colommbo Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Ahojte! Tak nějak nevím, jestli houby nebo Prim zátiší... Strávil jsem dnes u nás půlhodinku v lese, bo jsem po chvilce narazil na místo, kde jsem posbíral košík kovářů, čtyři babky, jednoho suchohřiba a růžovku a protože jsem si vzal malý košík, musel jsem jít dom. Takže z jistého pohledu jsem si vlastně ani moc nezahoubařil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 19 hodinami, bohus76 napsal: Kluci je to Kovář? Dlouho jsem ho u nás neviděl Řek bych, že to je koloděj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 23 minutami, vojt napsal: Řek bych, že to je koloděj. Máš pravdu, síťka na noze ukazuje na koloděje, nechal jsem se unést tím světlým okrajem klobou, vršek je do hněda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 3 hodinami, Moty napsal: Čéče, jak bych to skoro viděl na Satana Viz Wiki: Dužina je bělavá, na řezu nepatrně modrající Kovář má tmavší klobouk a červenější trubky Když si nejsem zcela jistý neberu nebo vyhazuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října V 11. 10. 2024 v 15:59, vzduch napsal: Když si nejsem zcela jistý neberu nebo vyhazuju. Dle kolegy ano Koloděj nebo Kovář, Satan nikoliv . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Včerejší úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Ještě rostou, taková všehochuť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října Uz je toho moc. Min. sobotu ve 2 lidech za hodinu. V nedeli jsme s sebou uz brali jen 2 kosiky. Plny opet za hodinu. Bral jsem tak kazdou patou houbu. Lidi v lese uz moc neni, jsou nasyceni. Jinak hriby u nas uz skoro nerostou, jedou ted "hnědáci", par "kačenek" a klouzku hnedych. Jsem zvedav, co ted o víkendu. Asi dame ještě jednou a zase pulku rozdáme. Ovsem v Praze; v te vesnici, kde mame chalupu, houby nikdo nechce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října před 18 hodinami, vzduch napsal: Ještě rostou, taková všehochuť První houba po levé ruce. Já myslel, že je to kotrč a ono prý kuřátko sličné, říkala žena. Houba šla do koše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Ty hromady hub bych teda nechtěl čistit nebo další činnosti. Už mi to nebaví, hledat jo max.do polévky, hromady ne. Táta hub - já tedy ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října a to jsem jen sešel z cesty, abych si ulevil… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. října Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října (upraveno) Parádní, gratulace k úlovku. Také jsme dnes byli,ale samé babky Upraveno 26. října uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října (upraveno) Letos už naposledy Upraveno 28. října uživatelem vzduch Chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Může někdo poradit co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Snad suchořib plstnatý řečený babka. Jedlý avšak nevalné kvality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Pojmenování této houby si nepamatuju, ale pokud nebyly jiné ("lepší"), sbírával jsem je, bývalo jich na jednom místě velké množství. Ale jak už psáno, houba nevalné kvality a letos jsem na ni nenarazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Babka ne. Ta přece nemodrá. A klobouk by byl více popraskaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října To bude stará babka. Ony vypadají 100x jinak, podle stavu a stáří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října ok. Tak to sežeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se