Skeleton Odesláno 20. září 2010 Nahlásit Odesláno 20. září 2010 Hlavně, že víme, za který tým kopeš viz. vlákno Co máte právě na ruce... Ja to stridam, ale proc vlastne? ... Asi zalozim novy tema, abych se dozvedel odpoved.
Libunda Odesláno 28. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 28. října 2010 (upraveno) Gentlemani, toto je fakt origo Rolex?? S takhle moc olezlým ciferníkem?? http://www.chrono24.com/cz/rolex/16013--id1628700.htm?dosearch=1&watchTypeId=U&searchexplain=false&manufacturerIds=221&query=&STARTSEARCH=Hledat&caseMaterials=&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&braceletMaterial=&maxAgeInDays=&priceFrom=&priceTo=&sortorder=0&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=1&urlSubpath=/search/index.htm&searchResultIndex=0 Edit: nebo je to tak vzničený sklo?? Upraveno 28. října 2010 uživatelem Libunda
Kalifx Odesláno 28. října 2010 Nahlásit Odesláno 28. října 2010 Gentlemani, toto je fakt origo Rolex?? S takhle moc olezlým ciferníkem?? http://www.chrono24.com/cz/rolex/16013--id1628700.htm?dosearch=1&watchTypeId=U&searchexplain=false&manufacturerIds=221&query=&STARTSEARCH=Hledat&caseMaterials=&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&braceletMaterial=&maxAgeInDays=&priceFrom=&priceTo=&sortorder=0&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=1&urlSubpath=/search/index.htm&searchResultIndex=0 Edit: nebo je to tak vzničený sklo?? A nebo se v tom skle jenom odráží plot za voknem.
Axel Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Docela mě udivuje, kolik fandů hodinek tady opěvuje značku Rolex, přitom bych si myslel, že to budou ty poslední hodinky, po kterých hodinový fajnšmekr sáhne. To mi hlava nebere, Rolex nikdy.. Značka pseudoluxusu pro snoby ... Nic proti zdejším chronomagorům, ale proč zrovna vy a taková masovka, brr.. 4
Jakubisko Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Docela mě udivuje, kolik fandů hodinek tady opěvuje značku Rolex, přitom bych si myslel, že to budou ty poslední hodinky, po kterých hodinový fajnšmekr sáhne. To mi hlava nebere, Rolex nikdy.. Značka pseudoluxusu pro snoby ... Nic proti zdejším chronomagorům, ale proč zrovna vy a taková masovka, brr.. Zkus je a uvidíš
decebal Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Docela mě udivuje, kolik fandů hodinek tady opěvuje značku Rolex, přitom bych si myslel, že to budou ty poslední hodinky, po kterých hodinový fajnšmekr sáhne. To mi hlava nebere, Rolex nikdy.. Značka pseudoluxusu pro snoby ... Nic proti zdejším chronomagorům, ale proč zrovna vy a taková masovka, brr.. Jojo, když jsem měl podobně příspěvků jako Ty, psal jsem něco podobného. Pak jsem je jednou zkusil na ruce a už jsem nebyl tak radikální. No a dneska je nosím a vypadá to, že už nepřestanu .
Návštěvník Snow Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 (upraveno) Docela mě udivuje, kolik fandů hodinek tady opěvuje značku Rolex, přitom bych si myslel, že to budou ty poslední hodinky, po kterých hodinový fajnšmekr sáhne. To mi hlava nebere, Rolex nikdy.. Značka pseudoluxusu pro snoby ... Nic proti zdejším chronomagorům, ale proč zrovna vy a taková masovka, brr.. Úsměvné, to může říct jen někdo, kdo si o Rolexech nic nenastudoval. Kdo neví o vlastních strojcích s rotorem v kameni a parachromem, o pouzdrech z oceli třídy 904L. Rolex patří mezi zlomek firem, které jsou schopny vyrobit si vše, to je pseudoluxus ???? Upraveno 29. října 2010 uživatelem Snow 1
cigi Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Teda, že rolex je pseudoluxus , to je originální, se mi zdá, že Axel taky zaměňuje rolexy za fejky rolexů :D - to je fakt prokletí všech ikon - ta masová touha po nich Možná je to ale nějak z vyššího principu spravedlivý, zvlášť, když tu kartu tak hraju, jako rolex. Ale zas proč by ji nehrál, když ji má v ruce, že jo ??
zid Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 kdo nepoznal cikanku, nevi, co je laska Známej už poznal jaký je to mít Syfilis 1 1
Axel Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Úsměvné, to může říct jen někdo, kdo si o Rolexech nic nenastudoval. Kdo neví o vlastních strojcích s rotorem v kameni a parachromem, o pouzdrech z oceli třídy 904L. Rolex patří mezi zlomek firem, které jsou schopny vyrobit si vše, to je pseudoluxus ???? Jde predevším o pověst této značky mezi lidmi.. Až příliš okatě upozorňují na společenský status, že jejich hlavním úkolem je hlavně reprezentovat a upozorňvat na svého majitele, Někdo tu myslím zmiňoval "machrindex" a ten je u nich hodně vysoký a tohle vše mi na nich zkrátka vadí. A pseudoluxus tahle masovka se 700 000 kusů ročně je, mezi top značky nepatří.. Ale beru, že někomu se zkrátka líbí a tyhle věci okolo vůbec neřeší
mechano Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Jde predevším o pověst této značky mezi lidmi.. Až příliš okatě upozorňují na společenský status, že jejich hlavním úkolem je hlavně reprezentovat a upozorňvat na svého majitele, Někdo tu myslím zmiňoval "machrindex" a ten je u nich hodně vysoký a tohle vše mi na nich zkrátka vadí. A pseudoluxus tahle masovka se 700 000 kusů ročně je, mezi top značky nepatří.. Ale beru, že někomu se zkrátka líbí a tyhle věci okolo vůbec neřeší Nejsem sice agentem Rolexu ale musím ti říct, že to, co jsi napsal je jeden velký nesmysl a dokonce si to i odporuje. Tak třeba: "především pověst značky mezi lidmi", vzniká tak, že lidé zjistí v praxi, že ta věc je dobrá, což tě zřejmě nepotkalo. Nebo: "Až příliš okatě upozorňují.......", Rolex je jedna z nejméně okatě upozorňujících firem. Nakonec ti řeknu, že tahle "masovka" je masovkou proto, že ji právem zná a poptává celý svět. 3
Milis Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Navíc Rolex jako jedna z mála hodinářskejch firem není firma ale nadace, takže vlastně každej, kdo si koupí Rolex, tak něco podpoří. Nevím sice co, je mně to asi i fuk a nedělám si o tom buchvíjaký iluze, ale něco na tom asi bude. 1
brett Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Docela mě udivuje, kolik fandů hodinek tady opěvuje značku Rolex, přitom bych si myslel, že to budou ty poslední hodinky, po kterých hodinový fajnšmekr sáhne. To mi hlava nebere, Rolex nikdy.. Značka pseudoluxusu pro snoby ... Nic proti zdejším chronomagorům, ale proč zrovna vy a taková masovka, brr.. To mi připomíná výroky typu: "auto s automatickou převodovkou bych nikdy nechtěl" apod. Zpravidla to jsou tvrzení lidí, kteží pouze slyšeli, ale nikdy nevyzkoušeli. 1
v79 Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Jde predevším o pověst této značky mezi lidmi.. Až příliš okatě upozorňují na společenský status, že jejich hlavním úkolem je hlavně reprezentovat a upozorňvat na svého majitele, Někdo tu myslím zmiňoval "machrindex" a ten je u nich hodně vysoký a tohle vše mi na nich zkrátka vadí. A pseudoluxus tahle masovka se 700 000 kusů ročně je, mezi top značky nepatří.. Ale beru, že někomu se zkrátka líbí a tyhle věci okolo vůbec neřeší Je to jen jeden úhel pohledu. Až si něco o tom přečteš a třeba i nějaký model otestuješ, jsem si jist, že svuj dosavadní názor zásadně přehodnotíš.
Axel Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 (upraveno) Je to jen jeden úhel pohledu. Až si něco o tom přečteš a třeba i nějaký model otestuješ, jsem si jist, že svuj dosavadní názor zásadně přehodnotíš. Přesně jak říkáš, je to jen úhel pohledu.. Každému se nemůže líbit tahle značka a hodinky Upraveno 29. října 2010 uživatelem Axel
decebal Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Axel: ty hodinky nemohou za to, kdo si je kupuje. Na druhou stranu, zatímco v dobách dávných byly Rolexky brány jako tool watch, dnes jsou brány jako luxusní zboží, což mě osobně trochu vadí. Koneckonců lze to pozorovat i zde na fóru a nejen tady, nikdo se s nimi nepotápí, nikdo s nimi neřeže na cirkulárce dřevo, nebo neleze po skalách, prostě jsem si jistej, že nikdo z fóra jim nedává zahulit a hodinky jsou jako v bavlnce. Když už se někdo rozhodne vyjít z města do přírody, vezme si raději Casio. Tuhle úlohu kdysi plnily Rolexky. A obstály. Tool watch ale dnes musíš hledat jinde. Člověče, nesmíš lidi soudit podle sebe. Já všem hodinkám, které mám, dávám poměrně slušnej záhul, od začátku vždycky počítám, že pokud je budu prodávat, tak se ztrátou, protože se k nim chovám jako čuně. Prostě je nosím, potápím se s nima (LVéčka budou mít premiéru za měsíc v Egyptě), dokonce i na to sekání dřeva už došlo. A myslím, že nejsem na fóru sám. Takže si můžeš přestat být jistý . 3
Návštěvník YPO Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 Člověče, nesmíš lidi soudit podle sebe. Já všem hodinkám, které mám, dávám poměrně slušnej záhul, od začátku vždycky počítám, že pokud je budu prodávat, tak se ztrátou, protože se k nim chovám jako čuně. Prostě je nosím, potápím se s nima (LVéčka budou mít premiéru za měsíc v Egyptě), dokonce i na to sekání dřeva už došlo. A myslím, že nejsem na fóru sám. Takže si můžeš přestat být jistý . aneb "nic co by nešlo rozleštit" - člověče já jsem s hodinkama za kilo nikdy dříví neštípal --- asi sem přizdiprďka - he he 2
yed69 Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Odesláno 29. října 2010 aneb "nic co by nešlo rozleštit" - člověče já jsem s hodinkama za kilo nikdy dříví neštípal --- asi sem přizdiprďka - he he Souhlasím. Sekat dříví s hodinkama není hrdinství ale ničení stroje rázy, na který není spočítaný. Je to stený nesmysl jako třeba vytáčení studeného motoru. Uznávám, že to může být někomu jedno. Já si na práci beru g-shocky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se