Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No, kdybys teda netrval na running, fakt dobry a zabavny je prej “Chiaki” na Vinohradech. Osobne sem nebyl, lec co sem tak slysel a cetl, tvari se to jako prima varianta.

• Dát hlas 1
Odesláno

Je to bezva, Papilo je fakt extra třída, ale celý mi to přijde docela zvláštní, když zaplatíme 31 mega za poplatky na 3 roky a najednou máme 9 podniků s oceněním.. prostě Michelin je víc politika než to gastro umění.. 

• Dát hlas 1
Odesláno

Já to chápu, někdo musí zaplatit tu práci s hodnocením a průvodcem.

Byl jsem na pizze v Nejpls na Žižkově, fakt skvělé těsto, ne nadarmo mají hodnocení na Google 4.9. Jaké málokde si člověk může vybrat klasiku nebo Neapol, já zvolil to druhé.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno

Co mohu doporučit - řízek ve FUZE - v té nové hospodě u Masaryčky v budově od Penty. Vysoký, šťavnatý a se strouhankou, která se v puse rozpadne neuvěřitelným způsobem. 

Odesláno
V 12. 12. 2025 v 6:29, Josef01 napsal:

Byl jsem na pizze v Nejpls na Žižkově, fakt skvělé těsto, ne nadarmo mají hodnocení na Google 4.9. Jaké málokde si člověk může vybrat klasiku nebo Neapol, já zvolil to druhé.

Koukám na to, vypadá to super, jen studovat ten jídelák na instagramu je teda (pro mě) za trest. 

Odesláno
před 46 minutami, warann napsal:

Koukám na to, vypadá to super, jen studovat ten jídelák na instagramu je teda (pro mě) za trest. 

To jsem rád, že nejsem sám... obecně u plno hospod odkazy na fcb a pod, kurňa talíř za rok za obyč stránky, kde bude kde jsou, jak mají otevřeno a co mají, to by je snad nezabilo.... Jo a kontakt, vítal bych tel, ať se můžu domluvit. Přes nějaký rezervační systém jsme se takhle někde složitě zamlouvali do poloprázdné hospody.... no nic jsem starý nemoderní boomer...🙄

• Dát hlas 1
Odesláno
před 18 hodinami, warann napsal:

Ano, taky mě to zaskočilo, nechápu, že jsou celkem dobré restaurace a nemají webovou prezentaci. Podobně to má třeba rest. U Bezuchů v Praze Kunraticích, která má skvělou českou kuchyni se 100 letou tradicí.

Odesláno
před 21 hodinami, warann napsal:

@DavidLC Přesně. Jsem teď řešil pro potomstvo nějaký ty vouchery a ze 4 podniků byly tuším všechny jen na Insta. Na obrázky pěkný, jako zdroj základních informací úplně na hovno, 

Přesně, nemám fcb ani insta. Restaurace, nožíři, další mistři řemesla co mě zajímají nemají web ... To je pak na prd  todleto. 

• Dát hlas 3
Odesláno

@horal fcb jsem přeskočil, neměl, nemám a ani neplánuju. Insta jsem podlehl, využívám jen pasivně k  získávání informací tam, kde nemají klasickej web. Ale proč tam musím študovat ofocenej jídelák je mi stejně záhadou. 

Nicméně abysmě nebyli úplně mimo téma:

zkusím pizzerku co psal @Josef01, dále Chiaki co psal @Micey (s těma kočičkama by se to dceři mohlo líbit), dále jsem vyštrachal ze Pohlreichova souboje https://www.nhahaihanh.cz/

No a pak jsem vzal vouchery do Dim sum spot, což je u nás klasika a všichni se tam rádi stavíme (ačkoli víc se mi líbí pobočka v Liberci). 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 12 hodinami, Josef01 napsal:

Ano, taky mě to zaskočilo, nechápu, že jsou celkem dobré restaurace a nemají webovou prezentaci. Podobně to má třeba rest. U Bezuchů v Praze Kunraticích, která má skvělou českou kuchyni se 100 letou tradicí.

Mozem potvrdit info o rest. U Bezuchu, dnes som mal na obed hov. vyvar + danci svickovou, vsetko super

• Like 1
Odesláno
V 12. 12. 2025 v 6:29, Josef01 napsal:

Tak díky za tip. Zatím tam byla žena se synem a moc to chválili. Ještě jsem tam nechal vyzvednout voucher pro staršího kluka. 

Pizza prej výborná, ale obsluha naprosto excelentní. 

• Like 1
Odesláno
V 11. 12. 2025 v 20:49, Micey napsal:

Prvni dvouhvezda v CR, to uz je celkem solidni myslim:)

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/magazin-jidlo-michelinske-hvezdy-kdo-ma-cesko-293675

Bylo mi to divny:), tak jsme se zenou vyrazili na vecu, vcera. A jako musim rict ze pecka. Sefkuchar sympatak, nakonec jsme celkem dlouho pokecali, je uzasny jak ma vse srovnany, a oduvodneny, fakt ten clovek naprosto presne vi co, jak a proc dela. Vim ze na tydle urovni je to asi.. standard, ale slyset kolik a jaka presne prace vstupuje do kazdy jedny sebenepatrnejsi slozky kazdyho chodu je celkem oci otevirajici. Detaily typu toho, ze si melou vlastni mouku. Nepouziva nutne nejdrazsi suroviny, zadny morsky plody, treba kaviar mi na jedny kanapce prisel az zbytecnej.. ale pak vypali candata, raka a ceskyho sneka a je to lepsi (subjektivne) nez humr jinde (ne ze bych jich nekdy moc mel:)). Hodne frci ruzna fermentace, kulturni plisne a tak, kdyt je chod “mrkev”, znamena to vic technik nez o kterejch jsem doted slysel. Az mi to chvilema prislo pro nas skoda, respektive neco proste nedokazu docenit. Vetsina chuti je lehce do kysela, coz ja osobne mam fakt rad, ale umim si predstavit, ze na nekoho by to, v kombinaci s kyselejsim vinem, mohlo byt casem trochu moc. Ja to vyresil calvadosem v polovine menu:).

Servis perfekt, ptal jsem se indiskretne pana Knedly, japato ze maj pred Vanocemi s cerstvyma dvema hvezdama zaplneno min nez polovinu stolu. No a duvod je, ze kuchare ma perfektni a nema problem jich vzit vic, lec se servisem je trochu vetsi orisek. No a protoze si chce bejt jistej ze servis bude 100%, radsi bere o 2/3 min rezervaci nez by mohl:)

Mile me prekvapil rozumne naceneny vinny listek, top bily cesky vina cca 900 - 1800 za flasku.

Par fotek subjektivne nejlepcich chodu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)

ad Michelin: nejde mi do hlavy, že Goldie dostalo Biba a MACE není ani mezi vybranými restauracemi. Nic proti Goldie, ale Martin Svatek podle mě předvádí lepší kuchyni. Nechápu. Jedině, že komisařům přišlo blbý udělit v takový ďouře, jako Tábor, hned dvě ocenění. 

Upraveno uživatelem Muffik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...