Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Mozna, kdyby ten idiot, co to nataci, neblokoval levej pruh, tak by se frajer nevysekal - nebo spis trebas az o dva kilometry dal :) ocividne ale nemel pas, coz neni v kabriu uplne dobrej napad..

jezděj vlevo, takže nejrychlejší je pravej, ale myslíš to správně.

**

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...já mám slabost pro tento čumák.

Tohle auto já osobně miluju a v červené se světle hnědou kůží to byl můj sen. Ale třeba mou ženu přímo irituje, jak Italové v dizajnérském rauši zapomněli na SPZ. A pak je ta značka škaredě připevněna excentricky na nárazníku, zahnutá, hnusná. Stejný problém má Veyron.

5256dba9fd75f80e8f8fdedb5457f8d5.jpg

02246f164a2821e05ab9b9d621496a42.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

v krajinach kde tieto auta kupuju kde sa nachadza velka cast zakaznikov pre taketo auta sa EC casto vpredu nosit nemusia.. a navyse, citujem "True car enthusiasts believe the front license plate is the automotive equivalent of Satan."

Možná Veyron, toho je asi nejvíc v Perském Zálivu, ale myslím že 99 procent aut, co vyrobila Alfa Romeo, má vpředu značku.
Odkaz ke komentáři

j asom mieril hlavne na tie supersporty. U Alfy je to jednoducho taliansko - vec ma byt predovsetkym pekna na pohlad (jako ze aj je) a funkcnost tak nejak.. pohulime, dve ristrettka, uvidime.. :)

Nuž, ale v tej Alfe sa aj špicovo jazdí, na funkčnosti mi nič nevadilo, skôr naopak. Ak teda nenarážaš na spoľahlivosť, čo je téma, ktorú nechcem otvárať.
Odkaz ke komentáři

Nuž, ale v tej Alfe sa aj špicovo jazdí, na funkčnosti mi nič nevadilo, skôr naopak. Ak teda nenarážaš na spoľahlivosť, čo je téma, ktorú nechcem otvárať.

mne vadilo len zopar, ale jazdi sa v tom prijemne. Kto nemal alfu nie je pravy autickar. /notoricki Golfisti si to iste myslia o Golfe, ale ja by som to neskrabal/

Přesně!!

Ono je to tak, ze to u nich nie je top hodnotna ficuria auta. Je to plus, ked sa to nekazi /a maju aj take vyrobky - myslim mimo aut - nie ze by nemali/, ale ked to nie je pekne, moze to jazdit hoci na jednom kolese, nepreda sa to. Oni su taki, s tym sa nic neda robit. Ked vec nesposobuje emocie, nerozumeju tomu. A ked niecomu nerozumies, tak to nechces.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

U Alfy je to jednoducho taliansko - vec ma byt predovsetkym pekna na pohlad (jako ze aj je) a funkcnost tak nejak.. pohulime, dve ristrettka, uvidime.. :)

Přesně!!

Vy se tomu tlemíte, ale já s nima musim dělat a ten přístup je přesně takovej. Fakt tragedie. Někdy bych z nich vzteky vylít až do nebe.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...