Dantechno Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Jedine co jsem nasel: Zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Díky, taky jsem se obával, že ta hnědá je spíše vytoužené přání, než skutečnost A souhlasím s tím, že ta zlatá varianta je, podle mě, o dost méně hezká. Vlastně i ta celočerná s PVD je nic moc. Ale černá v oceli vs bílá, to už je těžké dilema. Nemáte někdo fotky bílé varianty na něčem jiném, než na originálním tahu? Stříbrné pouze na origo tahu, ale zato na ruce podle katalogu by měly být stříbrné - SNZH51K1: silver dial and black bezel with silver numerals Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Mrkněte na odkaz na SARB033 v mém podpisu. Ty mají za normálních světelných podmínek cifr černý, ale na ostrém slunci jde přesně takto do hněda. Skoro bych řekl, že to bude vlastnost těch černých. Měl jsem v ruce modré a v určitých úhlech se cifr taky takto stříbřitě leskl, takže tak. A luneta je tady zjevně černá, takže to by sedělo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 5. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2011 Už jsem se k těmto hodinkám dlouho nevyjádřil. Jsou skvělé, nemluvě o ceně za výrobek této kvality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeanda Odesláno 6. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2011 Jedine co jsem nasel: Zdroj Taky jsem našel pouze tyto. A tahle kombinace se mi zrovna moc nelíbí. Ty černé půjdou s koženým páskem asi lépe kombinovat, ale ta bílá varianta je zase o něco zajímavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Tyhle 5tky maj i manuální nátah nebo se natahujou jen automatem? Docela přemýšlím, že si je pořídím na léto k vodě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Entuferus Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Tyhle 5tky maj i manuální nátah nebo se natahujou jen automatem? Docela přemýšlím, že si je pořídím na léto k vodě :-) Do tychto sa davaju len 7s26 resp 7s36 a tie manualny natah nemaju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Do tychto sa davaju len 7s26 resp 7s36 a tie manualny natah nemaju... Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Mám je na cestě, tak jsem zvědavý. Ale mám takový pocit, že jakmile budou k dispozici Alpinisty, tak se pětky na ruku nedostanou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 TYhle Seiko 5 vypadají obzvláště vypečeně. Sám jsem Seiko 5 nosil přes víkend a byl jsem z nich nadšen - za ty prachy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Koukám na SNF23K1 a SNZF11K na obrázcích v ebay aukcích vypadaj identicky je mezi nima nějaký zásadní rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Jaké je přesné označení těch černých a modrých? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Je tam rozdil ve velikosti. 38mm ku 41mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2011 Je tam rozdil ve velikosti. 38mm ku 41mm. Aha díky toho jsem si nevšiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaKaL Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Rozdíl je ve velikosti a taky hodinová ručka nemá tu "šipečku" uvnitř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Zajimave zamysleni nad upravou ciferniku u Seiko Poor Mans FF... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Stříbrné pouze na origo tahu, ale zato na ruce podle katalogu by měly být stříbrné - SNZH51K1: silver dial and black bezel with silver numerals no tyhle se mi teda opravdu moc líbí,za ty peníze jsou fakt super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Zajimave zamysleni nad upravou ciferniku u Seiko Poor Mans FF... Anebo limitka polského GMTfora. Mám o čem přemýšlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 To nevypada veru zle. Hlavne , ze je pryc petka z ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Takhle dostávaj ty hodinky uplně nový rozměr.Maj fakt koule.Takhle by se měly prodávat v základu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se