Návštěvník Zmizík Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Dnes jsem se se stestim nezabil v aute a potesilo me, ze jsem nezabil ani toho chudaka naproti mne, kterej v tom byl uplne nevinne. Sjezd k Makru, o kterym jsem si myslel, ze je jednosmernej. Nebyl.
Klotzman Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Potesil me skvely sraz a tento nadherny dort od zeny. Neni krasny?Ty woe - já jsem v první chvíli myslel, že na té první fotce jsou opravdový hodinky pro porovnání s tím dortem na druhé
LovecK Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Potesil me skvely sraz a tento nadherny dort od zeny. Neni krasny?No tyyyy jo, ten je epesni! Zkus otrit sklicko tim hadrem co jsem ti dal k narozkam...
TomCZ Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Potesil me skvely sraz a tento nadherny dort od zeny. Neni krasny?Pěkný antireflex na tom napravo
mondeo2 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Protřídil jsem záložky v PC, moc se mi do toho nechtělo ale překonal jsem se. Už jich tam mám jen 5752, asi to bude chtít ještě chvilku.
siwi Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Potěšil mě dnešní mikrochronosraz s Kuncákem7, který mi věnoval do sbírky jedny své staré hodinky. Bylo to moc příjemné posezení a pokec, díky
quest987 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Protřídil jsem záložky v PC, moc se mi do toho nechtělo ale překonal jsem se. Už jich tam mám jen 5752, asi to bude chtít ještě chvilku.tvl a jak se v tom vyznas
mondeo2 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 (upraveno) tvl a jak se v tom vyznasjo mám na to takové klícky................. velikost souboru záložek 1562 kB Upraveno 17. července 2014 uživatelem mondeo2
bandicoot Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Potěšil mě redd. Konečně mám nato v šířce 21mm a v barvě admiralty grey. Hurá.
Kraff Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Mě potěšílo, že jsem si po dlouhé době udělal radost něčím hmotným a to vzduchovka Air Arms s optikou...
siwi Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Protřídil jsem záložky v PC, moc se mi do toho nechtělo ale překonal jsem se. Už jich tam mám jen 5752, asi to bude chtít ještě chvilku. To už je snad jednodušší danou stránku znovu vyhledat Googlem než se probírat tolika záložkami
kuncák7 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Potěšil mě dnešní mikrochronosraz s Kuncákem7, který mi věnoval do sbírky jedny své staré hodinky. Bylo to moc příjemné posezení a pokec, díky Vojto, nápodobně. Zajímavej a inteligentní pokec o hodinkách, to já můžu vždycky :-))). A jsem rád, že hodinky jsou u majitele, co si jich bude vážit ( já už bych to nebyl ).
siwi Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Martine, hodinky budou jako v bavlnce. Zítra jim nechám naděli novou baterku a začne jejich druhý život
Marcus Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Potěšilo mě, že mi dnes, 14 dnů po dovolené, podařilo vytáhnout z prstu poslední bodlinu z mořského ježka.
zhrado Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Ja mám morského ježka stále zapichnutého v palci na nohe aj po roku.. Som zvedavý čo chytím tento rok. Ak sa vôbec s tým mojim črepom niekde dostanem
Klotzman Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Jsem si na dálku koupil tutdlencto a potěšilo mě, že je to v tak slušném stavu, jak jsem doufal.
CEGY Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Co to je? Fotak, promitacka nebo..
Klotzman Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Foťák, tzv. detektivní komora. V té zadní třetině, která se dá celá samostatně oddělit, je zásobník na 6 suchých desek. Otevře se ten deklík vlevo, pod ním je kožená chňapajzna, tím heblem nad deklíkem se vysune exponovaná deska do té kůže a ručně přešoupne. Má neuvěřitelně jednoduchou závěrku, která přesto umí nastavení časů povolováním šroubu, natahuje se klíčkem - prostě mazlík. A je to velký jen asi 25cm.
mondeo2 Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 byl jsem na vážkách mezi kamerou a foťákem, ale chyběla mi tam velká klička............
organic Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Foťák, tzv. detektivní komora. V té zadní třetině, která se dá celá samostatně oddělit, je zásobník na 6 suchých desek. Otevře se ten deklík vlevo, pod ním je kožená chňapajzna, tím heblem nad deklíkem se vysune exponovaná deska do té kůže a ručně přešoupne. Má neuvěřitelně jednoduchou závěrku, která přesto umí nastavení časů povolováním šroubu, natahuje se klíčkem - prostě mazlík. A je to velký jen asi 25cm.A tím budeš fotit? Kde seženeš suchý desky?
Doporučené příspěvky