Návštěvník maxigabrielg Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 zaujimavy napad na velky a dobry obed je v El Asador je to uzasne rychle, lebo si naberas sam z dobreho vyberu steakov a salatov, rozne druhy masa a aj ryby a rychlost sa znizuje, ked zistis, ze to mozes neobmedzene opakovat a testovat rozne dobroty do nekonečna a za peniaze, ktore sem ani nenapisem, lebo je to tak neuveritelne málo! Priznam sa, ze moja dieta dostala riadne zabrat... http://www.elasador.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2014 http://www.elasador.cz Tak tohle je teda dílo.....díky za odkaz....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Před časem tu někdo poptával dobrý místo na jídlo v Liberci a v návrzích padl i název Chicago Grill - americky laděného podniku, kde dělají poctivý domácí burgry, sendviče apod. Protože jsem do Liberce měl cestu a domácí burgry já tuze rád, rozhodl jsem se to tam jít vyzkoušet. Musím říct, že takhle dobrý burgr jsem opravdu dlouho neměl. Protože jsem skoro celý den nejedl a hlad jsem měl pořádný, rozhodl jsem se pro prasárnu Uncle Sam Burger, který měl dvě masa. Musím říct, že za takovou porci, ještě s hranolkama a malým coleslawem mi přišlo účtovaných 199,- jako pakatel. Maso bylo šťavnaté, slanina krásně dokřupava, sýr akorát rozteklý, prostě paráda.Jedinou výtkou a slabou stránkou byla opět (nečekaně) žemle. Je škoda když podnik, který si zakládá na hamburgrech, prostě používá ty kupovaný drobivý tenký sezamový bulky z Makra a nedělá si žemle vlastní, nebo nemá aspoň nějakej kontrakt s lokální pekárnou a nenechá si vozit nějaký bulky lepší úrovně. Příště, až do tohoto podniku půjdu (a že určitě půjdu, protože ten burger byl i tak skvělej a obsluha byla taky perfektní), dvojitej burgr už si nedám. Ne proto, že bych to nesnědl, ale spíš proto, že se to moc nedalo jíst. Ta suchá drobivá žemle (i když jí evidentně dali trochu zapéct na grilu) se při prvním kousnutí rozpadla na sr*čku, takže jsem musel přistoupit k něčemu, co jsem snad nikdy při jezení hamburgru neudělal - k použití příboru, abych to jedno maso odežral Jinak ale famózní burgr a dobré prostředí i obsluha! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Před časem tu někdo poptával dobrý místo na jídlo v Liberci a v návrzích padl i název Chicago Grill - americky laděného podniku, kde dělají poctivý domácí burgry, sendviče apod.....To jsem byl já. No popravdě jsem tam byl od té doby s rodinkou cca 5x a teď naposledy předevčírem. Obsluha super! V kuchyni už to bylo horší, odstátý přesolený hranolky, přesolený hambáče a protože jsem jel jako vždy z Prahy a nechtěl jsem dělat dusno, tak jsem to se sebezapřením "sežral". Do tý doby v pohodě, ale tentokrát mi přišlo, že jsou v kuchyni nas...., že musej dělat přes svátky, protože to někdo fakt dost zmrvil. 4x v pohodě, Uncle Sam je dobrej, až na tu zprzněnou housku - je kupovaná a po druhým zákusu se rozpadne. Coleslaw mi přišel, že je z laciný majonézy, hranolky maj dobrý, když zrovna nejsou přesolený, jak prase. Jinak zázemí dobrý, tortily dobrý, ale teď mě to tak zklamalo, že jsem tam byl naposledy. Je to škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Tyjo tak to koukám, já tam byl dnes prvně a říkám, až na tu kupovanou žemli jsem byl nadšený. Hrancle jsem měl určitě čerstvý a slaný byly akorát, coleslaw mi chutnal a burgr jako celek taky i když jak tak nad tím přemýšlím, je fakt že to maso možná bylo malinko slanější, ale jinak vše v pořádku. No, schválně to v budoucnu ještě zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Jak jsem psal, za mě 4x dobrý a teď naposledy to fakt pos...., no je to škoda, ale stane se. Obávám se, že je tam něco špatně, protože nevím jestli sis toho všimnul, ale na dveřích mají vývěsku, kde hledají skoro celý personál ... číšníky, servírky, kuchaře i pomocnou sílu do kuchyně, takže něco asi není úplně košér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 To jsem si všimnul při odchodu právě a ještě jsem říkal přítelkyni, že by tam měli dopsat, že hledají i pekaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 No jinak ta žemle je pořád stejná a je jedno jestli si dáš Uncle Sam nebo obyč 200g burgera. Tím, jak se dá nahřát, tak ztvrdne a po dvou zákusech je na srač... No nic, uvidíš příště, třeba jsem měl smůlu. Pokud tam příště půjdeš, doporučuji mj. bramborový krém a určitě pro přítulku třebas tortila wrap . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Prosím o tip na dobrou restauraci v Liberci, Frýdlantu a okolí. Díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Bejvávala dobře ceněná Domov v Liberci, http://www.hospoda-domov.cz/, 2x jsem tam byl a docela dobrý. Ale je to tak dva roky tomu nazád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Ano, Domov mohu taky doporučit, poměr cena/kvalita velmi příznivý a docela pěkná atmosféra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Pozor pozor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Moje malá recenze nově vzniklého amerického motorestu u Vysokého Mýta. Aneb, proč nejet z Prahy do Brna po D1 :-) Ještě jsem ani nedočetl informaci o tom, že se mezi Litomyšli a Vysokým Mýtem otevírá nové bistro v americkém stylu a už jsme byli jednou nohou v autě.Jak takové místo vypadá ? No přesně jako v amerických filmech - všude chrom a červená. Všechno se blýská a obsluha v uniformách se na vás usmívá.Nabízejí sandwiche, burgery, žebra a kuře a další sortiment typický pro tyto podniky. Nejzajímavější se nabízí degustační talíř, kde najdete kuřecí stehna a křídla, vepřové žebra, hovězí žebra a hovězí plátky. K tomu porce amerických brambor, které jsou vyráběné z čerstvých brambor přímo v podniku nebo hranolky. Celé to je přelito BBQ omáčkou a přílohou jsou tři druhy dresinků, fazolky a kukuřice.A jak to chutná ? Kuřecí vás neurazí, ale ani nenadchne. Je to tak na rozkoukání a roztažení žaludku. U vepřových žeber už si začínáte mlaskat a když se zakousnete do hovězího, pokouší se o citlivějšího gurmána orgasmus.Jádrem pudla je použití tzv. smokerů. Je to vlastně gril, trouba a udírna v jednom. Maso se připravuje při teplotě zhruba 105 °C celou noc. Ve smokeru hoří kousky dřeva a maso tím získává skvělou uzenou chuť. Každý den se připravuje čerstvé a tak se může stát, že kdo zaváhá, nežere.Bistro tohoto charakteru v okolí nikde není a provozovatelé se tak trefili do černého. Není to jídlo, na které byste měli chuť každý den, ale ve chvíli, kdy máte hlad jak vlk, chcete velkou porci nešizeného masa a spláchnout to skvěle načepovaným Budvarem, je pro vás tenhle podnik jasnou volbou.Tento podnik jasně dokazuje, že není vždy potřeba vařit vysokou gastronomii. Chce to jen vařit poctivě, dát tomu hlavu a patu a trochu u toho přemýšlet. Podnik můžu vřele doporučit a pokud byste chtěli tip, dejte si hovězí žebra, americké brambory a BBQ omáčku. Tady začíná váš americký sen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Dík za recenzi! Vypadá to přímo suprově, hlavně ten interiér! Zkrátka diner jaksepatří Škoda že po téhle trase často nejezdím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Tomas: to je přímo u hlavní silnici? Vypadá to dobře.My když jedeme pro vinko na Moravu tak se stavujeme tady: http://www.umedveda.cz/ Taková jistota i když cenově malinko výš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Todleto je výborná hospoda, fakt vařit uměj a ty ceny jsou úplně krásný.. lokalita teda trošku v poli, no. Troufám si říct, že za krátkej vejlet z Prahy to stojí.http://www.najitrach.cz/Fotka teda roztřesená mobilem, ten stejk byl skvělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 Brno, chvilka na oběd, zrovna v lokalitě kde to neznám a naprosto excelentní ukrajinská domácí kuchyně (výběr ze dvou jídel, polévka grátis, fantastická), rychle za 92,-Kč, prostředí večer může vypadat pomalu jak U Malířů v Praze (no to ne, je to obyč. sklepní lokál), prostě musím to sem napsat a až budu někdy poblíž, zajdu tam zase.Nejlepší "meníčko", co jsem v životě jedl, takové to "poctivé a nenahrané", jako na Slovácku v 80.letech... Ještě tam zajdu jednou a píšu recenzi pro TripAdvisor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2015 (upraveno) Tomas: to je přímo u hlavní silnici? Vypadá to dobře.My když jedeme pro vinko na Moravu tak se stavujeme tady: http://www.umedveda.cz/ Taková jistota i když cenově malinko výš. Jo, je to hned před Vysokým Mýtem po levé straně vedle silnice. Směrem na Hradec Králové. O Medvědovi mi snad ani nemluv. Maj teď tankový pivo (Plzeň) a mám to k nim asi 300 metrů, takže tam občas zajdu, ale ta kuchyň, to je strašný. Jedním slovem:"STRAŠNÝ"......kečupový chilli con carne za 229,- CZK jsem měl chuť hodit kuchařovi do auta zavřeným okýnkem. Zkoušel jsem to párkrát, pak jsem nad nima zlomil hůl. Najíst se tam fakt nedá. Taky jsem na to psal malou recenzi v rámci gurmánských slavností před rokem, i s fotkama...... http://www.diskusni-forum-litomysl.cz/viewtopic.php?f=14&t=648 Upraveno 9. ledna 2015 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Francouzské bistro Centimetr. Velmi dobře provedená jednoduchá jídla, převážně z francouzské kuchyně. https://www.zomato.com/cs/praha/centimetr-vinohrady-praha-3 Dokonale provedená česká kuchyně: Babičina Zahrada v Klánovicích. http://babiccinazahrada.cz/cs/ Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Další výroční Brewstovo hodnocení pražskejch burgrů, doporučuju prostudovat.http://www.expats.cz/prague/article/czech-food-drink/brewstas-burgers-2014/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se