Miroslávek Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 (upraveno) Je to Hevea v šedém provedení. Ten šedý prim kaučuk se mi jevil takový příliš tenký. Díky , z toho stejného důvodu mám ten samý , akorát v zelený barvě.... Upraveno 26. března 2020 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 (upraveno) Po dlouhé době taky jedny Primky, "katalogové". Fotku se snímkem hodinek z bible jsem vymazal. Upraveno 27. března 2020 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Po dlouhé době taky jedny Primky, "katalogové". S fotkama z bible opatrne tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Nakonec sem to sladil k obrazu svému. Chtělo to jen vyměnit armovak a Festina kaučukA to je co za bastl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Na jižní Moravě, když se věc nějak tváří/vypadá, ale skutečnost je jiná, se říkává(lo) "já bych chtěl, ale nemožu..." No né, nekdo, kdo bydlí v úrodném Polabí, nám z jižní Moravy bude psat jak se co u nás správně říká nebo neříká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Synku, v letech 1977 až 2005 jsem v oblasti Uherského Hradiště, Starého Města, Veselí, Kunovic, Bzence atd. strávil opravdu velmi mnoho velmi příjemných dnů a týdnů. Tehdy tam ještě bývali lidé, s nimiž jsem neměl sebemenší problém. A v létě jsme se jezdívali koupat dozadu na Štěrk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Píše se září 1977 a v pokusné dílně Eltonu vznikl první prototyp strojku se samonátahem, centrální sekundovou ručkou, ukazatelem data, rezervou chodu přes 40 hodin a nárazuvzdorným uložím setrvačky... #kalibr96 #21600bph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 No né, nekdo, kdo bydlí v úrodném Polabí, nám z jižní Moravy bude psat jak se co u nás správně říká nebo neříká.Sorry Daftro ale jsi fakt jelito, už za toho soudruha dvě strany zpět bych Tě poslal někam, ale ty budeš prudit a prudit stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 na meshi im to sekne Píše se září 1977 a v pokusné dílně Eltonu vznikl první prototyp strojku se samonátahem, centrální sekundovou ručkou, ukazatelem data, rezervou chodu přes 40 hodin a nárazuvzdorným uložím setrvačky...#kalibr96 #21600bph Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 28. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2020 Nediv se, asi měl hlavní slovo na schůzích a sjezdech a některé slova se vryjou hluboko pod kůži. Sorry Daftro ale jsi fakt jelito, už za toho soudruha dvě strany zpět bych Tě poslal někam, ale ty budeš prudit a prudit stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qandolak 2018 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Dnes trochu do oranžové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 29. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2020 Sportovní neděle doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 30. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Také trošku té modré.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 31. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2020 Sportovní neděle doma... Velká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_KE Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Pozdravujem, posielam foto mojich prvých mechanických hodiniek - PRIM Televize, ktoré mám po otcovi. PRIMky prešli pred pár rokmi rekonštrukciou. Odkaz na krátke video o mojich primkách: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Dobře ty Peter ! Já dnes mé oblíbené sporty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_KE Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Ďakujem, pekné sportky a dokonca s modrým ciferníkom. Dobře ty Peter ! Já dnes mé oblíbené sporty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 1. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2020 Odpolední venčení orlů spolu s pesákama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Já dneska zásilku od pana Hovorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se