ewolucionar Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 bydlení sehnaný, postel koupená, papíry sepsaný, oba souhlasíme, s holou řití nepůjdu, takže snad to bude brzo dobrýsnad se s tím i malá popasuje ak má od 7 do 14 nepopasuje ((
prischera Odesláno 17. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2016 Ráno jsem před výletem začal hledat foťák. Apartmán obrácenej naruby a nic. Z hrůzou v očích jsem vyrazil na pláž, kde jsme se ženou večer chvíli seděli v baru (2 piva a kafe). A byl tam! Pěkně schovanej u baru. Tímto vyslovuji uznání všem slušným lidem, měl jsem málem infarkt .
martar Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 To si umím představit úleva jak hrom, co? Teď musíš ještě žen? vysvětlit, že ze slušnosti vůči poctivé obsluze baru tam teď musíš dát každý večer aspoň 10 piv
kuncák7 Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Ráno jsem před výletem začal hledat foťák. Apartmán obrácenej naruby a nic. Z hrůzou v očích jsem vyrazil na pláž, kde jsme se ženou večer chvíli seděli v baru (2 piva a kafe). A byl tam! Pěkně schovanej u baru. Tímto vyslovuji uznání všem slušným lidem, měl jsem málem infarkt .Koukej si na něj dávat většího bacha, kde seženu jiného, zručného a tak flexibilního dvorního fotografa .
MadButcher Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Mesicje v uplnku, sviti jako blazen, asi 10 minut jsem si ho prohlizel dalekohledem - je fakt nadherny. Skoda ze se tam nikdy nedostanu :-(
Roland Sands Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Ráno jsem před výletem začal hledat foťák. Apartmán obrácenej naruby a nic. Z hrůzou v očích jsem vyrazil na pláž, kde jsme se ženou večer chvíli seděli v baru (2 piva a kafe). A byl tam! Pěkně schovanej u baru. Tímto vyslovuji uznání všem slušným lidem, měl jsem málem infarkt .Neco podobného se mi stalo loni v kempu, ráno si chceme prohlédnout fotky z bujarého vecera a foťák nikde Hodna paní barmanka ho našla a uschovala do druhé dne.
prischera Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 To si umím představit úleva jak hrom, co? Teď musíš ještě žen? vysvětlit, že ze slušnosti vůči poctivé obsluze baru tam teď musíš dát každý večer aspoň 10 piv Koukej si na něj dávat většího bacha, kde seženu jiného, zručného a tak flexibilního dvorního fotografa .Neco podobného se mi stalo loni v kempu, ráno si chceme prohlédnout fotky z bujarého vecera a foťák nikde Hodna paní barmanka ho našla a uschovala do druhé dne.Byl sem uplne hotovej, FF zrcadlo s Lkovym sklem. Kdybych o nej prisel, tak se mi dovca pro 4 prodrazila tak 2x a navic fotky v haji. Tak stazenou p...l sem dlouho nemel. Nastesti to dobre dopadlo. Od ted ode me nikdo neuslysi na polaky krivyho slova. Ale je fakt, ze i bez toho se mo tu moc libi. Sopoty vrele doporucuju k navsteve!
panedge Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Dnes valime s rodinou na Branzez.Nostalgie jako svina,travil jsem tam jako dite kazdou dovolenou:-)
Bimbac Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Fíha, Branžež.. :-) taky si toto místo pamatuji z dětských let.. Ubytovaní jsme tam byli v "bydlíku" (obytný přívěs) v kempu :-) Kde jsou ty časy? :-)
Liqid Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Jo, to si taky z dětství pamatuju. Starej stan, nafukovací madračka, tlačící šišky, vydatné deště, zelená voda, jídlo z plechovky...
prischera Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Tak nezapomeň zajít do Kněžmostu do masný. Excelentní lahůdky!
Radimk Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Byl sem uplne hotovej, FF zrcadlo s Lkovym sklem. Kdybych o nej prisel, tak se mi dovca pro 4 prodrazila tak 2x a navic fotky v haji. Tak stazenou p...l sem dlouho nemel. Nastesti to dobre dopadlo. Od ted ode me nikdo neuslysi na polaky krivyho slova. Ale je fakt, ze i bez toho se mo tu moc libi. Sopoty vrele doporucuju k navsteve!Rozepiš se trochu o tom Polsku. Mě to tam taktéž láká. Asi příští rok.. Není tam zima??klidně SZ..
panedge Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Fíha, Branžež.. :-) taky si toto místo pamatuji z dětských let.. Ubytovaní jsme tam byli v "bydlíku" (obytný přívěs) v kempu :-) Kde jsou ty časy? :-)My jsme bydleli od Kary v takových chatkách hnedka u skal,to byla pecka.
kuncák7 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Dnes mě to pobavilo- Davie a Ypo, konkurence :-))
Bob Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Byl sem uplne hotovej, FF zrcadlo s Lkovym sklem. Kdybych o nej prisel, tak se mi dovca pro 4 prodrazila tak 2x a navic fotky v haji. Tak stazenou p...l sem dlouho nemel. Nastesti to dobre dopadlo. Od ted ode me nikdo neuslysi na polaky krivyho slova. Ale je fakt, ze i bez toho se mo tu moc libi. Sopoty vrele doporucuju k navsteve!Zasadni otazka, dal jsi v hospe nejaky nalezny? Aby meli motivaci na priste :-)
prischera Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Rozepiš se trochu o tom Polsku. Mě to tam taktéž láká. Asi příští rok.. Není tam zima??klidně SZ..V neděli kdyžtak založím vlákno s povídaním, moc se mi tu líbilo. Na grilování na pláži to není, ale jinak paráda. Zasadni otazka, dal jsi v hospe nejaky nalezny? Aby meli motivaci na priste :-)V první chvíli jsem u sebe neměl ani korunu, byl sem úplně mimo. Stavil sem se tam večer, znova poděkoval a nechal velký dýško .
guzmic Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Celkově mě těší, že mi úspěšně lezou kilogramy dolů a dnes jsem zaběhl svých 7,5 km za 40 min."Osobní rekord" jsem vylepšil o cca 4 min. :-)
Doporučené příspěvky