odjinud Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Měl by někdo tip na něco rozumnýho v Karlíně? Chceme zajít na pivko + ev. nějaký normální jídlo, žádný fine dinning. Nekuřácká. Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Lokál Hamburg.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Nejen Bistro. Poradil mi to někdo tady a je to asi Karlín. A vaří dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Ještě je hodně chválenej Hostinec U tunelu...já tam chodil ještě když to byl zahulený pajzl a měl jsem to tam rád, ale teď to vypadá taky zajímavě...podobný koncept jako Hamburg řekl bych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Tak ja to jeste rozsirim na Cafe Frida ani s jednim chybu neudelas, spis si vyber podle piva. Do nejen bistro bych ale sel spis na veceri nez na pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 (upraveno) Nakonec jsem byli U tunelu a můžu také doporučit. Na Karlín dobré ceny (Karlín jinak nějak strašně zdražil), jen sice pivo Konrád (ale 6 druhů + nealko, vše okolo 30 Kč) a drobná lidová kuchyně (párek, klobása, jitrnice, jelito, utopenec, hermoš, nakl. syreček, polívka...). Prostředí fajn, vše nové, pěkné, stylové, nekuřácké. Na pivko a pokec super, jen na jídlo bych tam ale nešel. Alternativa byla Pivní bar Diego, tam půjdem příště, tak poreferuju. Upraveno 1. listopadu 2016 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Čirou náhodou jsem narazil na netu na tohle, http://farmakosik.cz/cz/gastronomie/ , a tak jsme s paní v neděli vyrazili na výlet....Dlouho jsem se tak dobře nenajedl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 A dopr... začínám z toho slintat... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 prosil bych o doporučení něčeho zajímavého v centru + sever Prahy +/- 1500 na osobu díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) V nejen bistro jsem byl zase vcera a vsechno jidlo bylo vyborne, doporucuju. Moty: Sansho a pred mesicem jsem byl v Augustine restaurant a byl jsem hodne spokojeny. edit: Co je pro me zahada, je oblibenost lokalu. Predrazeny prumerny jidlo a i vetsinou podprumernou obsluhou. Co na tom vsichni vidi? Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Co je pro me zahada, je oblibenost lokalu. Predrazeny prumerny jidlo a i vetsinou podprumernou obsluhou. Co na tom vsichni vidi? V Lokále jsem byl naposledy před několika týdny u Stromovky... Dal jsem si ten jejich smažák. Pravda byl docela drahej, s přílohou lehce přes dvě kila, ale je fakt, že takhle dobrej smažák jsem dlouho nikde neměl... s tou obsluhou to bylo horší no. Sice slečna příjemná, při každým donesením piv popřála "na zdraví", ale problém byl při placení, kdy nám na lístku asi tři nebo čtyři piva přebývala....byli jsme ve čtyřech (dva páry) a jako kluci jsme to do sebe sázeli víc než dámy, ale i tak jsme každý přesně věděl, kolik jsme vypili. Stejně to na konci nesedělo. Čímž nechci shazovat Lokál, byla to ojedinělá zkušenost, v jiných se mi nic podobného nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Pár dní v Ostravě, skvělé! http://www.city-city.cz/http://www.bistropen.cz/# Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Jo, Ostrava se začíná lepšit.Ještě jsem nebyl v rybárně ka kuřim rynku, ale lákají mě jejich fish and chips, objevila se luxusní hranolkárna https://www.facebook.com/faencyfriesasuper bistro https://www.facebook.com/Mossbistro-Asian-food-1151292798221910/?fref=ts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Sansho je "genialni" koncept. Dokazou prodat "odpad" (mysleno zbytky z reznictvi) za poradny penize lidem, co potrebuji ten pocit, ze jedi neco extra.Nicmene majitel svemu remeslu evidentne rozumi a patri mu imho take sit reznictvi Real meat. Ad Lokal: stala se z toho "fabrika" a tim to ztratilo kouzlo. U Stromovky je to imho pruser. Obsluha naprosta katastrofa ( hubata a hloupa), coz by sice mohl byt zamer v narazce na casy nedavno minule, ale obavam se, ze to je pouze holy smutny fakt. Na jidlo z denni nabidky jsme cekali 45 minut a rozhodne to nebyt kdovijaky zazitek, ale prumerny jidlo. Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Lokal u zavadilu mi teda přijde fajn ale už rok jsem tam nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Jo, Ostrava se začíná lepšit.Ještě jsem nebyl v rybárně ka kuřim rynku, ale lákají mě jejich fish and chips, objevila se luxusní hranolkárna https://www.facebook.com/faencyfriesasuper bistro https://www.facebook.com/Mossbistro-Asian-food-1151292798221910/?fref=ts Dík za tipy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Nazdar, měl byste někdo tip na nějakou dobrou restauraci v okruhu cca 1km od Anděla v Praze? Nekuřácká, přiměřený ceny, žádná snobárna, ... jako bonus by tam mohli mít nějaký dobrý pivo. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Já tam chodil na jídlo do dvou - Modrý zub na asijskou a do Prostoru na Lidický na normální evropskou kuchyni. Potrefená husa jídlo taky OK. O pivu to v nich není - Zub nic nevytočí a v Prostoru vládne Staropramen, stejně jako v Huse. Na pivo bych šel do Plzeňský restaurace Anděl od východu z metra přes koleje na druhý straně, tam to umí ošetřit a natočit. Pro pivaře trochu povinnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Lokál v Dlouhé tento týden: pivo stále perfektní, obsluha laxní, poslední při odchodu reportovali, že se snad trochu pomnožily čárky. Jídlo nic extra, chuťově neurazí. Prostředí furt stejný nádraží.ALE: seděli jsme v nekuřácké části a ještě doma jsem smrděl čmuchem smažícího se tuku z kuchyně. Nwm, jestli za mrazu vypínají vzduchotechniku či co, tohle dřív nebývalo, je to ostuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Na tu plzeň do výčepu za dvoukřídlý dvěře, ke kulatýmu stolku na stojáka. Kur.a, tohle místo mi chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se