Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ráno jsem před výletem začal hledat foťák. Apartmán obrácenej naruby a nic. Z hrůzou v očích jsem vyrazil na pláž, kde jsme se ženou večer chvíli seděli v baru (2 piva a kafe). A byl tam! Pěkně schovanej u baru. Tímto vyslovuji uznání všem slušným lidem, měl jsem málem infarkt :).

Odesláno

To si umím představit :) úleva jak hrom, co? Teď musíš ještě žen? vysvětlit, že ze slušnosti vůči poctivé obsluze baru tam teď musíš dát každý večer aspoň 10 piv :)

Odesláno

Ráno jsem před výletem začal hledat foťák. Apartmán obrácenej naruby a nic. Z hrůzou v očích jsem vyrazil na pláž, kde jsme se ženou večer chvíli seděli v baru (2 piva a kafe). A byl tam! Pěkně schovanej u baru. Tímto vyslovuji uznání všem slušným lidem, měl jsem málem infarkt :).

Koukej si na něj dávat většího bacha, kde seženu jiného, zručného a tak flexibilního dvorního fotografa :clap: .

Odesláno

Neco podobného se mi stalo loni v kempu, ráno si chceme prohlédnout fotky z bujarého vecera a foťák nikde :D Hodna paní barmanka ho našla a uschovala do druhé dne.

Odesláno

To si umím představit :) úleva jak hrom, co? Teď musíš ještě žen? vysvětlit, že ze slušnosti vůči poctivé obsluze baru tam teď musíš dát každý večer aspoň 10 piv :)

Koukej si na něj dávat většího bacha, kde seženu jiného, zručného a tak flexibilního dvorního fotografa :clap: .

Neco podobného se mi stalo loni v kempu, ráno si chceme prohlédnout fotky z bujarého vecera a foťák nikde :D Hodna paní barmanka ho našla a uschovala do druhé dne.

Byl sem uplne hotovej, FF zrcadlo s Lkovym sklem. Kdybych o nej prisel, tak se mi dovca pro 4 prodrazila tak 2x a navic fotky v haji. Tak stazenou p...l sem dlouho nemel. Nastesti to dobre dopadlo. Od ted ode me nikdo neuslysi na polaky krivyho slova. Ale je fakt, ze i bez toho se mo tu moc libi. Sopoty vrele doporucuju k navsteve!

Odesláno

Fíha, Branžež.. :-) taky si toto místo pamatuji z dětských let.. Ubytovaní jsme tam byli v "bydlíku" (obytný přívěs) v kempu :-) Kde jsou ty časy? :-)

Odesláno

Jo, to si taky z dětství pamatuju. Starej stan, nafukovací madračka, tlačící šišky, vydatné deště, zelená voda, jídlo z plechovky...

Odesláno

Byl sem uplne hotovej, FF zrcadlo s Lkovym sklem. Kdybych o nej prisel, tak se mi dovca pro 4 prodrazila tak 2x a navic fotky v haji. Tak stazenou p...l sem dlouho nemel. Nastesti to dobre dopadlo. Od ted ode me nikdo neuslysi na polaky krivyho slova. Ale je fakt, ze i bez toho se mo tu moc libi. Sopoty vrele doporucuju k navsteve!

Rozepiš se trochu o tom Polsku. Mě to tam taktéž láká. Asi příští rok.. Není tam zima??

klidně SZ..

Odesláno

Fíha, Branžež.. :-) taky si toto místo pamatuji z dětských let.. Ubytovaní jsme tam byli v "bydlíku" (obytný přívěs) v kempu :-) Kde jsou ty časy? :-)

My jsme bydleli od Kary v takových chatkách hnedka u skal,to byla pecka.

Odesláno

Zasadni otazka, dal jsi v hospe nejaky nalezny? Aby meli motivaci na priste :-)

Odesláno

Rozepiš se trochu o tom Polsku. Mě to tam taktéž láká. Asi příští rok.. Není tam zima??

klidně SZ..

V neděli kdyžtak založím vlákno s povídaním, moc se mi tu líbilo. Na grilování na pláži to není, ale jinak paráda.

Zasadni otazka, dal jsi v hospe nejaky nalezny? Aby meli motivaci na priste :-)

V první chvíli jsem u sebe neměl ani korunu, byl sem úplně mimo. Stavil sem se tam večer, znova poděkoval a nechal velký dýško :).

Odesláno

Celkově mě těší, že mi úspěšně lezou kilogramy dolů a dnes jsem zaběhl svých 7,5 km za 40 min.

"Osobní rekord" jsem vylepšil o cca 4 min. :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...