packagem: automaticky to znamena silnejsi V8, heavy duty komponenty, suspension a dalsi veci...byla to priplatkova originalni tovarni vybava na off-road...teoreticky by ty veci mohly byt u stareho auta v lepsim stavu. Upraveno 29. května 2014 uživatelem kloubik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se