Jump to content

Kočka?

pete

Recommended Posts

@Horhe Kočka je skvělé zvíře 🙂 znám ale několik lidí, co mají alergii (včetně mého bratra) a buď to ani nezkoušeli (protože by se udusili) a nebo musela jít kočka dříve nebo později z domu... Možná je pravda co říkají kluci, pravda ale taky je, že kdybys to po čase musel vzdát, vůči tomu zvířeti je to unfair 😕  Kočka není jako pes, u něho to poznáš hned, ale i kočky si zvyknou na svého pána (přesněji tedy sluhu 😄 ) a hlavně na svoje teritorium.

Co jsem se bavil s alergologem, neléčená (nebo v tomto případě neustále udržovaná) alergie vede často ke vzniku astma...

Toto ale asi nechceš slyšet...

Edited by Navros

před 1 hodinou, Navros napsal:

@Horhe Kočka je skvělé zvíře 🙂 znám ale několik lidí, co mají alergii (včetně mého bratra) a buď to ani nezkoušeli (protože by se udusili) a nebo musela jít kočka dříve nebo později z domu... Možná je pravda co říkají kluci, pravda ale taky je, že kdybys to po čase musel vzdát, vůči tomu zvířeti je to unfair 😕  Kočka není jako pes, u něho to poznáš hned, ale i kočky si zvyknou na svého pána (přesněji tedy sluhu 😄 ) a hlavně na svoje teritorium.

Co jsem se bavil s alergologem, neléčená (nebo v tomto případě neustále udržovaná) alergie vede často ke vzniku astma...

Toto ale asi nechceš slyšet...

No já už jsem to asi vzdal, nechci riskovat, že si na to nezvyknu a musel bych ji dávat pryč.

Každopádně mám navíc škrabadlo a kočičí záchod, za čokošku a odvoz v Liberci, kdyby někdo chtěl...

Edited by Horhe

• 2 weeks later...
před 2 hodinami, Navros napsal:

Stromek je neodolatelné lákadlo. Ulovit baňky, naládovat se jehličím, vylézt co možná nejvýš a číhat.

Copak jehličí a ozdoby, to by ještě šlo. Ale už poněkolikáté spojuju překousaný kabel od světýlek, té naší bestii to nějak zachutnalo ☠️