Jump to content

Co mě dnes potěšilo :) [2009-2020]

jankoxxx

Recommended Posts

Myslíš že jim Kamil rozdal permanentní bany před tím, než složil funkci root admina?

To som si nemyslel. Ale dufal som ze na to teraz dozrie riadne z ostra. No mrzi ma ze to vzdal. Vcera to nezvladol o tom niet pochyb. Ale kto z nas neurobil nikdy v tazkej situacii zle rozhodnutie? Podla mna to 99% casu robil dobre a s nadhladom.

Snad si da dobreho dutnika, poriadnu chilli omacku a v lepsej nalade sa vrati na kapitansky mostik.

Potesila ma ranna prechadzka so psom . Nic nebuchalo, nefukal vietor, slniecko uz svietilo, nikde nikoho. Priam fyzicky som citil pokoj v hlave, lasku v srdci a mier v dusi. Tento pocit som roky nepoznal.

Že můžu po čtrnácti dnech do práce :) . Užil sem si volna vrchovatě, přibyly mi 3 kila a ubylo několik miliard mozkových buněk, ale ten stresík mi už fakt chybí. 

Všem Vám chci popřát vše nejlepší v Novém roce, a kus hodinkového štěstí každému.

Trochu se to tu přez svátky servalo, snad se vzduch vyčistil a začneme s Novým rokem s čistým stolem.

Předsevzetí si nedávám, ale do června musím zhubnout několik desítek kilogramů, přece nepůjdu ženě na promoce za tlusťocha!

Ahoj kamarádi,

nevím jestli díky chlastu přes svátky a nebo díky mé nepozornosti, ale nenašel jsem letos vlákno "co jste měli pod stromem".

Musím se Vám tedy pochlubit i když to normálně nedělám a ukázat novou akvizici od Ježíška dnes poprvé na ruce celý den.

Dělají mi sakra radost!

post-965-0-69895100-1514885705_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...