Přejít na obsah

Houby, hřiby, muchomůrky

Doporučené příspěvky

Ahojte! Tak nějak nevím, jestli houby nebo Prim zátiší... 🙂 Strávil jsem dnes u nás půlhodinku v lese, bo jsem po chvilce narazil na místo, kde jsem posbíral košík kovářů, čtyři babky, jednoho suchohřiba a růžovku a protože jsem si vzal malý košík, musel jsem jít dom. Takže z jistého pohledu jsem si vlastně ani moc nezahoubařil... 🙂

11102024101-001.jpg

11102024094-001.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 minutami, vojt napsal:

Řek bych, že to je koloděj.

Máš pravdu, síťka na noze ukazuje na koloděje, nechal jsem se unést tím světlým okrajem klobou, vršek je do hněda

Odkaz ke komentáři

Uz je toho moc. Min. sobotu ve 2 lidech za hodinu. V nedeli jsme s sebou uz brali jen 2 kosiky. Plny opet za hodinu. Bral jsem tak kazdou patou houbu. Lidi v lese uz moc neni, jsou nasyceni. Jinak hriby u nas uz skoro nerostou, jedou ted "hnědáci", par "kačenek" a klouzku hnedych. Jsem zvedav, co ted o víkendu. Asi dame ještě jednou a zase pulku rozdáme. Ovsem v Praze; v te vesnici, kde mame chalupu, houby nikdo nechce.

IMG_20241012_150141448 (1).jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pojmenování této houby si nepamatuju, ale pokud nebyly jiné ("lepší"), sbírával jsem je, bývalo jich na jednom místě velké množství. Ale jak už psáno, houba nevalné kvality a letos jsem na ni nenarazil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...