Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak já ti dohledám pani co je výhradní dovozce Festiny do ČR,

ta je tam taky (a tady bude též, o tom nepochybuji)

a školila mě tam o designu hodinek, taky pěknej rozhovor :D

Hm to se zapojím :)
Odesláno

V sobotu/ neděli vyuzeno

Včera balíček UPS s T-BB-H 41

Dnes vymalovaná kuchyň, nahotovo, uklizeno, máma přijde z práce a najde ji v novotě.

Uplně se bojím, co příjde zítra. Prostě mám Vánoce v plném proudu!

Odesláno (upraveno)

Když uvidi tu kuchyn tak bude pravy moment ji seznámit s cenou tvých novych Tudoru  :D  

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Když uvidi tu kuchyn tak bude pravy moment ji seznámit s cenou tvých novych Tudoru  :D  

Tuší... nekomentuje, ale asi ví. 

Já byl s malou na SEWu, takže máma má přehled co jsem měl v ruce. 

Měl sem teda i IWC za 6.6 mega, ale to bych si nelajznul :) 

Odesláno

V neděli jsem ztratil /vytratil z boční kapsy/ svůj Zippák a tak jsem se šel zeptat,zda nezůstal v hospodě a paní za pultem mě ho hned podávala a říkala,že si myslela že je to někoho z nás /bylo nás pár v hospodě/.Potěšilo dvakrát,protože v něm mám dánu plynovou vložku,a je to opruz objednávat ze Států druhou, v ceně Zippa.

Odesláno

Dnes poprve venku! A jelikoz na tuhle hroudu koukam z okna, tak jsem se k ni priblizil ( nahoru si ted netroufnu ). Par lidi by tu mohlo poznat kopecek, ale i vyhlidku, odkud jsem fotil ( nebo se snazil ).

post-12324-0-91468100-1513774601_thumb.jpg

Odesláno

Rozhodli jsme se narychlo pět kluků příští týden na přechod Krkonoš, a jak spaní? V deseti chalupách jestli prý přiletíme z jiné planety, vše obsazeno až rok dopředu, Afri se nevzdal a na jedenácté boudě volno poslední pokoj na dvě noci, polopenze za 599 korunek, no paráda jedním slovem :clap: :drunk:

Odesláno

Tak pre tento rok oficálny pokoj... Na to čakal alebo stále čaká asi každý z nás ;) Už "len" 5 hodín vo vlaku... :D 

Odesláno

Taky spokojenej,   asi tak za osmnáct let, poprvé nebudu v práci mezi svátky.  Nikdy mi to nevadilo, ale letos mě neůčast vyloženě potěšila.  Takže za mě pokračování až prvního.  Malej trest tam je.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...