tommas4 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 (upraveno) Nee, zaplatí 840 a já budu mít brzy na nový hodinky Hele, celý to je nadsázka, nechci další debatu kapitalistický vykořisťovatel vs. zaměstnanec nedostatečně krytý odbory,ostatně musím jít plácat ty sněhový koule, zítra rozesílám výplaty edit - 996 příspěvků? já? musím začít šetřit, nemůžu si to jen tak vyplácat přece Upraveno 10. února 2015 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Jaký rabaty? Vždyť to tommas4 popisuje naprosto přesně. Každej kouká jen na slevu a nikoho nic jinýho nezajímá. Tam mu tu slevu dáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 (upraveno) lidi jsou zblblí a slovo sleva je dnes zákon obchodu.Že neumí malou násobilku je jejich problém. Bohužel, tam jsme to dopracovali.Já s tebou souhlasím, degenerace základního myšlení. Upraveno 10. února 2015 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Teď už tomu rozumím, něco jako nechci slevu zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 KFL: Dolejš je legenda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 I to nechci slevu zadarmo se mi skutečně stalo, když klient platil a dotázal se, zda za určitý finanční obnos(položený na pult) mu dotyčný zaměstnanec naúčtuje méně než má ve skutečnosti platit . . .kdybych to neviděl na vlastní oči tak tomu neuvěřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 KFL: Dolejš je legenda!Tak o tom žádná . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 I to nechci slevu zadarmo se mi skutečně stalo, když klient platil a dotázal se, zda za určitý finanční obnos(položený na pult) mu dotyčný zaměstnanec naúčtuje méně než má ve skutečnosti platit . . . kdybych to neviděl na vlastní oči tak tomu neuvěřím To je dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 nechci slevu zadarmo: málokdo nesedne do auta a nejede 20km do obchodu pro televizi, když je tam o tisícovku levnější.... (to, že cesta tam a zpět zabere v přepočtu na peníze daleko více, už nikdo neřeší, prostě do toho svůj čas, amortizaci auta, případné nervy v dopravě investuje a je happy jak dva grepy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 dnes mam zkolaudovano a muzou zacit kolaudacni parties Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 sibiř-gratuluju,kolaudoval jsem před dvouma rokama a ty párty ještě neustaly:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 dnes mam zkolaudovano a muzou zacit kolaudacni parties hmmm, tak pekne!blahozelam a riadne to oslavte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Potesil me novej perfektni remen od Pepy a prekvapily me PAM 510, u kterych jsem nameril rezervu 229 hod misto udavanych 192 hod, takze misto 8 days nejakych 9 1/2 days Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 dnes mam zkolaudovano a muzou zacit kolaudacni parties Souřadnice GPS a čas zahájení parties......................... a jinak blahopřeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 dnes mam zkolaudovano a muzou zacit kolaudacni parties Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Zrovna jsem měl velmi podobný komentář k poslednímu TG v neděli. Mám dojem, že posledních 8 sérií to jde s klukama z kopce. Rozumim všemu - že se nedá pořád vymýšlet něco novýho, že mají spoustu omezení, že už tady všechno bylo. Ale co mi přijde úplně nejhorší, je fakt, že už se z TG vytratila oslava aut, supersportů, výkonů, adrenalinu a krásy, a je to všechno nahrazeno jednoduchým humorem (kterej mám rád), ovšem od A-Z dle scénáře, a s jediným účelem - udělat ze sebe šašky, pobavit a použít k tomu nějaký ty auta. Ačkoli je R. Porter (jako script supervisor) vtipnej, přestává mě to bavit. Chybí mi improvizace, chemie těch tří, naopak zcela převažuje hraní, přehrávání, uměle nastrčený vtipy... Aktuální díl se sanitkama mě sice pobavil (zasmál jsem se od plic asi pětkrát), ale když už se blížil konec, říkal jsem si, že to fakt sklouzlo někam, kde mě to jako celek či koncept už nebaví. A to jsem hardcore TG fan. Hrozně rád bych viděl zase nějakej roadtrip se třema autama bez větších blbostí, nebo nějakej epic race (auto, vlak, motorka - to pokládám za jeden z nej filmových i TG zážitků ever; stejně jako první race s DB9 proti TGV nebo SLR proti trajektu a lodi, popř. samozřejmě 612 proti letadlu do Švýcar). Za úplně nejhorší pokládám fakt, že od 13. série, nebo možná od série, kdy skončil Collins jako Stig (mimochodem - aktuální přehrávky se Stigem jsou úplně tragický), si z TG nepamatuju nic a nepustil jsem si nic podruhý či potřetí. Do třináctky si vybavuju auta, hlášky, situace, ale pak už prakticky nic, vůbec nic. Sice si to každou neděli sosnu a podívám se, ale čím jsme dál, tím víc se pokaždý bojim, s čím partička přijde. Nepotřebuju heurestický testy ani Dolejš-style recenze, ale moc bych si přál, aby byl TG zase víc o autech a s menším dílem umělýho a vyšponovanýho humoru. Ale možná jsem už jen starej. EDIT: Chris Harris je v tuhle chvíli asi to nejlepší, co je k dispozici z hlediska aut.To snad ne, mně je 24 a vidím to stejně . Prostě se změnil poměr show:autíčkářství za přijatelnou hranici (pro mě). Docela se divím, že se první díly ujaly, protože to bylo ve srovnání s dnešní produkcí spíše naopak. Pořád se ale budu dívat na výborná DVD, naposledy The Perfect Roadtrip 2 a projekty jako Cars of the People s Mayem - to jsem sledoval s otevřenou pusou a říkal si, kolik tomu muselo předcházet času při zjišťování historických souvislostí. Nebýt masovosti TG, asi by se do podobných projektů ani nemohli pouštět, takže za mě vlastně všechno OK . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Menší francouzské město a jak vlezu do obchodu, všude usmívající se prodavačka, slušná, uctivá, přitom ne vlezlá. A kdekoli. Všude jen "Bonsoir Monsieur" i když jen tak okukuju a nic nekoupím, pořád se usmívají a pozdraví i na odchodu. Ceny někde až směšné a kvalita zboží úplně jinde. Tak mě napadá, tož to to kurva nejde u nás taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 dnes mam zkolaudovano a muzou zacit kolaudacni parties Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Otevřeli mi po cestě novou pekárnu a byl jsem první zákazník, tak dobrej ovocnej řez jsem už dlouho neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Menší francouzské město a jak vlezu do obchodu, všude usmívající se prodavačka, slušná, uctivá, přitom ne vlezlá. A kdekoli. Všude jen "Bonsoir Monsieur" i když jen tak okukuju a nic nekoupím, pořád se usmívají a pozdraví i na odchodu. Ceny někde až směšné a kvalita zboží úplně jinde. Tak mě napadá, tož to to kurva nejde u nás taky?Protoze jsme vychodaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky