eloga Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Mozna, kdyby ten idiot, co to nataci, neblokoval levej pruh, tak by se frajer nevysekal - nebo spis trebas az o dva kilometry dal ocividne ale nemel pas, coz neni v kabriu uplne dobrej napad..jezděj vlevo, takže nejrychlejší je pravej, ale myslíš to správně.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 .. ktery (normalni) auto ma aktualne nejhezci svetla (v rozsvicenem stavu)? .. me se strasne libi na c4 picasso, a pak x5, x6 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Ode mě se nečeká nic jinýho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 tohle se mi treba vubec nelibi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Z těch fotek si nejsem úplně tak jistej, co všechno tam svítí, velmi zavádějící...Ode mě se nečeká nic jinýho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Francouzská spojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 .. ty mnichovsky svetla jsou takovy vyvazeny, zdalky je videt modrej oblacek, ze kteryho decentne vystupujou obrysy hlavnich sviticich prvku.. kdezto audi, mercedes, ale i ten lexus maji ty zakladni tvary az prilis agresivne zvyrazneny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 (upraveno) ...já mám slabost pro tento čumák.Tohle auto já osobně miluju a v červené se světle hnědou kůží to byl můj sen. Ale třeba mou ženu přímo irituje, jak Italové v dizajnérském rauši zapomněli na SPZ. A pak je ta značka škaredě připevněna excentricky na nárazníku, zahnutá, hnusná. Stejný problém má Veyron. Upraveno 15. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 (upraveno) v krajinach kde tieto auta kupuju kde sa nachadza velka cast zakaznikov pre taketo auta sa EC casto vpredu nosit nemusia.. a navyse, citujem "True car enthusiasts believe the front license plate is the automotive equivalent of Satan." Upraveno 15. prosince 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 jenze alfa do letoska nemela ve statech zastoupeni vod sedesatejch let, tusim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 v krajinach kde tieto auta kupuju kde sa nachadza velka cast zakaznikov pre taketo auta sa EC casto vpredu nosit nemusia.. a navyse, citujem "True car enthusiasts believe the front license plate is the automotive equivalent of Satan."Možná Veyron, toho je asi nejvíc v Perském Zálivu, ale myslím že 99 procent aut, co vyrobila Alfa Romeo, má vpředu značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Nejhezčí světla má Tesco tuňák ala bastl xenon číčo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 jenze alfa do letoska nemela ve statech zastoupeni vod sedesatejch let, tusim? j asom mieril hlavne na tie supersporty. U Alfy je to jednoducho taliansko - vec ma byt predovsetkym pekna na pohlad (jako ze aj je) a funkcnost tak nejak.. pohulime, dve ristrettka, uvidime.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 j asom mieril hlavne na tie supersporty. U Alfy je to jednoducho taliansko - vec ma byt predovsetkym pekna na pohlad (jako ze aj je) a funkcnost tak nejak.. pohulime, dve ristrettka, uvidime.. Nuž, ale v tej Alfe sa aj špicovo jazdí, na funkčnosti mi nič nevadilo, skôr naopak. Ak teda nenarážaš na spoľahlivosť, čo je téma, ktorú nechcem otvárať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 ... U Alfy je to jednoducho taliansko - vec ma byt predovsetkym pekna na pohlad (jako ze aj je) a funkcnost tak nejak.. pohulime, dve ristrettka, uvidime.. Přesně!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Nuž, ale v tej Alfe sa aj špicovo jazdí, na funkčnosti mi nič nevadilo, skôr naopak. Ak teda nenarážaš na spoľahlivosť, čo je téma, ktorú nechcem otvárať. mne vadilo len zopar, ale jazdi sa v tom prijemne. Kto nemal alfu nie je pravy autickar. /notoricki Golfisti si to iste myslia o Golfe, ale ja by som to neskrabal/ Přesně!! Ono je to tak, ze to u nich nie je top hodnotna ficuria auta. Je to plus, ked sa to nekazi /a maju aj take vyrobky - myslim mimo aut - nie ze by nemali/, ale ked to nie je pekne, moze to jazdit hoci na jednom kolese, nepreda sa to. Oni su taki, s tym sa nic neda robit. Ked vec nesposobuje emocie, nerozumeju tomu. A ked niecomu nerozumies, tak to nechces. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Italove maj predni SPZ mensi nez zadni, to pak na te Alfe nevypada tak tragicky... To, ze si tam zbytek sveta prisroubuje obrovsky cedule neni prece vubec jejich problem... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 No, jak tak koukam na ceny, tak to auto stojí, "jako kabelka mojí ženy". Přesto bych jí teda radši dopřál novou kabelku, než tohle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 U Alfy je to jednoducho taliansko - vec ma byt predovsetkym pekna na pohlad (jako ze aj je) a funkcnost tak nejak.. pohulime, dve ristrettka, uvidime.. Přesně!! Vy se tomu tlemíte, ale já s nima musim dělat a ten přístup je přesně takovej. Fakt tragedie. Někdy bych z nich vzteky vylít až do nebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se