Roman-ZA Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 toto je velmi dobre zladene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Když máme červen, přezul jsem řemen také na červeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 26. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2020 Dal jsem je kamarádce, odpadlo sklicko, což zřejmě poškodilo vteřinovku a takhle jí to opravili. Podle mě docela pěkný mod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 1. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2020 Večerní Zetor:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 před 8 hodinami, stenly napsal: Večerní Zetor:) Takový modernější -)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vomi Odesláno 2. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2020 V 26. 6. 2020 v 15:10, hirsch napsal: Když máme červen, přezul jsem řemen také na červeno Prosím, co je to za řemen? , díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Husté model. Co jsou zač ta quartzky? Kdysi jsem je tady zahlidl, ale nic mě neříkaly. Teď s odstupem času...... . Slušný kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 5. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2020 Přeji krásný sváteční den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Štrůdl Odesláno 7. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Víkendová music tour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2020 (upraveno) V 5. 7. 2020 v 6:01, skodna napsal: Husté model. Co jsou zač ta quartzky? Kdysi jsem je tady zahlidl, ale nic mě neříkaly. Teď s odstupem času...... . Slušný kombo "Znacka" New Yorker Upraveno 8. července 2020 uživatelem Gombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 V 2. 7. 2020 v 6:58, Vomi napsal: Prosím, co je to za řemen? , díky. Je to Campagnolo ze Strap shopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Dnes skoro Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkshort Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Sportky... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Doba bronzova... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaber Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Sporty imrvére Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Páteční D1. Ale mě to vůbec nevadí:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Páteční D1. Ale mě to vůbec nevadíJsem rad, ze jedu vrchem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Dnes jsem si udělal velkou radost. Není to sice nic vzácného, ale jsou to mé první mechanické hodinky a moc se mi líbí. Krásnou renovaci provedl místní odborník Jeronimo. Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se