Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Dnes jsem se se stestim nezabil v aute a potesilo me, ze jsem nezabil ani toho chudaka naproti mne, kterej v tom byl uplne nevinne. Sjezd k Makru, o kterym jsem si myslel, ze je jednosmernej. Nebyl. :D

Odesláno

Potesil me skvely sraz a tento nadherny dort od zeny. Neni krasny?

No tyyyy jo, ten je epesni! Zkus otrit sklicko tim hadrem co jsem ti dal k narozkam... ;)

Odesláno

Potesil me skvely sraz a tento nadherny dort od zeny. Neni krasny?

Pěkný antireflex na tom napravo :)

Odesláno

Potěšil mě dnešní mikrochronosraz s Kuncákem7, který mi věnoval do sbírky jedny své staré hodinky. Bylo to moc příjemné posezení a pokec, díky  :D

Odesláno (upraveno)

tvl  :eek:  a jak se v tom vyznas

jo mám na to takové klícky................. :lol2:   velikost souboru záložek    1562 kB

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Protřídil jsem záložky v PC, moc se mi do toho nechtělo ale překonal jsem se. Už jich tam mám jen 5752, asi to bude chtít ještě chvilku.

To už je snad jednodušší danou stránku znovu vyhledat Googlem než se probírat tolika záložkami  :eek:

Odesláno

Potěšil mě dnešní mikrochronosraz s Kuncákem7, který mi věnoval do sbírky jedny své staré hodinky. Bylo to moc příjemné posezení a pokec, díky  :D

Vojto, nápodobně. Zajímavej a inteligentní pokec o hodinkách, to já můžu vždycky :-))). A jsem rád, že hodinky jsou u majitele, co si jich bude vážit ( já už bych to nebyl ).

Odesláno

Foťák, tzv. detektivní komora. V té zadní třetině, která se dá celá samostatně oddělit, je zásobník na 6 suchých desek. Otevře se ten deklík vlevo, pod ním je kožená chňapajzna, tím heblem nad deklíkem se vysune exponovaná deska do té kůže a ručně přešoupne. Má neuvěřitelně jednoduchou závěrku, která přesto umí nastavení časů povolováním šroubu, natahuje se klíčkem - prostě mazlík. A je to velký jen asi 25cm.

Odesláno

Foťák, tzv. detektivní komora. V té zadní třetině, která se dá celá samostatně oddělit, je zásobník na 6 suchých desek. Otevře se ten deklík vlevo, pod ním je kožená chňapajzna, tím heblem nad deklíkem se vysune exponovaná deska do té kůže a ručně přešoupne. Má neuvěřitelně jednoduchou závěrku, která přesto umí nastavení časů povolováním šroubu, natahuje se klíčkem - prostě mazlík. A je to velký jen asi 25cm.

A tím budeš fotit? Kde seženeš suchý desky?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...