Maxmillian Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Jo, Agarden je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 (upraveno) Byl jsem v Klášteře v létě a spokojenost - jídlo i pivko. Upraveno 11. prosince 2019 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Já si bohužel nebudu moct dát pivo :-( takže možná zkusíme tu Boseň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 V listopadu jsem byl ubytovaný na zámku Svijany a na jídlo chodil do restaurace vedle pivovaru - pivovarský gulášek s bramboráčky a 11° = naprostá spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Mně ty Svijany poslední dobou nejedou, podle mě šly hodně dolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Mně ty Svijany poslední dobou nejedou, podle mě šly hodně dolu.Rekni vycepakovi at umyje trubky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Tak nedělám úsudek podle jednoho piva v jedný hospodě. Prostě si myslím, že takovejch 7, 8 let zpátky to pivo bylo lepší. Nebo alespoň mně víc chutnalo, ale chutě se mění, co já vím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Svijany staly vzdycky za hovno tak jaka zmena k horsimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Svijany fakt ne, se divím, že to někdo dobrovolně pije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 No este hnusnejsi je Holba ale ta zas nenechava ve sklenici po sobe ten sliz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Holba je spatna volba.Nektar poser-s hektar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Tak nedělám úsudek podle jednoho piva v jedný hospodě. Prostě si myslím, že takovejch 7, 8 let zpátky to pivo bylo lepší. Nebo alespoň mně víc chutnalo, ale chutě se mění, co já vím... Tvl., jak mně chutnalo pivo, když mi bylo 17... Už ani to pívo néjni, co bejvalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Jojo. Mně teda pivo chutná furt, ale taky si myslím, že v mládí to bylo tak nějak lepší. Jsem na to našel vlákno, na to pivo, abychom to tu nechali těm hospodám. Zapadlé, ale myslím vhodné (i když teď se tady teda zrovna psalo o hnusnejch pivech): http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/9973-obl%C3%ADben%C3%A9-pivo/page-4 Jinak jsem dneska ty dvě doporučené hospody minul :-( Měl jsem hotovo už někdy před pul jedenáctou. Ale příště rozhodně zkusím Agarden, sem tam do té oblasti nebo kolem jedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 ...jo, jo ... a holky, jak krásně voněly ... i si se mnou povídaly ... to byly časy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Kdyby se někdo toulal v Podyjí, tak doporučuju penzion Na Kolářce v Uherčicích https://www.nakolarce.cz/restaurace/ výborné jídlo, a Dalešice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Holba je spatna volba.Nektar poser-s hektar.Přesně tak. Dej si pivo Nektar, poser pole hektar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Náhodou strakonickej pivovar vaří např. výborný polotmavý pivo Klostermann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2019 Včera v SIA moc dobrá čína, kachna jedna báseň :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 5. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2020 Ahoj pánové,nemáte někdo zkušenost s restaurací PERTE v Praze 2 v Korunní?Předem díky za info.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Kluci Plzeňáci...Budu zítra na akci v Plzni na Borech, ale přes oběd mám dvě hodinky čas. Má cenu vyjet na Spilku?Chtěl bych si dát dobrou Plzeň a obyčejný oběd v tradiční hospodě. Na Spilce jsem nebyl 20 let. Děkuju za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se