guzmic Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tvl. Radimk proč nejsi moje žena... :-DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Byl jsi u porodu? Pro mě nejlepší zážitek v životě, ačkoliv je to už více než 20let. Scéna jak z filmu, maminko dýchejte, dýchejte, tak ja dýchám s ní a po několika minutách jsem omdlel. tohle musela být scénka jak z bakalářů Byl jsem u obou holek a byl jsem rád. Snažím se nezavazet a spíš pomoct ženě, když je s čím. Neříkám, že je to ve všech chvílích a ohledech super zážitek, ale byl jsem vždycky rád, že jsem si holky mohl pochovat a vyfotit Hele nemáš fantazii, proto nemůžeš mít kluka... Jinak jsi zvolil pěkně blbej termín, protože jestli budeš zapíjet o víkendu, jsem do pondělí na horách a jistě chápeš, že bez mých rad se těžko obejdeš a brzo se zblázníš... Chtěl bych zítra večer, potřebuju si to zařídit, ale asi to klapne...takže počítám, že mi přijdeš poradit, jak na toho kluka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Lamiczka: Gratulace! Velká! a k tématu o baráku plném holek: Kamarád má tři dcerky. Jak často říká: "To moje menstruační komando..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Dnes v 11:05 dcerka gratulace veliká chlape ať vám dělá radost a roste ve zdraví.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Velká gratulace a pořádně to oslav kamaráde! !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Díky moc, slavím to zatím doma sám, když hlídám tu druhou cácoru, ale snad to vyjde zítra a druhý kolo v sobotu, ať je zdravá V neděli si mám jet pro holky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Tvl. Radimk proč nejsi moje žena... :-DDPáč mi v noci neukážeš sedmý div světa :)Ale v klidu, skončí zkouškové a dámy začnou opět fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 (upraveno) Dnes v 11:05 dcerka Juchůůů !! Gratuluju Upraveno 11. ledna 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Taky gratuluju. Jestli tu na Chronomagu jednou vyměřeme po meči, tak po přeslici určitě ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 Páč mi v noci neukážeš sedmý div světa :)Ale v klidu, skončí zkouškové a dámy začnou opět fungovat:-D bych Ti mohl ukázat leda sedmery hodinky, jak by Ti to teda stačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 a k tématu o baráku plném holek: Kamarád má tři dcerky. Jak často říká: "To moje menstruační komando..." Ve firmě, kam jsem kdysi chodil na obědy, pracoval pán, co furt zkoušel udělat si kluka. Nakonec z toho byly 4 holky... a pak už to vzdal. Ani si nechci představovat, jak musí vypadat život s 5 ženskými v bytě/baráku s jednou koupelnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Samý břídil, jak to tak čtu. Já měl spolužáka, ten byl.ze 6 kluků. Sousedi vedle měli 6 holek. Nakonec z toho vzniklo 5 manželských párů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 :-D bych Ti mohl ukázat leda sedmery hodinky, jak by Ti to teda stačilo.No... nabídka k zamyšlení... a když k tomu odmeteš sníh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Sehnání lístků na koncert U2 The joshua tree tour 2017 s předkapelou Noela Gallaghera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Dnes v 11:05 dcerka Gratulace veliká !My máme holky čtyři a je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Přidávám se ke gratulantům!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Konecne jsem si koupil cestovni kufrik na sve hodinky do hor. Uz se nebudu muset bat se nekde oprit :-). Cca na 6 ks, ideal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 13. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2017 Gratulujem k prírastku A Konečne piatok, veget, vinko.. A na NASAtv priamy prenos ako na ISS menia vonku baterky.A hádajte čo majú na skafandry? No Moony.. KuaAj ja chcem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 (upraveno) Upraveno 14. ledna 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 14. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2017 Lamiczi gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky