T1000 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Díky Bohušu , omlouvám se za OT.@financ , Vím Dejve, ale mně se líbí jen ty vintážní, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Tak dneska sem si večer zkusil trochu pohrát, z opravdu zaprasenejch a ošklivejch českejch monster jsem udělal toto , zkusím schválně chvíli nosit větší hodinky.Poprvé jsem si měnil i sám sklíčko co se teda muselo hooodně upravovat ale jde to - lis je super . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Proč nemám menší ruku Stačily by mi dvoje, čtvery Primky....I můj pripad.Jo,Jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Dnes slavnostně.Jdu na svatbu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Tyhle mě teda berou - asi se opakuju, ale jsou úžasný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 my true EDC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 yes Prim TV´s to rule them all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Dnes slavnostně.Jdu na svatbu... Dobře jsi vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Dnes slavnostně.Jdu na svatbu...Krásná kombinace. taky jsem minulý týden na svatbě, provětral svoje zlaťáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Objeveno před chvílí ve skříni u rodičů. Nove sklíčko, tah a chce to postelovat i strojek - občas se zastaví a reaguje jen na poklepání. Jsem uprimne stastnej Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2015 Tak protože jsem neměl vhodné hodinky na party grilovačku - tak sem si musel poskládat co dům dal :-d, tak barbecue zdar :-d Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Orlík a cordura Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Cordura nádhera Jak se nosí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Cordura nádhera Jak se nosí?je trošku tuhá, ale to se poddá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Lesklý mesh mi na "vojenských" hodinkách nedával smysl a ten origo černý žralok je mi krátký a černou to chtělo, takže, vhledem k tomu že jsem drátěnkář : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 co to je za "tah" ? to vypadá zajímavě dík za infoMilan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 (upraveno) černý PVD nerez mesh předtím tam byl lesklý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. července 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Dnes po dlouhé době pyžama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Letos bude pěkná úroda...(Prim 66 361 3 z roku 77) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Primky s quartzem, jemný styl, skoro retro...., dost dobrý** Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se