gabriel1001 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 S tym remenom to vyzera najlepsie. Modre s modrym remenom to bude super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 A na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 S tym remenom to vyzera najlepsie. Modre s modrym remenom to bude super!!! Souhlasím, můj oblíbený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Hirsch carbon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabriel1001 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 No tieto dva posledne su super financ, aj ten karbon...este take nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Trochu mi vadí ten chaos na cifru. Asi nejvíc ta 5-ka, a pak nápis sport a to žvanění dole. pokaždé jiný font.. na druhou stranu nápis "Seiko" je nalepený. To třeba i Suma jej mají jen natištěný.Já myslím, že celkově dost dobrý. V téhle cenové hladině moc konkurentů nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) No tieto dva posledne su super financ, aj ten karbon...este take nemam. Já mám objednáno a netrpělivě vyhlížím pošťáka. Hodinky na tahu moc nemusím, tak hned jak dojdou půjdou na karbon. Ještě přemýšlím nad červeným prošitím. Malá ochutnávka na NATO strap Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Na tom NATO strapu vypadaji hodne dobre... Jen porad u Seika 5 nemuzu zkousnout to logo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Na tom NATO strapu vypadaji hodne dobre... Jen porad u Seika 5 nemuzu zkousnout to logo .... Ciferník se dá vyměnit. Harold (Yobokies) má na 7S36/7S26 v nabídce tohle http://s161.photobuc...nt=IMG_3102.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Dostupné kombinace:SNZH51K1: silver dial and black bezel with silver numeralsSNZH53K1: blue dial and bezel with silver numeralsSNZH55K1: black dial and bezel with silver numeralsSNZH57K1: black dial and bezel with gold numeralsSNZH59K1: black PVD version with black dial and bezelSNZH60K1: yellow gold PVD version with black dial and bezel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2011 V Seiko sou blazni, kdyby odstranili znak Seiko 5 a dali sroubovaci korunku, tak to mohli prodavat za 2x tolik Hodinky moc pekne, ale mam problem prekousnout logo 5 a hodne nevyrazne lumi indexu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azazelo Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 V koskomu cca 5500,- pokud jsem dobře koukal, na fotkách jsou ale bohužel hezčí než v reálu. Jinými slovy- Dizajn a zpracování na první pohled levnější než např. 007... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Zde je mají za 4940,- s dph. Ale stejně nechápu tu "mánii" kolem . Fotky, které sem dal financ jsou sice moc pěkné, ale mě ty hodinky připadají pořád jako skleněný cingrlátka. Dost mi vadí ty zkosené hrany, na kterých se lomí obraz ručiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Tak nevím, prodejce psal velikost pouzdra 42 mm a jiné eshopy píšou 40 mm. Stejně tak píšou rozteč někde 22 mm a někde 19 mm. Tak si nakonec počkám, až přijdou, a přeměřím si je sám Takže hodinky dorazily, nažhavil jsem šupleru a kdyby to někoho zajímalo: SNZD23 mají pouzdro 40 mm a rozteč stěžejek 20 mm, moje první Seika Military (SNK809) mají pouzdro 37 mm a rozteč 18 mm. Když tak na to koukám, tak si říkám, že moje další hodinky by měly mít průměr pouzdra minimálně 45 mm Vše měřeno bez korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 V koskomu cca 5500,- pokud jsem dobře koukal, na fotkách jsou ale bohužel hezčí než v reálu. Jinými slovy- Dizajn a zpracování na první pohled levnější než např. 007... v tom s tebou naprosto souhlasím. taky jsem na ně v koscomu koukal a působily na mě dost lacině, kupodivu i proti jiným modelům pětek, co tam mají. škoda. pokud bych šel ještě do pětek, tak u mě pořád vedou TYHLE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 (upraveno) Ano, tyhle jsem měl na mysli. Mají stejný základ a jsou i za stejnou cenu. Upraveno 23. ledna 2011 uživatelem Ben Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Ano, tyhle jsem měl na mysli. Mají stejný základ a jsou i za stejnou cenu. Hmm, tady me bavi ta korunka s cervenym pruhem, peknej detail... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Shzh59k1 som objavil v piatok, su fakt krasne a aj mne sa asocioval ten tvar s BP, neviem sam preco. A kedze som hned v ten den upravil seika white helmety (padli na zem, bud idu stopky alebo hodiny:( ) nastava asi spravny cas na kupu novsieho modelu... ale helmety boli cista laska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Na tom NATO strapu vypadaji hodne dobre... Jen porad u Seika 5 nemuzu zkousnout to logo .... No jo, bez toho loga by to totiž vypadalo o řád dražší, a to přece nejde Ono je to tak u Seika celkem normální.. 5ky, střední třída a GS v některých modelech vypadají z metru a půl všechny stejně, jen se liší v ceně. O řád a pak při bližším pohledu... chronomagor pozná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 No, uznejte: SNX113 ~1000 CZK SARB033 ~10000Kč SBGR023 ~100000Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se