Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Na jižní Moravě, když se věc nějak tváří/vypadá, ale skutečnost je jiná, se říkává(lo) "já bych chtěl, ale nemožu..."  :)

No né, nekdo, kdo bydlí v úrodném Polabí, nám z jižní Moravy bude psat jak se co u nás správně říká nebo neříká.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Synku, v letech 1977 až 2005 jsem v oblasti Uherského Hradiště, Starého Města, Veselí, Kunovic, Bzence atd. strávil opravdu velmi mnoho velmi příjemných dnů a týdnů. Tehdy tam ještě bývali lidé, s nimiž jsem neměl sebemenší problém. A v létě jsme se jezdívali koupat dozadu na Štěrk.  :)

Odkaz ke komentáři

No né, nekdo, kdo bydlí v úrodném Polabí, nám z jižní Moravy bude psat jak se co u nás správně říká nebo neříká.

Sorry Daftro ale jsi fakt jelito, už za toho soudruha dvě strany zpět bych Tě poslal někam, ale ty budeš prudit a prudit stále.

Odkaz ke komentáři

na meshi im to sekne  :punk:

Píše se září 1977 a v pokusné dílně Eltonu vznikl první prototyp strojku se samonátahem, centrální sekundovou ručkou, ukazatelem data, rezervou chodu přes 40 hodin a nárazuvzdorným uložím setrvačky...

#kalibr96 #21600bph

Odkaz ke komentáři

Pozdravujem, posielam foto mojich prvých mechanických hodiniek - PRIM Televize, ktoré mám po otcovi. PRIMky prešli pred pár rokmi rekonštrukciou. Odkaz na krátke video o mojich primkách:

post-69551-0-08679000-1585732870_thumb.jpg

post-69551-0-51530000-1585732883_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...