Honza.manta Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Hezký, hlavně se mi líbí ten mesh. A dávejte sem ty fotky menší prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 . To je retro se vším všudy,i s originál řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2012 Mesh pěkný, líbí. Nebyl dražší než celý hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 (upraveno) Včera jsem vyměnil setrvačku (kal. 52.1), tak je dneska venčím. Poprosil bych znalé o informaci, která ručička je originál - zda minutová nebo hodinová? Díky za názory. Upraveno 12. března 2012 uživatelem Jarda_Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 nejsem znalec, ale rekl bych, ze minutova neni "original". takove rucky se davaly k cifernikum, ktere mely i svitici indexy (body, resp. tecky) na ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 To je retro se vším všudy,i s originál řemenem. Diky, ale remen neni original, je to remen znacky Band IT. Sedi jim perfektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 nejsem znalec, ale rekl bych, ze minutova neni "original". takove rucky se davaly k cifernikum, ktere mely i svitici indexy (body, resp. tecky) na ciferniku. díky za názor, neměl byste někdo správnou minutovou ručku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 Tak dnes nově obuté do strapu koupeného pomocí váženého místního člena.Po amatérském vyčištění a seřízení (cca 7 sec/24h v klidu).Dneska budou se mnou spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2012 díky za názor, neměl byste někdo správnou minutovou ručku? Taktéž se přikláním k názoru, že správná je ta plná verze ruček. Myslím si, že je budu mít, jen nevím v jakém stavu. Zkusím prohrabat své vrakovistě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Taktéž se přikláním k názoru, že správná je ta plná verze ruček. Myslím si, že je budu mít, jen nevím v jakém stavu. Zkusím prohrabat své vrakovistě. dík, to by mi bodlo. J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Sice nejsou nikterak vzácné či mezi sběrateli ceněné, ale moc rád je občas vyvětrám i s originál hnědým řemínkem Saturn Praha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Dneska se mi na ruce usadily krásné černé Igeny. Mám z nich upřímnou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Diky, ale remen neni original, je to remen znacky Band IT. Sedi jim perfektne. Ty jsi nás obelhal,fůjjjj Opravdu na první pohled nerozeznatelný od Saturnu,máš pravdu,sekne jim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 když se nám vyvedlo tak hezký sobotní počasí, tak jsem zvolil takovou veselejší barvu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 když se nám vyvedlo tak hezký sobotní počasí, tak jsem zvolil takovou veselejší barvu..... Pěkný, chtělo by to 19 mm řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Taktéž se přikláním k názoru, že správná je ta plná verze ruček. Myslím si, že je budu mít, jen nevím v jakém stavu. Zkusím prohrabat své vrakovistě. Jestli je pro správně zapáleného nováčka nenajdeš nevadí. Mám náhodou někde ve skříni asi 50 nových a DNES DĚLÁM DOBRÉ SKUTKY. Jestli jezdí do PRAHY ,má je u mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Je to na něm, ať si vybere. Našel jsem je a poslal mu fotku v SZ. Ale nové nejsou, řekněme, že jsou použitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 U nás je už jar, tak idem do prírody radšej ozbrojený ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonT Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 Tak bych se Vam rad dnes pochlubil v mini serialu.. vcera.. dnes.. a kdovi co bude pozitri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonT Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2012 Takze vcera se konecne dostalo na nedavno zde na foru zakoupene Diplomaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se