Přejít na obsah

Tip na dobrou hospodu/ restauraci/ kavárnu...

Doporučené příspěvky

Nakonec jsem byli U tunelu a můžu také doporučit. Na Karlín dobré ceny (Karlín jinak nějak strašně zdražil), jen sice pivo Konrád (ale 6 druhů + nealko, vše okolo 30 Kč) a drobná lidová kuchyně (párek, klobása, jitrnice, jelito, utopenec, hermoš, nakl. syreček, polívka...). Prostředí fajn, vše nové, pěkné, stylové, nekuřácké.

Na pivko a pokec super, jen na jídlo bych tam ale nešel.

Alternativa byla Pivní bar Diego, tam půjdem příště, tak poreferuju.

Upraveno uživatelem odjinud
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

V nejen bistro jsem byl zase vcera a vsechno jidlo bylo vyborne, doporucuju.

Moty: Sansho a pred mesicem jsem byl v Augustine restaurant a byl jsem hodne spokojeny.

edit: Co je pro me zahada, je oblibenost lokalu. Predrazeny prumerny jidlo a i vetsinou podprumernou obsluhou. Co na tom vsichni vidi?

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

Co je pro me zahada, je oblibenost lokalu. Predrazeny prumerny jidlo a i vetsinou podprumernou obsluhou. Co na tom vsichni vidi?

V Lokále jsem byl naposledy před několika týdny u Stromovky... Dal jsem si ten jejich smažák. Pravda byl docela drahej, s přílohou lehce přes dvě kila, ale je fakt, že takhle dobrej smažák jsem dlouho nikde neměl...  s tou obsluhou to bylo horší no. Sice slečna příjemná, při každým donesením piv popřála "na zdraví", ale problém byl při placení, kdy nám na lístku asi tři nebo čtyři piva přebývala....byli jsme ve čtyřech (dva páry) a jako kluci jsme to do sebe sázeli víc než dámy, ale i tak jsme každý přesně věděl, kolik jsme vypili.  Stejně to na konci nesedělo. Čímž nechci shazovat Lokál, byla to ojedinělá zkušenost, v jiných se mi nic podobného nestalo.

Odkaz ke komentáři

Jo, Ostrava se začíná lepšit.

Ještě jsem nebyl v rybárně ka kuřim rynku, ale lákají mě jejich fish and chips,

objevila se luxusní hranolkárna https://www.facebook.com/faencyfries

a

super bistro https://www.facebook.com/Mossbistro-Asian-food-1151292798221910/?fref=ts

Odkaz ke komentáři

Sansho je "genialni" koncept. Dokazou prodat "odpad" (mysleno zbytky z reznictvi) za poradny penize lidem, co potrebuji ten pocit, ze jedi neco extra.

Nicmene majitel svemu remeslu evidentne rozumi a patri mu imho take sit reznictvi Real meat.

Ad Lokal: stala se z toho "fabrika" a tim to ztratilo kouzlo. U Stromovky je to imho pruser. Obsluha naprosta katastrofa ( hubata a hloupa), coz by sice mohl byt zamer v narazce na casy nedavno minule, ale obavam se, ze to je pouze holy smutny fakt. Na jidlo z denni nabidky jsme cekali 45 minut a rozhodne to nebyt kdovijaky zazitek, ale prumerny jidlo.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Jo, Ostrava se začíná lepšit.

Ještě jsem nebyl v rybárně ka kuřim rynku, ale lákají mě jejich fish and chips,

objevila se luxusní hranolkárna https://www.facebook.com/faencyfries

a

super bistro https://www.facebook.com/Mossbistro-Asian-food-1151292798221910/?fref=ts

Dík za tipy...

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Já tam chodil na jídlo do dvou - Modrý zub na asijskou a do Prostoru na Lidický na normální evropskou kuchyni. Potrefená husa jídlo taky OK.  O pivu to v nich není - Zub nic nevytočí a v Prostoru vládne Staropramen, stejně jako v Huse. Na pivo bych šel do Plzeňský restaurace Anděl od východu z metra přes koleje na druhý straně, tam to umí ošetřit a natočit. Pro pivaře trochu povinnost.

Odkaz ke komentáři

Lokál v Dlouhé tento týden: pivo stále perfektní, obsluha laxní, poslední při odchodu reportovali, že se snad trochu pomnožily čárky. Jídlo nic extra, chuťově neurazí. Prostředí furt stejný nádraží.

ALE: seděli jsme v nekuřácké části a ještě doma jsem smrděl čmuchem smažícího se tuku z kuchyně. Nwm, jestli za mrazu vypínají vzduchotechniku či co, tohle dřív nebývalo, je to ostuda.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...