Moty Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Odesláno 29. března 2018 V příštím životě chci bejt nas kocour
Heini Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Odesláno 30. března 2018 Tomu rozumím, i já bych chtěl být náš kocour...Tygrův nejmilejší pelech-šustivý balící papír.
Igicz Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 Hodina prirodovedy. Lednacek pod vodou. Sent from my iPhone using Tapatalk
Heini Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2018 To jo, ten náš dnes po ránu sledoval v TV taky nějaký pořad. Ovšem ležel u toho v křesle. Ale moc dlouho ho to nikdy nebaví
Povidláček Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 (upraveno) Oranžáda se nerad přikrývá ale šedivák furt Upraveno 3. dubna 2018 uživatelem Povidláček
laskajefajn Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) Lapač snů zavěšují indiáni volně do místnosti nebo přímo za hlavu spícího. Podle staré legendy severoamerických indiánů se špatné sny zachytí v síti lapače a ráno jsou zničeny denním světlem. Ty dobré sklouznou po peříčku zpět do duše spícího. Sibiř: a hlavně je tomu potřeba věřit.To neznáš? Co vysíláš do Vesmiru to se Ti vrací.U mě to funguje docela spolehlivě napřiklad když jedu pozdě do práce a potřebuju zaparkovat před firmou kde je před osmou hodinou beznadějně obsazeno Poprosím...a ono to na 99% vždy vyjde.To samé jsou i lapače snu...věřít. To je základ všeho Jinak to je foto z chalupy pro rejpaly Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem laskajefajn
jakham Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 (upraveno) Naše Mainská čůza :-) Upraveno 19. dubna 2018 uživatelem jakham
Klotzman Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Ježkovo voči, to to nemůžeš votočit? Teď mi z toho ruplo za krkem...
mondeo2 Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 (upraveno) Ježkovo voči, to to nemůžeš votočit? Teď mi z toho ruplo za krkem...si votoč monitor asi néééé.............. ale je bombová i takhle Upraveno 19. dubna 2018 uživatelem mondeo2
jakham Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Rád bych to votočil! Ale jak :-D Na iphonu, na pc to vidím v poho.. nahraju na forum a takhle... Je to naše 8 kilové zlato co nesnáší když na ní někdo šahá :-)
Klotzman Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Je to naše 8 kilové zlato co nesnáší když na ní někdo šahá :-)Kočka na kerou se nedá šáhnout je na houby. Můj kocour sice řve, když mám potřebu ho ňuhňat když zrovna nemá náladu, ale tak je to jeho práce že jo, tak musí něco vydržet Já si taky na druhou stranu připadám jak kočičí posluha.
jakham Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Ona s enechá pohladit, ale jen dle klišé "když ona chce" . Pohladit a pryč! hlavně nebrat do rukou
revue gt Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 Znám tě mnohem víc země vzdálenáspát s tajemnou závratí Jéééééééééé
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se