petik16 Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 (upraveno) Otec mal tiež velmi dávno presne takéto, tak som mu ich kúpil na Vianoce z nostalgie a aj ked ho to velmi potešilo, bolo jasne u koho ostanú mne tá veľkosť na moju ruku sedí aj tak viac a kedže som v tomto vlákne nebol dlho, tak pozdravujem z kontroly chalanov na stavbe.. inak povedané, dnes iba flákanie Upraveno 24. května 2017 uživatelem petik16
Petr.S Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Odesláno 24. května 2017 to Sonny919: Nevím, přijde mi to prostě divné a to ta fotka ještě zkresluje, ve skutečnosti jsou na ruce ještě menší a divnější. To není možné, že to byly takové malinké hodinky. I když je pravda, že já byl tenkrát taky malej, tak mi asi připadali obrovské. :-)
areuratty Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 Petr.S - to vis v te dobe se nenosily takove cibule jako dnes ale napriklad na me hubene ruce je jejich rozmer naprosto idealni
Nestler Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Odesláno 25. května 2017 A kdo ti je udělal? Taky je miluju Tuhle dobrotu delaj v Home Kitchen, Holesovice, Jankovcova. Se nekdy stav Sent from my iPhone using Tapatalk
Bezous Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Nový řemen a jsou komplet, jsou tak hezký, že si je chce půjčovat i manželka ...
little_w Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Se ji nedivim. Jsou fakt pekny. Takovy... co je spravne slovo... roztomily! (Myslim to v dobrem. Fakt jsou hezky.)
Kid_A Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 (upraveno) 38 nodate Upraveno 26. května 2017 uživatelem Kid_A
siwi Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Odesláno 26. května 2017 Tuhle dobrotu delaj v Home Kitchen, Holesovice, Jankovcova. Se nekdy stav Sent from my iPhone using Tapatalk Díky. To si musím pamatovat nebo si to radši někam napsat.
siwi Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Koukám na tvý Humberta, Atome, a mezi lunetou a ciferníkem vidím ještě bílý kroužek (armovák?). To je nějaká individuální úprava?
cortes1990 Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 asi to bude nejaka skladačka + puzdro vyzera byt nanovo pochromovane alebo parexovid moje neskladačkove
ATOM Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 (upraveno) Podedil jsem krasne, v podstate nenosene sotva zajete sport II a chtel jsem je nosit, ale bylo mi lito dojebavat krasne original pouzdro. Takze jsem mel na pana hodinare pozadavek dat je do nerez pouzdra. Sklo, rucky, ciselnik, strojek, remen, luneta je original, vymenene je pouze pouzdro, odkud jej pan hodinar vzal, netusim. Original prim to ale asi nebude. Pokud by lestene pouzro nabizel prim, koupil bych ho. Udajne ma ale pouze brousene a to se jaksi originalu dost vzhledove vzdaluje. Ja chtel lestene. original pouzdro mam samozrejme schovane Jinak co se tyce armovaciho krouzku, chtel jsem vyzkouset bily, libi se mi to, ozivuje to cele hodinky a rekl bych, ze opticky zvetsuje ciselnik. Upraveno 27. května 2017 uživatelem ATOM
colommbo Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Nápad/požadavek vyměnit pouzdro za jiné nové ve snaze pošetřit originál mi nějak nejde na rozum, ale to neva, tvoje důvody byly asi silnější mého chápání a pokud to tak vyhovuje tobě, nic proti tomu. I kombinace s bílou je zajímavá a hodinky jsou hezký, takový veselý, na jaro akorát!
Hardslimer Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 ATOMe, nenech se zvyklat.Jakmile si jedny original poridis, tak zjistis, ze ti chybi dalsi. Pak dalsi a dalsi. :-)
siwi Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Podedil jsem krasne, v podstate nenosene sotva zajete sport II ...Aha, dík za vysvětlení. Snahu uchovat origo mosazné pouzdro chápu.
Petr.S Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Odesláno 27. května 2017 Je to jasný. Jsem lapen. Je ze mě Primkař. Tyhle se mi nikdy nelíbili a teď je nosím občas i na spaní...:-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se