Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To jo, ten náš dnes po ránu sledoval v TV taky nějaký pořad. Ovšem ležel u toho v křesle. Ale moc dlouho ho to nikdy nebaví

Odesláno (upraveno)

Lapač snů zavěšují indiáni volně do místnosti nebo přímo za hlavu spícího. Podle staré legendy severoamerických indiánů se špatné sny zachytí v síti lapače a ráno jsou zničeny denním světlem. Ty dobré sklouznou po peříčku zpět do duše spícího.

Sibiř: a hlavně je tomu potřeba věřit.To neznáš? Co vysíláš do Vesmiru to se Ti vrací.U mě to funguje docela spolehlivě napřiklad když jedu pozdě do práce a potřebuju zaparkovat před firmou kde je před osmou hodinou beznadějně obsazeno :) Poprosím...a ono to na 99% vždy vyjde.To samé jsou i lapače snu...věřít. To je základ všeho :)

Jinak to je foto z chalupy :) pro rejpaly :clap:

Upraveno uživatelem laskajefajn
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ježkovo voči, to to nemůžeš votočit? Teď mi z toho ruplo za krkem...

si votoč monitor asi néééé..............

ale je bombová i takhle

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Rád bych to votočil! Ale jak :-D Na iphonu, na pc to vidím v poho.. nahraju na forum a takhle...

Je to naše 8 kilové zlato co nesnáší když na ní někdo šahá :-)

Odesláno

Je to naše 8 kilové zlato co nesnáší když na ní někdo šahá :-)

Kočka na kerou se nedá šáhnout je na houby. Můj kocour sice řve, když mám potřebu ho ňuhňat když zrovna nemá náladu, ale tak je to jeho práce že jo, tak musí něco vydržet :) Já si taky na druhou stranu připadám jak kočičí posluha.

Odesláno

Ona s enechá pohladit, ale jen dle klišé "když ona chce" . Pohladit a pryč! hlavně nebrat do rukou :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...