Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 4. 2011 v 13:36, 'jeanda' napsal:

Díky, taky jsem se obával, že ta hnědá je spíše vytoužené přání, než skutečnost :crying_anim02:

A souhlasím s tím, že ta zlatá varianta je, podle mě, o dost méně hezká. Vlastně i ta celočerná s PVD je nic moc. Ale černá v oceli vs bílá, to už je těžké dilema.

Nemáte někdo fotky bílé varianty na něčem jiném, než na originálním tahu?

Stříbrné pouze na origo tahu, ale zato na ruce

podle katalogu by měly být stříbrné - SNZH51K1: silver dial and black bezel with silver numerals

Odesláno

Mrkněte na odkaz na SARB033 v mém podpisu. Ty mají za normálních světelných podmínek cifr černý, ale na ostrém slunci jde přesně takto do hněda.

Skoro bych řekl, že to bude vlastnost těch černých. Měl jsem v ruce modré a v určitých úhlech se cifr taky takto stříbřitě leskl, takže tak. A luneta je tady zjevně černá, takže to by sedělo...

Odesláno
  V 5. 4. 2011 v 13:50, 'Dantechno' napsal:

Jedine co jsem nasel:

post-6982-046996400 1302011435.jpg

Zdroj

Taky jsem našel pouze tyto. A tahle kombinace se mi zrovna moc nelíbí. Ty černé půjdou s koženým páskem asi lépe kombinovat, ale ta bílá varianta je zase o něco zajímavější.

Odesláno

Tyhle 5tky maj i manuální nátah nebo se natahujou jen automatem? Docela přemýšlím, že si je pořídím na léto k vodě :-)

Odesláno
  V 9. 4. 2011 v 8:47, 'VasekN' napsal:

Tyhle 5tky maj i manuální nátah nebo se natahujou jen automatem? Docela přemýšlím, že si je pořídím na léto k vodě :-)

Do tychto sa davaju len 7s26 resp 7s36 a tie manualny natah nemaju...

Návštěvník Tada
Odesláno

TYhle Seiko 5 vypadají obzvláště vypečeně. Sám jsem Seiko 5 nosil přes víkend a byl jsem z nich nadšen - za ty prachy!

Odesláno

Koukám na SNF23K1 a SNZF11K na obrázcích v ebay aukcích vypadaj identicky je mezi nima nějaký zásadní rozdíl?

Odesláno

Rozdíl je ve velikosti a taky hodinová ručka nemá tu "šipečku" uvnitř...

post-11776-099340300 1302421373.jpg

Odesláno
  V 5. 4. 2011 v 13:52, 'financ' napsal:

Stříbrné pouze na origo tahu, ale zato na ruce

podle katalogu by měly být stříbrné - SNZH51K1: silver dial and black bezel with silver numerals

no tyhle se mi teda opravdu moc líbí,za ty peníze jsou fakt super :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...