Přejít na obsah

Kdo čím jezdí

Doporučené příspěvky

Z petrolhead vlakna evolvovala tema Kia Carens. Takze - do firmy som kupil druhy Carens, na prvom som natocil 20tis za 4 mesiace. Druhy ma po dvoch tyzdnoch 4tis km.

Carens som si vybral ...

Pěkná práce. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha. To může být ono. Good point.

Ano je to tak ako hovori Gabo - je to stary Carens. V tej dobe to nebolo bohvieake auto. Podobny lamac rebrickov bol Carnival. Ten bol snad aj pod Renaultom Espace..

Tento novy Carens ma s tym starym spolocne len meno. Je to uplne nove auto.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

Tak ať slouží....

Odesláno ze zapůjčeného sestřina Samsung S III červené barvy s obalem s mimoni pomocí wi-fi.

s pomoci Wi Fi ?!

tak to je lahke, ked ti niekto pomaha.... pche...

Odkaz ke komentáři

Mel jsem 5 novych Mazd a ani jedna nerezla, pravda neměl jsem ani jednu déle než 4 roky.

.. to ale nebylo v poslednich 10ti letech, nemylim-li se?

.. ted reznou (pry) dvoulety.. mam to od zdroje.. ale kdyz sou tak krasny.. clovek by mel drobne chybicky odpustit..

Odkaz ke komentáři

.. zena po necem kouka..

.. nejdriv juke, ted zas (moji zasluhou) asx a cx3..

.. co je lepsi? )

Si myslím, že ani s jedním chybu neuděláš, ale v tomhle případě bych asi sáhnul po Mazdě, protože to Asx má každej druhej. Jezdí jich hrozně moc všude, ale auto je to samozřejmě krásné a navíc má oblíbená značka :-)

Odkaz ke komentáři

Mazda je vevnitř menší, hlavně vzadu, má menší kufr a podle recenzí dost tvrdej podvozek, ale líbí se mi víc než to ASX a beznínový 2,0 Skyactiv je taky velký lákadlo, takže pokud se ti nebude zdát tvrdá a bude to jako druhý auto v rodině, proč ne. 

Odkaz ke komentáři

.. to ale nebylo v poslednich 10ti letech, nemylim-li se?

.. ted reznou (pry) dvoulety.. mam to od zdroje.. ale kdyz sou tak krasny.. clovek by mel drobne chybicky odpustit..

Určitě Mazda (CX - 3/5) ... kudy jezdí, tudy se velmi dobře umisťuje (testy) ...

Jinak nevím, co tu plašíte, teď jsem koukal do katalogu a mají záruku 3 roky na lak a 12 let!!! na rez/prorezivění. Stejné, jako většina automobilek včetně koncernu :) .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...