mAra_ Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 U mě na zahradě už to vypuklo... Sbírám to tu rok co rok. Podle mě je to hřib sametový .... Když už to mám u sebe tak měsíc max a bude to i v lese :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 Ano, už to vypuklo i na mé zahradě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 Krása! To je hřib kovář? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 Ti přední čtyři ano. Pátý vzadu je kozák Raší další: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 My zatím jen růžovky.. ale na praženici dobrý Našel jsem i nějakej obří "choroš" co vypadá jak frgál koláč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Po deštíku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2023 (upraveno) Tak mě žena vytáhla na procházku okolo plotu .... Většina babek sežráná (furt tu prší) všechny sameťáky v plné kondici... Upraveno 1. srpna 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 (upraveno) Dneska další procházka po zahradě... Inu má to i jakési výhody bydlet u lesa, kam sluníčko moc nesvítí... Upraveno 4. srpna 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 (upraveno) Tatranské úlovky. Upraveno 7. srpna 2023 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Tak už mi to kolem chalupy trochu roste… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 V 4. 8. 2023 v 17:27, mAra_ napsal: Dneska další procházka po zahradě... Inu má to i jakési výhody bydlet u lesa, kam sluníčko moc nesvítí... Se divím že to sbíráte. Babky nechávám zvěři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 (upraveno) Včera v okolí Ralska 4 kg hřibů za 1 hodinu, přestal jsem, protože jsem to už nepobral. Upraveno 15. srpna 2023 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 A to je přesně vono - každej se chlubí, kolik našel hřibů, a přitom je tolik krásnejch jinejch hub a chutnějších než hřiby, třeba zrovna takový obyčejný babky či suchohřiby. Hříbek je hezká houba, její kuchyňské uplatnění je však omezené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2023 Do pořádný smaženice aspoň 1/4 až 1/3 babek chci. Ale je potřeba mít kliku na mladý, rychle se s růstem "rozblemcnou". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 V 15. 8. 2023 v 12:11, LovecK napsal: Tak už mi to kolem chalupy trochu roste… Tohle je sakra slušný úlovek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Už to ani nebaví, ale pes se proběhne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 před 11 hodinami, Spongebob napsal: Tohle je sakra slušný úlovek! Díky, den poté pak toto, kosou to jde brát… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 pane bože.. Taky se chystám... asi někam na vysočinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Tyvle, my máme ještě loňský...letos mě to zatím nechává chladným. Možná tak bedly na řízky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se