Jump to content

Kočka?

pete

Recommended Posts

jj, mainky jsou uzasny.

Ja jsem z toho mel trochu strach, protoze predchudkyne mela opravdu uzasnou povahu a hodne mi prirostla k srdci, tahle je samozrejme uplne jina, ale je to mainka se vsim vsudy.

Tu lehce introvertni kockopsi povahu maji proste mainky vrozenou a bude to asi opravdu macek :)

To dělaj ty chlupy, reálně má kolem 6kg, je to kočka. A mazlivá je jen když se jí zachce, respektive má svoje rituály (každý ráno když pijem kafe, večer před spaním) a nebo když mám jídlo...

před 2 hodinami, ragu napsal:

To dělaj ty chlupy, reálně má kolem 6kg, je to kočka. A mazlivá je jen když se jí zachce, respektive má svoje rituály (každý ráno když pijem kafe, večer před spaním) a nebo když mám jídlo...

Je nádherná.

A co ta koulodráha, hraje si sama, nebo s ní musíš sedět a kuličku ji posílat pod packy?🐱  Tak to musím dělat já.🥴

Je nádherná.
A co ta koulodráha, hraje si sama, nebo s ní musíš sedět a kuličku ji posílat pod packy?  Tak to musím dělat já.

Když si s ní chci hrát, sedne si kousek opodál a kouká na mě jako na dementa. Čas na koulodráhu přichází zásadně před spaním nebo v pět ráno, kdy ji napadne si do toho jednou pinknout. Jinak si s ní nehraje. Celkově na hračky moc není, má jedno mávátko co má od kotěte, to si vezme do pusy a nosí ho po bytě a jinak ji občas chytne hravá večer kdy jako magor skáče po posteli a nechá si házet kuličky. Jinak je to strašně líný hovno.

• 4 weeks later...