sect Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Nauč se multicitace, je to lehké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Chlapi,uz nejakou chvili mam v sekci KOUPIM poptavku na vinovec cifr a rucky na PS II.Pokud mi ho nikdo neproda,fakt to rozmaznu a nekde o tom napisu clanek,jakej je to tady samej burzoust sobeckej.D...obre si to rozmyslete:-)Ahoj,,děkuji Ti za přínosný podnět k Parexu a zkušenosti s jeho díly.....hodně mi to fakt pomohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Nauč se multicitace, je to lehké.původně jsem nechtěl na některé vůbec reagoat,jinak ano,dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Na tuhle nenávist nebudu reagovat když dovolíš,milý filodendrono-boxere,když si tak měníme hezky nicky...hezký denJakou nenavist myslis? Cinan proste natiskl "C5SR" namisto "CSSR" a vyrobil netesnici korunky k vodotesnemu pouzdru. To jsou fakta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Jakou nenavist myslis? Cinan proste natiskl "C5SR" namisto "CSSR" a vyrobil netesnici korunky k vodotesnemu pouzdru. To jsou fakta.fakta jsou fakta a cifr C5SR bude časem jistě ve sbírkách...kromě fakt jsi tam měl ještě pár dalších slov,zkus si to po sobě přečíst..třeba nick a článek?.....moje vyjádření se týkalo toho jak na mně koment zapůsobil...hezký den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 (upraveno) Ahoj Edifice562, sice se mi líbí, že máš svůj názor na věc, stojíš si za tím a nikomu nepřicmrndáváš, ale to je vše. Pokud jsi naše příspěvky četl, tak mé názory na Prasexo jistě znáš (mimochodem pár jich zmizlo, to byly asi ty nejnenávistnější). Velmi rád bych s tebou diskutoval, ale pouštět do debaty se nebudu, ať si nekomplikujeme život. Myslím, že ostatním se taky zrovna nechce diskutovat na téma, kvůli kterému jsme se několikrát dosekali.Tvůj názor už známe, dál asi není co řešit. DíkyJ. Upraveno 25. července 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Zdravím,kromě toho zda jsem mimo či ne,celkem souhlasím,ale:add 1 - Autocenzura - ano,mám za to že se najdou lidi co díly z Parexa využívají,ale raději nejdou s kůží na trh...add 2 kvalita - raději bych ciferník od Eltonu n.p.,ale ten už nejde koupit ve stavu nového,chci cifr se starším designem,teď mám humberto sice ve skvělém stavu...ale......pouzdro mám na nošení,kdy se nebudu bát ho otloukat v práci...Igeny:Igeny teď nově mám a kromě těsnění nechci nic měnit,díly vypadají přiměřeně zachovale věku...až právě na pouzdro,které má díry v nožičkách prošoupané na staniol a jsem v obavě,že se mi hodinky rozpadnou na ruce...Jinak jsou mé Igeny na první pohled origo a tak to zůstane - akorát se pokusím zpevnit ty nožičky,aby to bylo aspoň na občasné nošení...Pokud jste to někdo řešil,budu vděčný ta tipy.U Igenů prostě volím původní stav s ošoupaným chromem....je to celek,podobně jako moje Jawa 634,30 let používaná na cesty do práce lesním dělníkem....má to své kouzlo.... add3 -článek je tady hodně vášní vůči Parexu,nicméně až na kvalitu jsou podobně autentické i renovace v novodobém Eltonu,na to jsem reagoval,protože po přečtení asi tuny těch nenávistných výpadů kdy jsem hledal serioznější informace mně to přišlo zcela mimo a byl jsem z té na jedné strany nekritické oslavy Eltonu a na druhé zatracování Parexa rozladěný ...... Add4 - docela bych uvítal kdyby na ciferníku u mých PS2 s kal. 66 bylo třeba Parexo Sport či Primeros Sport či co já vím,u těchto hodinek mi jde hlavně o to mít můj prvotní strojek v nositelném pouzdře odpovídajícího designu....Nečiním si nárok na sbírkový kus,je to můj neprodejný originál bastl...K tomu porušování - je velkou otázkou i užití Prim loga u novodobého Eltonu,pokud je to tak OK proč tedy tento legitimní nástupce neužívá pouze jméno Prim? Když bychom šli do důsledků,nebyl by tady možná nejen Parexo-fake-cifr ale ani Elton - "Prim" Cifr...Chápu,že tohle by mnozí těžko překousli ale padni komu padni....Jinak to vidím tak,že Parexo vyrábí druhovýrobou díly od již zaniklého výrobce,což je vcelku standardní situace....Kvalita je jiná píseň,ale o tom tenhle bod není...Tolik k financovým až na ten osobní útok vcelku věcným slovům...Byl bych rád milý Financi abys byl příště poněkud opatrnější ve výrazech,než někoho takto označíš,děkuji.Ať Vám Všem Vaše poklady tikají Buď rád, že do tohohle vlákna nechodí Sibiř, ten by tě na patřičné místo poslal rovnou. Řeknu ti to ještě jednou a o trochu citlivěji - nejsi v obraze (tzn., jsi mimo), studuj. Hledej fakta, k řadě témat se vyjadřuje každej, kdo má pod kostrčí díru.Díly z Parexa tu používá a prezentuje řada členů, Zekon nás tou ošmrdlanou vložkou lunety obšťastňuje poměrně často a nikdo mu to nemaže, ani nenadává. Když z toho máš radost, naplňuje tě to nosit, tak to neřeš.Kvalita dílů Parexo je to zásadní, proč se tomu normální člověk radši vyhne. Na šunt nemůžeš čekat chválu. A z původních věcí na Primky se dá sehnat spousta věcí v dobrým stavu, jen to chce hledat a nějakou kačku to stojí. Až zjistíš o čem to ve skutečnosti je, tak to stejně budeš chtít nahradit originálem. Věř tomu, ušetříš.Ad ochraná známka Prim. Ty bereš nějaký prášky? Nebo si nerozumíme. Elton je výrobce (založeno 1969), Prim je název výrobku a ochrannou známku na hodinky pod tímto označením vlastní Prim (ještě MPM, ale to je jiný příběh).Prim není zaniklý výrobce, firma Prim nikdy neexistovala. Parexo není druhovýrobce, ochranné známky jsou pořád platné a vlastní je Elton. Výrobky Parexo označené logem Prim jsou padělek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 ahoj,když po přečtení tuny splašků od zdejších haterů jsem nemohl jinak - byť mi bylo jasné ,že se mohou objevit reakce podobné té Tvojí...pěkný den.Ahoj, nechci tě zklamat, ale financ, filo- boxer nebo t.p ti rozhodně nic nezávidí ( zkus prostudovat vlákno o primkách pořádně a zjistíš sám, že spíš bys měl závidět ty a nebo já jim ). Je to prostě vyjádření na "kvalitu" dílů z parexa a tvých dalších komentářů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Ahoj,,děkuji Ti za přínosný podnět k Parexu a zkušenosti s jeho díly.....hodně mi to fakt pomohlov klidu,hned se necerti,zacalo tady bejt dusno,tak jsem si z toho udelal prdel,no.O Parexu jsem taky hledal moudra,procetl cely vlakno a udelal si obrazek,ja bych si to nekoupil,tecka.At si kazdej nosi,co chce,ja nikomu svuj nazor nenutim,ale pokud bych chtel,musel bych byt o spravnosti sveho tvrzeni skalopevne presvedcen,abych mel argumenty.Ty tu vedes "boj" s borcema,ktery Primkama zijou,je to jejich konicek a je tu par jedincu,ktery maj hodne,ale hodne siroky znalosti...nikdo ti nic nemaze,tak bud v pohode a dej si treba sifon:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 (upraveno) Jak je to u Fiatů netuším,na staré Javy existuje celá řada zdrojů různé kvality....Jsem pro zachování maximálního počtu dílů,ale např. právě výfuky často nelze smysluplně renovovat...Jinak Igeny mám v úmyslu zachovat v původní formě ,akorát opravit pouzdro aby byly nositelné...parexo se týká mé složeniny pouzdro PS 2 a kal. 66 z dětských primek..pěkný den...Nojo, to nerezové pouzdro láká, koupil jsem si to taky, mám to doma a nenosím to protože je to jak ožužlanej bonbon- zkus se podívat jak vypadá to renovační pouzdro z Eltonu a rozhodování bude lehké a to nemluvím o faktu, že stroje Ti vyservisují a zničené díly vymění za nové ještě dnes. On má ten Financ docela pravdu... Upraveno 25. července 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 ahoj,když po přečtení tuny splašků od zdejších haterů jsem nemohl jinak - byť mi bylo jasné ,že se mohou objevit reakce podobné té Tvojí...pěkný den.Ahoj, díky za poučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Zkuste prosím šlápnout na brzdu. Tohle všechno už tu bylo a je to zbytečné opakovat a znovu to pitvat. Jestli člen Edifice562 má problém přečíst a dohledat všechno na dané téma, tak mu to nemusíme znovu vysvětlovat a jestli to všechno skutečně dohledal a četl a nepochopil, pak stejně nemá cenu se k tomu vyjadřovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 fakta jsou fakta a cifr C5SR bude časem jistě ve sbírkách...kromě fakt jsi tam měl ještě pár dalších slov,zkus si to po sobě přečíst..třeba nick a článek?.....moje vyjádření se týkalo toho jak na mně koment zapůsobil...hezký denSbirky cinskeho smejdu, vyborna investice. S clankem jsi prisel ty, tak se nediv. Nick, no dobre, nechtelo se mi koukat, co tam mas za cislo. Shrnuti: Je videt, ze se v tematu nevyznas, dokud si neco nenastudujes, mel by ses drzet hesla "...mlceti zlato.". Ale samozrejme to neocekavam, nu coz, troubu tu ze sebe delas ty, ne ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Mas pravdu Honzo, mydlo konci, rucnik konci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2013 Zkuste prosím šlápnout na brzdu. Tohle všechno už tu bylo a je to zbytečné opakovat a znovu to pitvat. Jestli člen Edifice562 má problém přečíst a dohledat všechno na dané téma, tak mu to nemusíme znovu vysvětlovat a jestli to všechno skutečně dohledal a četl a nepochopil, pak stejně nemá cenu se k tomu vyjadřovat.Máš pravdu předsedo. HOWGH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Vážení kolegové,je mi jasné že máte v mnoha věcech pravdu a že se v hodinkách vyznáte o světelné roky více než já....Když jsem četl a četl a místo zkušeností,aspoň nějakých,jaké třeba zazněly ve financově komentu to bylo pořád jen fake,shit a podobné....prostě se to ve mně vzepřelo,...Pochopte že nejsem Hněvsův agent,bylo mi to donedávna vcelku jedno....nicméně přečetl jsem snad většinu co se o Parexu napsalo a většina to byla jen o.....To na jedné straně až z mého nezávislého pohledu pochlebování eltonu a na druhé straně tyhle reakce co myslím,podobně jako za minulého režimu při vychvalování rudých praporů se to ve mně vzpříčilo....Bylo mi nad slunce jasné že proti mně jako jeden muž vystoupí skupinka "umývačů hlav",jako nový člen bez přátel jsem celkem snadná kořist a navíc se jedná o kontroverzní téma......Takže díky všem co přispěli věcně,ty kdo si jen přihřáli polévku nechávám jim samým a za sebe tohle téma končím...jak mi díly dojdou a budou smontovány,dám to sem....Pokusím se o objektivní zhodnocení došlého,snad to bude někomu k užitku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Nechci Ti kazit radost,ale pokud by byly díly na sporty v odpovídající kvalitě,myslíš,že by se to tu nerozkřiklo?Zkrátka si píchl do vosího hnízda s Parexem.Zkrátka jak již psal financ je několik možností.Buď si vzít nekvalitní díly z Parexa,nebo drahé z Eltonu a nebo sledovat aukce a obcházet bazary. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Já si koupil letecký komplet a poskládal si ho na zkoušku. Napsal jsem kompletní recenzi na funkčnost a kvalitu všech dílů. Bylo to hned na začátku. Od té doby nemám důvod se k tomu znovu vyjadřovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Opakování matka moudrosti OT,Jak se Ti líbí ty myslivecké? SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edifice562 Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Honzo,je někde odkaz na tu recenzi?Dám sem fotky pouzdra jak došlo,ciferník vypadá OK ale vzhledem k místním haterům jej sem věšet nemíním.netuším jak bude korunka a pouzdro těsnit,rozhodně nechám udělat zkoušku...Opticky je pouzdro OK,je daleko podobnější originálu než co jsem viděl foto repliky z manufaktury...Hrany jsou nepatrně oblejší,což je patrně dáno leštěním nerezu....nicméně nic extrémního,oproti přechromovaným pouzdrům co jsem viděl fota jsou ostřejší a hlavně rovnoměrné...hezký den všemMC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se