Waya03 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Nakonec takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září U Peruce rostou, ale jen klouzci- nic jiného tam ani další houbari nemají. Necelá hodina v lese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 50 minutami, kuncák7 napsal: U Peruce rostou, ale jen klouzci- nic jiného tam ani další houbari nemají. Necelá hodina v lese. I tak pěkné Martine. Udělal sis relax v lese tzn. i něco pro zdraví a i s kluzákama se dá v kuchyni čarovat . Zdraví Václav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Já tam mám 48 klouzků, 4 suchohříbky, 2 praváky a 6 bedel. Akorát si musím převoskovat bundu, jelikož jsem po cestě domu zmokl. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas_mpb Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Bedly klouzky a praváky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Šel jsem jen se psama - ale po cestě na mně vykukovali klouzsci, byli všude tak jsem si jich pár vzal na smaženici - nic jiného než pytlík na ho..a jsem po ruce neměl (byl nepoužitý) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září před 2 hodinami, matous napsal: Šel jsem jen se psama - ale po cestě na mně vykukovali klouzsci, byli všude tak jsem si jich pár vzal na smaženici - nic jiného než pytlík na ho..a jsem po ruce neměl (byl nepoužitý) Sent from my iPhone using Tapatalk Matouši, kam chodíš venčit své chlupáče ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Matouši, kam chodíš venčit své chlupáče ? BrdySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října V 28. 9. 2024 v 21:15, matous napsal: Šel jsem jen se psama - ale po cestě na mně vykukovali klouzsci, byli všude tak jsem si jich pár vzal na smaženici - nic jiného než pytlík na ho..a jsem po ruce neměl (byl nepoužitý) Sent from my iPhone using Tapatalk Zena taky vcera vyrazila se psikem za vesnici. Prej se to vse valelo u cesty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října před 6 minutami, warann napsal: Zena taky vcera vyrazila se psikem za vesnici. Prej se to vse valelo u cesty. Kde to sakra je? Nazivo letos jen asi tuna klouzku a jedna ( slovy opravdu jedna ) bedla, jinak tady nic jiného neroste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. října Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října @kuncák7 jak píšu, kousek za vsí ;-), tedy cca tady https://mapy.cz/turisticka?source=base&id=2138351&x=15.6137489&y=50.0440383&z=15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Dneska to je lepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Šestadvacet praváků za hodinku v lese. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Jsem ted v lese, jsou tohle hořčáci? Chuť nejak hořka neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandera Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Já včera taky na hoďku do lesa. Šel jsem prakticky na jistotu, před týdnem jsme tam s klukem našli 70 praváků. Tentokrát sic jen 44, ale už tu začlo růst i něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) U nas zase peklo. Za 3/4 hodiny plny dva kosiky, klouzky uz jsme ani nebrali a cestou zpet museli nechavat kvanta hribku jejich osudu. Upraveno 5. října uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Btw tipy (recepty) na nejaky fajn nalevy na ty mrnouse by nebyly? Dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října odjinud: Ahoj! Už jsi zřejmě doma, takže s křížkem po funuse - hořčáci to, aspoň po mém soudu, nejsou, naopak pěkné hřiby dubové. A tož dobrou chuť, pokud jsi je přinesl dom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se