Návštěvník Jagman Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Dekuju . Sou na nej dva nazory ty co ho neznaj reknou starej srč. A ty co vědí ......vědí. Je to skvělej pocit jet v aute bez ničeho Cegy: je to 1,9 ale bohužel ta slabá verze 75kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Aha, jsem nevěděl, že se to dělalo i ve slabší verzi. Já měl nějakejch 90kw a i s tím to byla raketa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Měl jsem 306 S16 s 2.0 16v a to byla taky tryskomyš, do té doby, než mě u Čestlic sestřelil bočně nějakej trouba a válel jsem na dálnici sudy. Od té doby mám v malých autech strach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepi(c)k Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Jagman: Gratulace, moc pekny. Bude vice fotek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Taky jsem zjistil, že potřebujem auto, bohužel. Bóóže proč je to všecko takový drahý.. Ale našel jsem díru na trhu. Chybí tady kvalitní, pěkný, velký, bezpečný a skvěle vybavený auto za kilo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Měl jsem 306 S16 s 2.0 16v a to byla taky tryskomyšJojo, tu jsem měl taky, dodnes na ní rád vzpomínám . Nakrátko poskládanej šestikvalt, točivej dvoulitr a bezva podvozek. Jojo, to byly časy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 KFL: Pěkná, já měl modré 5ti dvířko. Mělo to parádní anatomy kůže/alcantara, na tak malýho bobka to bylo strašně naložený výbavou. Jediné, co bych tomu vytkl byla rezerva zespod auta, která po dvou letech provozu uhnívala a ta laciná drnčící bakelitová palubka, jinak to bylo parádní auto. Uprostřed palubky byl imobiliser, kam se zadával čtyřmístnej kód, to byly časy... Rád na to auto vzpomínám, i když jsem v tom šel přes střechu, ale pojišťovna se tenkrát bohatě odměnila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 HMM ta 306 vypadá taky zajímavě že bych vzal bráchu Něak mě ta mala auta vzala. Přesednutí z MB a Jagu do toho je uplná pecka a to jsem si říkaj jak muj Jag parádně zatačí hold 800kilo je 800kilo Cegy- JJ 1,9 se dělala v 75,88 a 95 kw Jinak fotky budou chci to nechat nafotit někoho kdo umí víc než jen zmáčknou tlačítko(já) a hlavně nejdřív to chce malej servis chvilku to stálo a je tam 3roky starej olej ač skoro nejetej riskovat to nehodlám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 tak ta moje Máňa byla ráno vyzvednout auto ..... tak sem se byl projet kolem bloku ...... pocity mám velice smíšené ....... příště se na to pojedu aspoň podívat než něco objednáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Co je na tom špatně? Okta už jde z domu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Co je na tom špatně? Okta už jde z domu? 1 octa uloupená.... druhá doma .... za uloupenou je todle co je špatně? nevím ujel sem s tím asi 15km ..... ale ........plechovej zvuk dveří (to úplně nesnáším x jestli pamatuješ wartburg tourist, tak je to to samý) .... všechno z plastu (budiž) .... a zdá se mi, že to moc nejede, na to že to má asi 100koní ....... takovej náklaďák ...... trochu mi to připomíná renault kangoo se kterým sem měl taky čest...... já s tím jezdit nebudu takže je mi to jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 To má jen 100 koní? Kolik to váží? Nemá to místo tachometru kalendář ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 117k x 1335kg .... možná sem to měl trochu točit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 ..uz aspon vies preco sa to nekradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 ..uz aspon vies preco sa to nekradne to byl jeden z důvodů.... asi ten nejdůležitější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Tak to není tak zlé, trochu to protočit a musí to jet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Tak to není tak zlé, trochu to protočit a musí to jet :-) sem se bál .... má to eště navoskovaný gumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 sem se bál .... má to eště navoskovaný gumy ale je to hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 ale je to hezký je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Kluci kdyz tady tak procitam ty veci kolem malych aut....vzpominate si nekdo na tohle peklo....Renault Clio Williams V6, motor vzadu, dva laufy, hrozna brutalita na tak male auto...pred spoustou let jsem ho malem v te original modre barvne koupil asi za 200 litru....byla to hrozna strela a u nas jsem vedel asi jen o trech kusech....mala auta jsou v urcitem ohledu super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se