Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

tak super, nakoniec je to pacient ako my....

tak je to jeho volba, ked chce mat tak upravene auto.

vsetci sme nejaky - napriklad moj sused bol minule pozriet na hokej!

Odesláno

Auto ma strasny, o tom zadna, ale jinak celkem borec.

tl

tak ma to skoply na zem, ale jhnak zadny velky drama, zadny chromovany jednadvacitky s rotujicima stredama apod..
Odesláno

me se to na techto velkejch limo nelibi, ty sou pekny v origo stavu - pro me. Jako chapu, ze nekomu se to libit muze. A to co popisujes, to uz je uplne vrchol uprav:)

tl

Odesláno (upraveno)

Koukám na to M3maniakovo Bmwéčko a říkám si, u toho interiéru třeba, zlaté časy BMW, kdy ještě neznali Bangleho.

Upraveno uživatelem p3k
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Koukám na to M3maniakovo Bmwéčko a říkám si, u toho interiéru třeba, zlaté časy BMW, kdy ještě neznali Bangleho.

moja rec!

Odesláno (upraveno)

http://www.autoblog.com/photos/singer-911-restored-by-singer/#image-1

V rozporu s názvem vlákna s tím nejezdím, ale móóc by se mi to líbilo. Tohle je pro mne automobilový orgasmus...

Upraveno uživatelem Ivan Lelák
Odesláno

Dnes mě předjela bílá 911 Turbo S, no málem jsem se posral když se to vedle mě mihlo. Každopádně na to pak hamptnul a během vteřiny jel ze 150 najednou 70 :) německá SPZ, velká černá kola, fakt pěkné auto :)

Odesláno (upraveno)

Tak zatim jenom zrusili jeden dil...

Jsou nekde pristupny data o sledovanosti?

Ono to s neomezenym rozpoctem muze fungovat jenom kdyz na to fakt kouka hodne lidi.

V tom jejich kralovstvi je ale mozny uplne cokoli. Muze to bejt narezirovany za ucelem reklamy. Muze to bejt konec protoze koncit se melo v nejlepsim, a to uz se prosvihlo...

no a nebo je to jenom jesitnost, a ucetni BBC jim vysvetli, ze se vlastne maj radi.....  :goof:

Misel Gose?!?!? Nikdy !! Zastavim film.... kolik me bude stat, kdyz zrusim nataceni? ---septy septy septy-------- Hmn Misel...sympaticky rostak, horka hlava, ale srdce ma ze zlata....nechapu jak jste mohli na nej tak zanevrit....  :smoke: 

Upraveno uživatelem Pirx

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...