Hasňa Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Aha. To může být ono. Good point. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Z petrolhead vlakna evolvovala tema Kia Carens. Takze - do firmy som kupil druhy Carens, na prvom som natocil 20tis za 4 mesiace. Druhy ma po dvoch tyzdnoch 4tis km. Carens som si vybral ...Pěkná práce. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Aha. To může být ono. Good point.Ano je to tak ako hovori Gabo - je to stary Carens. V tej dobe to nebolo bohvieake auto. Podobny lamac rebrickov bol Carnival. Ten bol snad aj pod Renaultom Espace.. Tento novy Carens ma s tym starym spolocne len meno. Je to uplne nove auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Instant dakujem za recenziu. Urcite to zvazim pri obnove autoparku vo firme, kde neviem dna ani hodiny ale blizi sa to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 kedze ja nie som az tak rodinne zalozeny, takze ked nejake akoze SUV z Korei, tak Kia Niro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MegaTenese Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Ja jezdim Subaru Forester SG Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Tak ať slouží.... Odesláno ze zapůjčeného sestřina Samsung S III červené barvy s obalem s mimoni pomocí wi-fi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Tak ať slouží.... Odesláno ze zapůjčeného sestřina Samsung S III červené barvy s obalem s mimoni pomocí wi-fi.s pomoci Wi Fi ?!tak to je lahke, ked ti niekto pomaha.... pche... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) .. zena po necem kouka.... nejdriv juke, ted zas (moji zasluhou) asx a cx3.... co je lepsi? ) Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Mazda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Mně se líbí víc Mazda, ale ten Myšák bude nadčasovější.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Mně se líbí víc Mazda, ale ten Myšák bude nadčasovější....presne. .. akorat mazdy reznou.. a o mitsubishi nevim vubec nic.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) Rezne vsecko mazda vypada sakra dobre! Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem Jagman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Mel jsem 5 novych Mazd a ani jedna nerezla, pravda neměl jsem ani jednu déle než 4 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Mazda nemá vobrácenej pětiúhelník v masce, to je prudce out.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Mel jsem 5 novych Mazd a ani jedna nerezla, pravda neměl jsem ani jednu déle než 4 roky... to ale nebylo v poslednich 10ti letech, nemylim-li se? .. ted reznou (pry) dvoulety.. mam to od zdroje.. ale kdyz sou tak krasny.. clovek by mel drobne chybicky odpustit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 .. zena po necem kouka.... nejdriv juke, ted zas (moji zasluhou) asx a cx3.... co je lepsi? )Si myslím, že ani s jedním chybu neuděláš, ale v tomhle případě bych asi sáhnul po Mazdě, protože to Asx má každej druhej. Jezdí jich hrozně moc všude, ale auto je to samozřejmě krásné a navíc má oblíbená značka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Mazda je vevnitř menší, hlavně vzadu, má menší kufr a podle recenzí dost tvrdej podvozek, ale líbí se mi víc než to ASX a beznínový 2,0 Skyactiv je taky velký lákadlo, takže pokud se ti nebude zdát tvrdá a bude to jako druhý auto v rodině, proč ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 .. to ale nebylo v poslednich 10ti letech, nemylim-li se? .. ted reznou (pry) dvoulety.. mam to od zdroje.. ale kdyz sou tak krasny.. clovek by mel drobne chybicky odpustit..Určitě Mazda (CX - 3/5) ... kudy jezdí, tudy se velmi dobře umisťuje (testy) ... Jinak nevím, co tu plašíte, teď jsem koukal do katalogu a mají záruku 3 roky na lak a 12 let!!! na rez/prorezivění. Stejné, jako většina automobilek včetně koncernu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 No asi bych se nejdřív v každém z nich svezl a pak to řešil.Papír a internet snese všechno..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se