Daftra Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Hmm, tak dlouho jsem se tam na ně díval, až je máš ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Se nudim, tak jsem koukal, ze mam jeden remen a hodinky zase bez, tak jsem to zkusil a s tou cedulkou se mi to docela libi:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Nedělal ten řemen Zekon? Myslím že tam dodává ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Hele, tak to vubec nevim, ale taky by mne to tedy zajimalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Já dneska s Pavoukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Pavouk je špičkový!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Hele, tak to vubec nevim, ale taky by mne to tedy zajimalo.Já myslím, že Zekon už bydlí někdy v NMnM. Ty řemeny dělal dobře a v poměrně velkých sériích. Dokonce tam myslím offi něco dodával. Ale mám to jen s doslechu. Tyhle jsem neměl na ruce několik let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Pavouk je špičkový!!!Díky, ten ciferník se jim celkem povedl:) Zajímavý je stroj, je tam původní čistá 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Hele, tak to vubec nevim, ale taky by mne to tedy zajimalo. Ne, nedodávám, a ten nahoře taky není ode mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Dneska prim casual sport úterý Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Dnes vylezlo pořádně slunko, tak sunburst dial a sunburst pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Jarku jsou krásně smetanové, mám je taky ale socky bez data :-) Jinak mé nejoblíbenější primky jsou tyto od tebe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Jo, tak modrá je u sportů nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Televize a M*A*S*H Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Po delší době jsem nazul Primky, tento model jsem dal na ruku poprvé, ale ty římské číslice mě nějak neosluvují....asi tím, že je mám od dětství spujene s ciferníkem budíku.... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 8. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 Moje první Sport I (komplet renovace v Eltonu před lety). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2020 Tak tady jsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spaja Odesláno 12. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2020 Mám hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se