Radik Posted August 15, 2021 Report Share Posted August 15, 2021 před 22 hodinami, Navros napsal: Sluneční koupel U nás by se řeklo "sluneční lázeň" Link to comment Share on other sites More sharing options...
revue gt Posted August 15, 2021 Report Share Posted August 15, 2021 Najdi kočku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navros Posted August 15, 2021 Report Share Posted August 15, 2021 Před hodinou, Radik napsal: U nás by se řeklo "sluneční lázeň" To by šlo Stejně bych chtěl být kočka, pohoda celý život Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 Tak po 17 letech jsem včera v noci kopal hrobeček... Doprdelepráce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bohus76 Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 Je to škoda,hned to chce nástupce/nástupkyni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 (edited) Nemáte někdo tip na kotě, kocourka, v Praze nebo středních Čechách? Já rozdal svůj kočičinec do dobých rukou, nechal si jen jednoho zrzka a ten po půlroce zmizel... Zahrada je bez kočky osiřelá. Edit: @Klotzman smutný... koukám že budeš taky shánět kotě. A to je těch 17 let vlastně fajn věk, pejskaŕi to prožívají v průměru ještě častějc Edited August 19, 2021 by martar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiona Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 Nemáte někdo tip na kotě, kocourka, v Praze nebo středních Čechách? Já rozdal svůj kočičinec do dobých rukou, nechal si jen jednoho zrzka a ten po půlroce zmizel... Zahrada je bez kočky osiřelá.Zena rikala ze v libcicich nekdo u veterinare nabizi kotata, chces kontakt? Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 Chci! Děkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irwinek Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 Před hodinou, Klotzman napsal: Tak po 17 letech jsem včera v noci kopal hrobeček... Doprdelepráce... 17 je krásnej věk, nám to kocourek vzdal v 10 Urnu máme v šatně. Náhrada přišla za 4 měsíce a je jí plný byt ( lednice, myčka, pračka, sedačka,..... ). Držím palce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 Já vim, že 17 je krásnej věk, ale stejně. Během měsíce byla z velkýho kocoura chodící kostřička a poslední dny se skoro jen plazil, aby se aspoň podíval na zahradu... strašný... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irwinek Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 před 47 minutami, Klotzman napsal: Já vim, že 17 je krásnej věk, ale stejně. Během měsíce byla z velkýho kocoura chodící kostřička a poslední dny se skoro jen plazil, aby se aspoň podíval na zahradu... strašný... Člen rodiny, já vím Neboj, zas bude všude hromada chlupů a mňaukot z každého rohu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiona Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 Chci! Děkuju Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Navros Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 I kočky mají rády lego Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted August 19, 2021 Report Share Posted August 19, 2021 před 2 hodinami, Fiona napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Diky moc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraPod Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 V 19. 8. 2021 v 9:19, Klotzman napsal: Tak po 17 letech jsem včera v noci kopal hrobeček... Doprdelepráce... To je mi moc lito Mame taky jednu 17. letou a mam o ni celkem strach, zatim je porad plna elanu a chuti k jidlu, ale posledni 2 roky dost hubne, hlavne svaly ji posledni dobou viditelne slabnou :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
wizard-ov Posted August 21, 2021 Report Share Posted August 21, 2021 Náhodou šikula !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzman Posted August 21, 2021 Report Share Posted August 21, 2021 před 23 hodinami, OndraPod napsal: To je mi moc lito Mame taky jednu 17. letou a mam o ni celkem strach, zatim je porad plna elanu a chuti k jidlu, ale posledni 2 roky dost hubne, hlavne svaly ji posledni dobou viditelne slabnou :( Ten náš taky takhle nenápadně hubnul a jinak byl úplně ready. A byly to ledviny, co ho oddělalo. Tak možná nech preventivně udělat krev, bývalo by se to dalo zpomalit, kdybychom na to přišli dřív. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraPod Posted August 22, 2021 Report Share Posted August 22, 2021 před 20 hodinami, Klotzman napsal: Ten náš taky takhle nenápadně hubnul a jinak byl úplně ready. A byly to ledviny, co ho oddělalo. Tak možná nech preventivně udělat krev, bývalo by se to dalo zpomalit, kdybychom na to přišli dřív. Jj, v pondeli s ni jdu na veterinu, ona je teda na castecny ledvinovy diete, tim ze jsme meli mainku s nemocnyma ledvinama, tak obe dve dostavali stejne dietni granule. Ale v 17. letech uz ty ledviny asi dostavaji zabrat, tak jako tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba13 Posted August 22, 2021 Report Share Posted August 22, 2021 V květnu jí bylo 17, na ledvinové dietě je už skoro půl roku, co skončila na kapačkách se selháním ledvin. Ještě jí přidáváme do jídla Aminavast Už tady neměla být, takže se těším z každého dne. Je furt jak kotě a taška nebo krabice po nákupech je její hned co přijedeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
OndraPod Posted August 22, 2021 Report Share Posted August 22, 2021 Hezky segra, ta nase je taky kvetnova a taky je to vecny kote Renavas/aminavast znam, dostava zatim 1x denne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts