Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Myslim ze C63 AMG tu nekdo ma, tak zkus pohledat a zjistit u nej.

ide mi o to ci take auto niekto mal...lebo v MB v servise mi hovoria hororove scenare..ze prevodovky tam odchadzaju...taktiez ze ten motor je uplne zly...a brzdy pochybujem ze su keramika...nezda sa mi to....su tam iba ozrutne kotuce to je asi tak vsetko....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuju, potřebuju jen takovej ten běžnej servis, oleje, filtry, destičky, semtam něco opravit atp.

V tom seznamu jsem našel v Praze jen ten servis Goby, má s ním někdo zkušenost? Stránky nic moc a podle streetview to vypadá na nějakou stodolu ...

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Prostor super, motor super, spotřeba super, podvozek super...

Ale krize středního věku se mnou dělá brikule a v jádru solidní základy těchto prvků mě nějak momentálně míjejí.

Jednoduchá rada-měl jsem dvě MPV a pokaždý mě to nebavilo(Galaxy jako máš ty a předtím Sharan),protože to prostě není zábavný auto.Přitom ten Ford jezdí přímo fantasticky nato,že to je MPV.Musíš přesedlat minimálně na nějaký pěkný,sportovnější kombi...ideál BMW řady 5 :)

Odkaz ke komentáři

Já ho potkávám v Holešovicích v Marině. Je to fakt prťavý, ale krásný 

nojo, to už bude letitý,  :), já to pamatuju z doby mých školních let, měl to někdo z vedlejšího baráku, bílýho, AM-16-84. 

To se mi také líbilo, ale to mi bylo 17.  :frusty:

*

Odkaz ke komentáři

Asi to tady již bylo, ale Jaguar Lightweight E-Type je prostě nádherné auto! Mimochodem Bremont k němu udělal hodinky, které jsou v odkazu také.

EDIT: s cenou 40 000 USD se Bremont drží své nastavené obchodní strategie :-).

Ty hodinky jsou krásné, ale ten Jaguar je naprosto dokonalý, strašně krásné auto a hlavně ty detaily některé jsou naprosto úžasné.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...