Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chladný podzim mě nějak nahlodal, takže jsem jsem pustil žilou a po delší době pořídil něco nového do toho bláta B)

Podle prodejce jim mělo stačit pročištění, ale nakonec si vyžádali novou setrvačku, naštěstí se rychle našel dárce orgánů, takže tady jsou, a dělají mi radost. :whistling:

post-28234-0-97717500-1412703661_thumb.jpg

Návštěvník tysmek
Odesláno

Konečně jsem si pořídil alespoň Prim II Humberto. Musím říct, že pro mě jako rozeného Novoměšťáka je to ostuda. Tolik se mě líbí Prim Sport http://www.prim.cz/hodinky-detail.php?id=12370&men=6&xx=11 , ale 55 tis. mě přijde opravdu dost. Tak začínám alespoň na Humbertu. Musím říct, že střídat je se Steinhart NavB 47 je docela mazce:-) Ale jsem spokojený a mám z nich radost.

Honza

Odesláno

Jo, Humberta jsem si taky nedávno pořídil. Měl jsem je jako kluk a nějak se mi po nich zastesklo. Momentálně je nechávám trochu poopravit a příští týden, jak doufám, se už z nich budu moct těšit naplno. Majitelů Sportů je tu spousta. Když jsem je po dlouhých létech držel zase v ruce, uvědomil jsem si, jak pohledné hodinky to jsou. Za tu dobu se pochopitelně poněkud změnily názory na velikost hodinek. Pravdou ovšem zůstává, že takhle malé a lehké hodinky se na ruce nosí velice pohodlně. Člověk o nich pomalu ani neví.

Odesláno

Hezký, ale novou lunetku bys jim koupit mohl :flex:

Díky.

Luneta je v plánu. Jestli bude autogramiáda očekávané knihy přímo u výrobce, bude to stylové. Trochu mě ale odrazuje, že i ta nová prý po krátké době vypadá jako tady ta stará. Ale vyzkouším ji.

Odesláno

Tak konečně v klubu. Koupeny Prim sport II humberto zde z forá. Koupen nový kovový tah. Něřeším originál gumový. Je mi malý. Hodinky jdou a jsou zachovalé. Perfektně se mi hodí k mým Botaskám 66 :clap:....Fotky bohužel neumím .... :baby:

Odesláno

Konečně jsem si pořídil alespoň Prim II Humberto. Musím říct, že pro mě jako rozeného Novoměšťáka je to ostuda. Tolik se mě líbí Prim Sport http://www.prim.cz/hodinky-detail.php?id=12370&men=6&xx=11 , ale 55 tis. mě přijde opravdu dost. Tak začínám alespoň na Humbertu. Musím říct, že střídat je se Steinhart NavB 47 je docela mazce:-) Ale jsem spokojený a mám z nich radost.

Honza

Tak konečně v klubu. Koupeny Prim sport II humberto zde z forá. Koupen nový kovový tah. Něřeším originál gumový. Je mi malý. Hodinky jdou a jsou zachovalé. Perfektně se mi hodí k mým Botaskám 66 :clap:....Fotky bohužel neumím .... :baby:

Doufám, že vám vudou dloouho tikat kluci. ;)

Odesláno

Vzpomínka na dědu.

Hodinky s duší. Moc fajn.

Odesláno

Marcus

Sice mě tu asi ukamenují, ale pokud nechceš aby se Ti odrbala luneta, zkus ji přetáhnout bezbarvým lakem. Já mám jednu takovou na běžné nošení a vypadá stále jak nová.

Odesláno

Marcus

Sice mě tu asi ukamenují, ale pokud nechceš aby se Ti odrbala luneta, zkus ji přetáhnout bezbarvým lakem. Já mám jednu takovou na běžné nošení a vypadá stále jak nová.

Proč by tě kdo kamenoval, jestli jsi to vyzkoušel a funguije tak je to v pořádku :eek:

Odesláno (upraveno)

Už jsem to sice dal do vlákna Co máte dnes na ruce, ale když tu máme i tohle, tak:

post-437-0-43959500-1413106452_thumb.jpg
Upraveno uživatelem siwi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...