Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Subjektivní pocit. Němci (BMW,Mercedes, Audi) mají asi nejlepší sedačky, v jakých jsem seděl. Nejhorší amíci. Měl jsem Oldsmobile, Camaro, Jeepa. Gauč/Sofa a td...jak to nazveme je jedno... je jak známo na sezení špatně...dělaj to jak lavice, velký a pro tlušťochy. Angličani Land Rover Disco 4 + RR dobrý, Defender hrůza. Disco 1+2 v normě. Freelander 1 špatně, Freelander 2 lepší. Jaguar XKR super. Ale blbě se do toho leze.   

Prvotně tvrdý dojem u německých se po čase stává výhodou, nejhorší jsou měkká křesla. Jezdíval jsem 100 tisíc ročně v osobácích, vím o čem mluvím. Dnes mám v háji krční páteř a hrbatej jsem jak Quasimodo.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, to s těma seslema u amerik asi jo. Boční vedení nemám žádné a když to trochu říznu do zatáčky, tak z toho vypadávám. Možná, kdybych to mněl v hadře, tak by to bylo lepší.

Cyril, zkus na tu páteř každé ráno Pet Tibeťanů.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem Peugeot 205 a tam byly sedačky jak ty starý u ČD ve vlaku. Hodil jsem tam Kožený sportovní a hned to bylo lepší, ale pořad ne ono. Teď mám Volvo a sedačky jsou naprosto bozi, minulou neděli jsem odřídil cestu do Drážďan na letiště a zpět (cca 500 km) v Audi A4 Allroad Quattro a sedačky hrůza. V Německu jsem z toho vylétl rozlamany. Cestou zpět jsem pře nastavil sedačku ale stejně to stalo za prd, ale užíval jsem si ten zátah motoru a jinak perfektní jízdu jako malej kluk :)

Chtěl jsem tím říct, ze je to individuální u každého jinak. Ale sedačky v Audi me zklamaly.

Odkaz ke komentáři

Sedlam uz treti BMW se sportovnima sitzema. U petky jsem byl mladej a nic neresil, ale od 1er jsem strasne haklej na polohu sedadla, protoze me bud boli nesnesitelne kycel, holen anebo zada. U 1er mi trvalo najit polohu snesitelnou dyl jak 2 hodiny pres rok. Zub po zubu ve vsech smerech (sedacka nema "kolecko", ale paky a zuby na aretaci). Ve trojce je to lepsi a jsem schopen dat 6 hodin uplne v pohode, navic z auta lezu nerozlamanej a v ramci moznosti fyzicky svezi. Ale beda jak mi nekdo rozsteluje sedacku...

K tematu: V70 ma super kresla, ktery sice moc nepodrzej, ale na dlouhy cesty jsou super pohodlny. Za nejpohodlnejsi ale dodnes mam sedacky ve Fabii RS mkI, ty byly naprosto dokonaly.

Uznavam, ze muzu bejt fyziologicky divnej :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

A dá se říct co je lepší na udržbu? S filtrem pevných částic je to těžky :) když člověk jezdi krátké trasy dejme tomu 25 km jedná cesta do práce a navečer zpět domu tak regenerace filtru se nestihne dokončit.Na to je Ad Blue myslíš lepší "vyfikundace"?

Odkaz ke komentáři

Adblue je hojně používané u kamionu, jinak by nesplnovali euro5 a výše. Objevuje se už i u osobních aut. Adblue je systém, který vstřikuje do výfuku močovinu a tím neutralizuje škodliviny. Tím pádem je jedno jestli jedeš krátké trasy nebo dlouhé. Jen nevýhoda, ze je to další provozní kapalina, která se musí lít do auta a platit.

Upraveno uživatelem gorlo
Odkaz ke komentáři

..nový Outback se IMHO povedl (na rozdíl od toho současného).

osobne som so sucastnym maximalne spokojny, ale netvrdim ze sa im nova generacia nevydarila ;)

hlavne vyhody "sucastneho" vidim v tom ze tak nekole oci vsetkym spoluobcanom ( a priznajme si, hlavna vlastnost slovakov je zavist ) a snad 90% ludi ani nevie co to ten Outback vlastne je a kolko to cca stoji. nahodou pozru dovnutra, uvidia tu zastaralu palubku a iba sa utvrdia v tom ze je to nejaky lacak z bazaru...vlastna skusenost ked mi ho niektori ked bolo fungel nove ohodnotili ako "nejake" dovezene auto za cca 10tis ;)     

post-34553-0-26894900-1420411785_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...