African Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 V 16. 4. 2023 v 22:54, paro napsal: Ahoj. Nemáte někdo nový holící stroje Braun 7, 8, nebo 9? Můj starý se odebral do elektronkového nebe a potřebuji něco na cesty. Doma se holím břitvou a škrabkou. Tak se ve strojcích moc nevyznám a potřeboval bych poradit. Já mám blbou novou pětku a oholí mě lépe než Gillette, takže s 8 nebo 9 určitě chybu neuděláš Mám i předchozí pětku dlouhá léta ,delší výdrž baterie, zastřihovač vousů, ale nová mě holí lépe. Ona se ta řada 5,6,7 dost vyrovnala akorát pětkou musíš trošku více kvedlat, takže je klidně přeskoč a běž do osmi, ta nemá chybu jen ta cena. Nad Panasonicem jsem také přemýšlel, dělají super věci, ale zůstal jsem věrný Braunu protože jsem byl vždycky spokojený, ono co si budeme povídat, nejvíce záleží na ksichtu.... každému vyhovuje něco jiného. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Nejakej dobrej holič na P10 a okolí?Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 30. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2023 V 6. 10. 2022 v 15:18, bohus76 napsal: Kdo se bojí, sere v síni Chce to dobrou 5/8- 6/8 břitvu a výborně naostřenou. Pak ty vousy padají,jak Němci do krytu No jo, ale kde ji naostřit? Přišel jsem k jedné pěkné a rád bych ji začal používat, ale ležela hodně dlouho ladem, tak asi čepel nebude úplně v kondici. Stačí zkusit obtáhnout (a na to stačí nějaký řemen, co najdu třeba na půdě?), nebo bude nutný kámen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 (upraveno) Pokud nechceš být oškubaný jak slepice,tak na kameny a pak obtahovací řemen. Potom to bude zážitek a nikoliv utrpení. Doporučím Mistra brusiče Petra Smékala z České Lípy. Když tak mi pošli SZ a dám kontakt. Jinak gratuluji ke krásné břitvě. Upraveno 31. května 2023 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Děkuji za kontakt a spoustu informací. Doufám, že se mi pak nebude klepat ruka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Trošku jsem si hrál. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sheepeck Odesláno 14. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2023 Já už vyzkoušel výše zobrazenou břitvu. Ovšem pod nosem a na bradě mi musel pomoci strojek - jinak bych vypadal jako dˇArtagnan, a to jsem nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Vzhledem k tomu, že se mi nelíbilo, jaké dělá Gillette reklamy, letěl loni Mach 3 do popelnice (z pomsty ) Mě se vždy líbilo, jak se holil děda a dlouhou dobu i otec. No a tak jsem loni pořídil sadu Rytmo od Mühle Musím říct, že mě to s tím baví a řekl bych, že se s tím i lépe oholím https://www.muehle-shaving.com/en/RYTMO-Shaving-Set/S-21-M-226-SSR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Podelim sa o "lifehack" ako som z hecu "opravil" stetku Muhle. Mal som ju uz par rokov "Mühle Modern Pine Pure Badger" dnes uz sa tusim nerobi. Nejak tvrdo som ju nepouzival, mam aj ine,... no a po case z nej zacalo padat pri holeni viac chlpov nez je u dobrej stetky prijatelne. Povedal som si ze nez ju vyhodim tak skusim nejaku fintu. Do stredu mierne vlhkej stetky az kam to slo som zasunul hrdlo uplne obycajneho sekundoveho lepidla, celu zostavu obratil a vyprazdnil ho tam,... taku tu mrnavu tubicku na jedno pouzitie co sa predavaju v baleni po troch. No a vysledok je ohromujuci, ani jeden chlp uz niekolko tyzdnov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 Ja si vzdycky projedu starym philips strojkem (uz parakrat menena hlava - to jo) a pak jeste Gillette Fusion 5 do uplne hladka a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 @jarojetu fakt už se na to vyser, to se nedá tohleto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 @warann som zvedavý co bude na predaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 Zase je tady to pitomý jaro, pro samý kuřata není kam plivnout .... Jinak jediné možné holení je One Blade ,teda břitva ( pro velké kluky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Něco málo z pozůstalosti, zatím jsem zkusil jen Super Max (Made in India) a jsou super. Astry předpokládám budou taky cajk. Stáří neznámé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2024 Pánové nemá někdo zkušenost s elektrickým holícím strojkem na hlavu, který umí vzít až na kůži. Potřeboval bych boky a vzadu vzít na kůži, nahoře to nechat malinko delší. Předpokládám, že takový ty strojky s hodně kulatými planžetami budou super na celou hlavu, ale jenom na boky a vzadu nebudou moc vhodný a lepší budou asi dvě podlouhlý planžety. Jednou v kadeřnictví mě právě týpek zaholoval na kůži strojkem s dvěma podlouhlými planžetami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 před 6 hodinami, Strocek napsal: Pánové nemá někdo zkušenost s elektrickým holícím strojkem na hlavu, který umí vzít až na kůži. Potřeboval bych boky a vzadu vzít na kůži, nahoře to nechat malinko delší. Předpokládám, že takový ty strojky s hodně kulatými planžetami budou super na celou hlavu, ale jenom na boky a vzadu nebudou moc vhodný a lepší budou asi dvě podlouhlý planžety. Jednou v kadeřnictví mě právě týpek zaholoval na kůži strojkem s dvěma podlouhlými planžetami. Ahoj, já mám na hlavu Remington XR1500, když se mi nechce zápasit s klasickou žiletkou. A ten to vezme moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 Ty Remingtony s více kulatýma planžetama chválí, to vim, ale ty sou vhodný na celou hlavu ve smyslu, že to vezmeš na jednou, ale když tam budeš chtít vytvářet nějakej haircut, jako že boky na kůži a nahoře něco nechat, tak budou vhodnější jiný strojky, takhle sem to myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 Hele @Strocek, a nechceš se na ty píčovinky na hlavě vykašlat, a vypadat jako normální slušnej běloch? Třeba takhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 Už chápu tu lásku k HD . Jestli ti ještě neřekli do reklamy, tak by měli . Hele jako rozumim ti, ale já mám hustej porost. Kdybych měl plešku, měl to prořídlý nebo velký kouty tak to neřešim a kupuju Remingtona s milionem planžet, ale takhle mám ještě trošku prostor to nějak ladit. To je jako s hodinkama, když tam dáš jinej řemen, tak to trošku voživíš . Jinak mám stejnej střih jako ty, takže s tebou držim partu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2024 před 18 minutami, Strocek napsal: Už chápu tu lásku k HD . Jestli ti ještě neřekli do reklamy, tak by měli . Díky! Na castingu jsem byl. Vyhodili mne. Prý jsem málo tlustej, vypadám jako cukroušek, a mám zbytečně čistý trestní rejstřík. Teď vážně , zkus Philips Oneblade. Co se tvarování týče, slyšel jsem jen chválu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se