Moty Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Výborný, hned sem to posall dál;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 (upraveno) Moje nová kámoška má doma tohohle sympaťáka. Devon Rex, je mu asi pět. Většinu času prospí někde pod dekou, ve zbytku je s ním fakt sranda . Upraveno 15. února 2022 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Jo, vyloženě kouká sympaticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 To přesně výraz" I´ll kill you I´ll fucking kill you" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Spíš dost nasraně , bál bych se na něj šáhnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Vypadá, ale je úplně v pohodě. Je ovšem pravdou, že na první pohled je trošku scary :D. Jinak ale mazel, hrozně společenskej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Tak hlavně jestli panička je sympatická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Ja miluju kocky s nasranym vyrazem, vetsinou maji mirumilovnou povahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 To platí i u ženskejch Nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Ahoj kočičáci, chtěl bych se zeptat, jestli by mi nemohl sehnat, tuto pastu na zažívání pro moji kočku - SAVORIAL. Vzal bych 2. Její název mi napsal veterinář jako možnost uzdravení. U nás koupené malt. pasty nezabírají, ani různá krmiva suchá, nebo mokrá. Žere jen jeden druh Josery, ale i s tou má problémy. Prodělala už různá vyšetření rentgenem s kontrastem, různé injekce. Náklady + něco navíc hradim. https://www.vetoavenue.fr/76182-savorial.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferox Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Tenhle obchod se tvari, ze posila i do CR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 před 6 hodinami, Ferox napsal: Tenhle obchod se tvari, ze posila i do CR. Dík, pokud jsem vyrozuměl, chce platby přes PayPal a to nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 V kochliku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Tak prášky nevyhovovali…. Furt to bylo na ostrý drápy…. Tak jsem bohužel musel zvolit formu zvěři-lékaře…. A dopadlo to hůř než jsem čekal :0D vzal ho hodně důkladně …. Já mu ještě dostříhl něco co nevral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 No páni, ten chudák dopadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doga Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Tak jsem se nechal po 3 letech ukecat. Podmínka byla britka a jméno Groot. Vzhledem k tomu, že to byl vrh O tak se jmenuje Ó-Groot. Máme ho rok a je to neskutečnej mazel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 před 2 hodinami, Doga napsal: Tak jsem se nechal po 3 letech ukecat. Podmínka byla britka a jméno Groot. Vzhledem k tomu, že to byl vrh O tak se jmenuje Ó-Groot. Máme ho rok a je to neskutečnej mazel. A jak na něj doma voláte? Aby nakonec neslyšel na Gott. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doga Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 No já na něj volám Grůtík, slyší na to dobře, ale většinou nedbá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 20. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2022 V 18. 2. 2022 v 15:38, revue gt napsal: Dík, pokud jsem vyrozuměl, chce platby přes PayPal a to nemám. Pokud potrebujes platbu pres paypal, neni problem, mam ho, pomuzu zrealizovat. Kdyz tak pis SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se