Bert Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 A co pěna? Rozšleháváte: V teplé misce?Ve studené misce?Na ruce?Na obličeji?
warann Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 (upraveno) Mýdlo nebo krém na holení(jak co komu vyhovuje) je rozhodně lépe si připlatit,já sáhnul bez zkušeností po Taylor of bond street-Jermyn a spokojenost,krásně pění jako šlehačka a nezanáší strojek.Velmi příjemná vůně jako ve starém holičství,nevím jak to posat.Každému ale vyhovuje něco jiného.To by mě zajímalo, totiž Vaše názory na krém vs. mýdlo. Jak to tady čtu, tak osobně ani moc neřeším žiletky, celkem obstojně se oholím i horšími (prostě pokud nejsou lepší k ruce) a asi mám štěstí v tom, že nemám problémy s pořezáním ani nějakým podrážděním, a to po holení neužívám žádnou vodu po holení, resp. žádný přípravek po holení, pouze se opláchnu a nakrémuju. A to je jediná věc, kterou řeším - vysušování kůže, proto se taky dost vydatně musím nakémovat. Takže s ohledem na to vysušování je lepší krém nebo mýdlo nebo to vyjde nastejno? Upraveno 5. února 2014 uživatelem warann
Moty Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 po holení používám toto http://balzamy-po-holeni.heureka.cz/la-roche-posay-xy-homme-balzam-po-holeni-pro-citlivou-plet-75-ml/galerie/ a velká spokojenost, téměř nedojde k zanícení a když tak fakt 2-3 fousy
Gustaf Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 (upraveno) od Vánoc tímhle Fusionem...holí to, vibruje to...co víc si přát Zprvu jsem si myslel, že ta vibrace je jen nějaký marketingový trik, ale musím říct, že to opravdu funguje a nějakej účel to má. Dříve jsem měl klasickýho Macha... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. února 2014 uživatelem Gustaf
Peto86 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 To by mě zajímalo, totiž Vaše názory na krém vs. mýdlo. Jak to tady čtu, tak osobně ani moc neřeším žiletky, celkem obstojně se oholím i horšími (prostě pokud nejsou lepší k ruce) a asi mám štěstí v tom, že nemám problémy s pořezáním ani nějakým podrážděním, a to po holení neužívám žádnou vodu po holení, resp. žádný přípravek po holení, pouze se opláchnu a nakrémuju. A to je jediná věc, kterou řeším - vysušování kůže, proto se taky dost vydatně musím nakémovat. Takže s ohledem na to vysušování je lepší krém nebo mýdlo nebo to vyjde nastejno? Krém vs. mydlo je veľmi individuálne. Mal som už krémy, ktoré ma vysušovali až-až, no mal som aj takéto mydlá. Každému sedí niečo iné, takže musíš skúšať, čo Ti sadne čo najviac. Ja som to zistil skoro po piatich rokoch :-). Pokiaľ ale nechceš utrácať hromadu peňazí za kozmetiku, tak skús to, čo dostať bežne v obchodoch - mydlo Barbus a krém Nivea, oba produkty sú výborné a môžem ich odporúčať.
Filip.J Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Ten vibrující Gilette jsem vyhrál v jakési firemní soutěži. Po prvních pár tazích jsem ty vibrace radši vypnul, krom toho, že pro oholení jako takové v mém případě nedělaly nic, byly mi pocitově protivné. Pro tu pěti nebo kolikabřitou hlavu platí to samé, co pro předešlé dvoj- a trojbřité, které jsem používal: ucpává se to a v kombinaci s těmi ultramoderními pěnami ve spreji a gely to neklouže, měl jsem dlouho pocit, jako bych si při holení ten ksicht spíš smirkoval. Když mi došly ty pětibřité holící hlavy, co byly k tomu vibrátoru přiložené, šel jsem se podívat, kolik stojí nová sada a jestli nemají v obchodě i něco jiného. Odešel jsem pak z drogerie s tím nejobyčejnějším strojkem Wilkinson za 70 Kč na žiletky, pár balíčky žiletek Wilkinson a nerez mističkou, v DM jsem pořídil bobří štětku a krém Barbus - celé mě to vyšlo levněji než trojice těch Gilette hlav. Někde dřív tady myslím Roman I. psal, že si do té misky při dělání pěny štětcem má člověk kápnout trochu olivového oleje, tak jsem to zkusil a holilo to o pár tříd líp než všechny ty ProGlidy a kdoví co za kosmické technologie. Paradoxně se teď žiletkou pořezávám míň než předtím těmi Giletty (tj. skoro vůbec, jenom si občas tou žiletkou blbě dloubnu zespodu do nosu).Takže u mě to jednoznačně vyhrává klasika, jenom tedy na základě posledních příspěvků ještě vyzkouším jiné žiletky, i když i těmi Wilkinsony se mi holí líp než vícebřitými hlavami.
ondra.palas Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 A co pěna? Rozšleháváte: V teplé misce? Ve studené misce? Na ruce? Na obličeji? Pěnu dělám v téhle misce. www.fler.cz/zbozi/miska-na-holeni-2624201 Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk
ggrand Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Osobně dělám pěnu v misce. Většinou ve studené. V téplé mi "horší" mýdla/krémy rychle schnout. To řeším buď lepším mýdlem nebo při šlehání přikapu pár kapek glycerolu.Na ruce je podle me naprostý nesmysl, nepořádek všude, stejně před holením tu ruku budeš potřebovat a musíš si ji umýt.Na tváři občas taky dělám, zejména mýdla v tyčince, ale stává se mi, že první namydlení mi dost zanáší žiletku a blbě se to umývá ze žiletky, jak je na tváři a následně na žiletce zbytečně moc mýdla a ne šlehačky.
grey Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Ten vibrující Gilette jsem vyhrál v jakési firemní soutěži. Po prvních pár tazích jsem ty vibrace radši vypnul, krom toho, že pro oholení jako takové v mém případě nedělaly nic, byly mi pocitově protivné. Pro tu pěti nebo kolikabřitou hlavu platí to samé, co pro předešlé dvoj- a trojbřité, které jsem používal: ucpává se to a v kombinaci s těmi ultramoderními pěnami ve spreji a gely to neklouže, měl jsem dlouho pocit, jako bych si při holení ten ksicht spíš smirkoval. Když mi došly ty pětibřité holící hlavy, co byly k tomu vibrátoru přiložené, šel jsem se podívat, kolik stojí nová sada a jestli nemají v obchodě i něco jiného. Odešel jsem pak z drogerie s tím nejobyčejnějším strojkem Wilkinson za 70 Kč na žiletky, pár balíčky žiletek Wilkinson a nerez mističkou, v DM jsem pořídil bobří štětku a krém Barbus - celé mě to vyšlo levněji než trojice těch Gilette hlav. Někde dřív tady myslím Roman I. psal, že si do té misky při dělání pěny štětcem má člověk kápnout trochu olivového oleje, tak jsem to zkusil a holilo to o pár tříd líp než všechny ty ProGlidy a kdoví co za kosmické technologie. Paradoxně se teď žiletkou pořezávám míň než předtím těmi Giletty (tj. skoro vůbec, jenom si občas tou žiletkou blbě dloubnu zespodu do nosu).Takže u mě to jednoznačně vyhrává klasika, jenom tedy na základě posledních příspěvků ještě vyzkouším jiné žiletky, i když i těmi Wilkinsony se mi holí líp než vícebřitými hlavami.Olivový olej? To mě nikdy nenapadlo, zkusím
Moty Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 tak takovouhle proceduru bych si nechal líbit https://www.youtube.com/watch?v=1pgWRNsivpg
Locque Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Nějakou dobu tohle vlákno pozoruju a včera jsem se rozhoupal k nákupu propriet na klasickou proceduru... vzhledem k tomu, že jsem netušil, co od toho čekat, nechtěl jsem nijak výrazně investovat a pořídil si opravdu jen základní výbavu alá Filip.J, tzn. obyč ocelovo plastovej strojek Wilkinson s jejich žiletkama, štětku z imitace jezevce, mejdlo Barbus a kamenec. To vše v ceně nižší, než náhradní hlavice do Fusionu, kterej jsem používal do teď - přesně jak psal Filip. Tu proceduru, kterou jsem doteď považoval za nutný zlo, jsem si fakt užil... I z respektu k žiletkám holení probíhalo klidně, pomalu, opatrně... jako spoustu ostatních i já mam dost citlivou kůži, nicméně po tomhle holení nebyla ani v nejmenším zarudlá, podrážděná... Je to dobrý, líbí se mi to...
ggrand Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Tak to gratuluju. Spousta lidí po použití Wilkinsoňáckých žiletek a nedejbože ještě ve spojení s tím plastovým bazmekem to rovnou háže do koše.
Návštěvník cecil Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Tak jsem dneska vyzkoušel žiletky Tygr a musim říci že nejsou špatné ale o ve spojení s Muhle r89 grande mi příjdou lepší předchozí Pherma-sharp,je s nimi hladší a příjemnější oholení.Objednal jsem si japonske Feather a Dr.Ka balzám po holení,tak uvidíme jak mi to pujde s nimi.
Marcus Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Po několikaletém experimentu s Wilkinson XTreme3 se třemi břity se vracím ke staré sestavě: Gillette England (ze začátku 70. let, daroval mi ho děda), žiletkám Wilkinson, obyčejné štětce a mýdlu Figaro. Ovlivněn tímto vláknem ale budu muset koupit novou štětku s jezevcem, zkusit i jiné žiletky a mýdlo na holení a moc se mi zalíbily strojky Mühle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Po několikaletém experimentu s Wilkinson XTreme3 se třemi břity se vracím ke staré sestavě: Gillette England (ze začátku 70. let, daroval mi ho děda), žiletkám Wilkinson, obyčejné štětce a mýdlu Figaro. Ovlivněn tímto vláknem ale budu muset koupit novou štětku s jezevcem, zkusit i jiné žiletky a mýdlo na holení a moc se mi zalíbily strojky Mühle. P1070901.JPGA dobře děláš, jen - jak už tady bylo mnohokrát napsáno - než wilkinsonky je lepší skoro všechno, včetně bežně dostupných zelených Aster (drogerie Teta). A ke štětce z jezevce jen drobná zkušenost - onehdá jsem kupoval novou, spíš levnější a docela solidně páchla po původním majiteli štětin. Ale v obchodě mě uklidnili, že by to poměrně brzo mělo odeznít, což v reálu také proběhlo.
Marcus Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Ani nevím proč, ale značka Wilkinson mi byla prostě sympatická a zůstal jsem u ní. I když nějaké Astry jsem dřív určitě měl, ale asi ne ty správné. A díky za upozornění na jezevce. Nechám ho vyvětrat v průvanu.
ondra.palas Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 (upraveno) Marcusi, dal ses na dobrou cestu Strojky Muhle můžu vřele doporučit. Žiletky používám Derby nebo zelený Astry. Ty Wilkinsonky opravdu nejsou žádná sláva. Upraveno 4. března 2014 uživatelem ondra.palas
Návštěvník cecil Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 já ted nově japonské Feather a ty jsou ostré neskutečně,nejostřejší co jsem kdy mněl.A když jsou japonské tak se holím jedině s Marinemastery. .Ty Feather jsou uplně někde jinde než mnou zminované české Tygry,ty tipuji tak na 4-7 příjemných oholení a jdou do koše, což není zlé.Feather bych si troufnul odhadnout že vydrží dle ostrosti minimálně 12-14 oholení,ale je to u každého individuální. Já mám tvrdší fousy tak to posuzuji dle sebe.Na balzám po holení jsem si pořídil toto(viz foto),je to balsám dr K.A velmi dobře chladí pokožku po oholení.Jako vodu po holení starou dobrou Fugeré.Mýdlo na mytí jsem zkusil Vinolia,a je to fajn lepší než sprchový gel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Potřebuju radu ohledně el. zastřihovače vousů.Nechce se mi to tu procházet a hledat,jestli tu něco o tom je.Holím se na strniště a upravuju pár chlupů co mám na bradě .Měl jsem Brauna,ale ten po roce odešel-nebo spíše planžety.Můžete mi něco doporučit?
marosh Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 Já jsem spokojený s Philipsem. Za deset let jedu druhý kus...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se