Strocek Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Vidíš, ten mě nenapadl. Možná, že se s ním budu pracovat i přesněji. Díky za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno úterý v 12:32 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 12:32 (upraveno) "odešel" mi holící strojek, tak jsem objednal Braun 8, díky za tip @African cena myslím zajímavá - 3800 po uplatnění slevového kupónu: AFP-VASEKUPONY5 https://www.pilulka.cz/braun-series-8-8417s-elektricky-holici-strojek-mokre-i-suche-holeni-s-nabijecim-stojankem?gclid=EAIaIQobChMIxov_77nWiQMVx4aDBx3idwJ2EAQYAiABEgKN2_D_BwE Upraveno úterý v 12:33 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno úterý v 14:05 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:05 před 1 hodinou, špelda66 napsal: "odešel" mi holící strojek, tak jsem objednal Braun 8, díky za tip @African cena myslím zajímavá - 3800 po uplatnění slevového kupónu: AFP-VASEKUPONY5 https://www.pilulka.cz/braun-series-8-8417s-elektricky-holici-strojek-mokre-i-suche-holeni-s-nabijecim-stojankem?gclid=EAIaIQobChMIxov_77nWiQMVx4aDBx3idwJ2EAQYAiABEgKN2_D_BwE Ty mede, to je hodně dobrá cena ovšem... mám nutkání přejít z pětky, navíc mě čeká koupě nového břitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno úterý v 14:33 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:33 měl jsem panasonic, vydržel mi fakt dlouho, jenom výměny břitů a planžet, teď teda Braun, tak jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno úterý v 14:52 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:52 První nabíjení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno úterý v 15:07 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:07 před 32 minutami, špelda66 napsal: měl jsem panasonic, vydržel mi fakt dlouho, jenom výměny břitů a planžet, teď teda Braun, tak jsem zvědavej Ta osma je super a hlavně má trimmer, který používám u staré pětky...ta nová ho nemá. Takže vlastně používám dva strojky, potřebuji to sjednotit a hlavně si to odůvodnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno úterý v 15:19 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:19 (upraveno) před 11 minutami, African napsal: Ta osma je super a hlavně má trimmer, který používám u staré pětky...ta nová ho nemá. Takže vlastně používám dva strojky, potřebuji to sjednotit a hlavně si to odůvodnit já byl vděčnej, že nemusím díky tobě nicmoc studovat, jenom jsem si přečetl toto: https://shavingadvisor.com/electric-shavers/braun-series-7-vs-series-8/ Upraveno úterý v 15:19 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno úterý v 20:00 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:00 Tak jsem neodolal a už je strojek objednaný. Mám třináct let Braun 7 a na začátku roku jsem nasadil poslední planžetu s tím, že budu vybírat nový strojek. Takže pánové díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno úterý v 20:20 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:20 Tady je to samé Macho,pacho ,fjůžn udělátka a pořádnou žiletkou nikdo, holoto nevycválaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno úterý v 20:28 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 20:28 S žiletkama jsem začínal, jmenovaly se Vítěz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno středa v 20:24 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:24 klasický zelený astry a Muhle strojek a můžou i vypnout proud a jde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno středa v 20:40 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:40 Od vojny Soluna, kterou jsem dostal od staršího bráchy a nedám na ní dopustit. Pak jsem vlezl sem a taky jedu Mühle strojek, konkrétně R41 a pecka a pochopitelně Astry také. Vlastně jsem se nikdy neholil elektrikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno čtvrtek v 11:47 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 11:47 Už jsem na to přišel, neholíte se bando protože Movember . Kdo ho letos alespoň symbolicky dodržuje!? ( Berta už jsem viděl ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno čtvrtek v 12:43 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 12:43 @bohus76 symbolicky ho taky držím, ovšem rezavo blond knírek navíc s přistávací dráhou jako má Pasta vypadá velmi... už aby byl prosinec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno pátek v 08:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:26 Nevím jestli se to sem hodí. Jaký by jste doporučili takový ten zastřihovač vlasů? Philips - Braun - Sencor .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno pátek v 17:38 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:38 Mám tohle, beru tím všechno. Předchozí vydržel snad 6 let, tak jsem pořídil další generaci. Teď je na něj i casback. Philips Series 7000 MG7940/75 14v1 za 1 499 Kč - Zastřihovač | Alza.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno pátek v 17:46 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:46 Já mám zastřihovač Braun přes 6 let a jsem a ním spokojenej ( https://www.holime.cz/braun-bt5090-zastrihovac-vousu ). Už ho neprodávají, ale nástupci budou hodně podobní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se