AndyAaron Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 A hlavne jak je pohodlnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2020 Sry, double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 1. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Včerejší akvizice. Mám radost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DayDate Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Gratuluju, mám je taky už dva roky, podle mého jsou hodně blízko původního originálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Jsou nádherné, ale to nikdy nedokážu zaplatit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Nikdy neříkej nikdy. Je to vždy o síle chtění, vůli, ochotě investovat/utratit za něco víc, než doposud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 V 6. 8. 2020 v 11:36, Libor_OV napsal: Nikdy neříkej nikdy. Je to vždy o síle chtění, vůli, ochotě investovat/utratit za něco víc, než doposud. nebude to skor o to, co si clovek moze dovolit investovat? samozrejme, ze su tu faktory ako dedicstvo, vyhra v loterii alebo dobre ozenenie sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Hlásím návrat do Prim sekce. Děkuji warann- (ovi) za parádní hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 (upraveno) Prostě klasika nejklasičtější aneb Hodinky Prim Sport - ty už nevyzuji... Upraveno 8. srpna 2020 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Dobry pivko a co se mi nechtelo verit, menicko za 84 kacek.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 pracovní dvojky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Výlet se synama:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 20. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2020 Ty ještě udělají parády.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 21. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2020 První Primky. Klasika je fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 22. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2020 Sportky, ktore som nasiel v jazere pod vodou ked som mal 12. (Teraz 34) Niekomu povolil remienok. V tej dobe sa mi nepacili a preferoval som digitalne Timexy :). Pred dvoma rokmi som ich znovuobjavil v sufliku, zohnal som najprv cierny kozeny remienok, nedavno som prehodil tento. Su moje jedine domace hodinky a cim viac ich nosim, tym viac ich mam rad, a to som si nikdy nemyslel ze unosim "zlato" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 V 21. 8. 2020 v 14:36, Mason-Mac napsal: První Primky. Klasika je fajn Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou krásný. Primky jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mason-Mac Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Před hodinou, Otzi napsal: Jsou krásný. Primky jsou fajn. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 23. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2020 Není zač. Naopak, dlouho jsem Prim nenosil, ale zase jsem na ně dostal chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 24. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2020 Inspirován Mason-Macem jsem zalovil v Prim sekci. Budu týden traktoristou. Traktor - den první. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se