Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jsem před vánocemi měl takové malé sezení s požárníky a ti mě tak vyplašili s těmi jejich story, že Ježíšek nadělil požární alarm a hasící přístroj :-) 

když ty seš děsně ovlivnitelnej ...... nesmíš všemu věřit a ještě u toho chlastat ..... prodali ti hasiči i nějaký pojištění ? 

*abych nebyl úplně OT, tak mi neska velitel volal, že mám bejt zejtra a pozejtří doma (samozřejmě za prachy), páč sem nepotřebnej ..... to dycky rád slyším ..... že sem nepotřebnej ..... sem pyšnej

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

když ty seš děsně ovlivnitelnej ...... nesmíš všemu věřit a ještě u toho chlastat ..... prodali ti hasiči i nějaký pojištění ?

*abych nebyl úplně OT, tak mi neska velitel volal, že mám bejt zejtra a pozejtří doma (samozřejmě za prachy), páč sem nepotřebnej ..... to dycky rád slyším ..... že sem nepotřebnej ..... sem pyšnej

Vždyť píšu že kamarádi, vole :-) :-)

Odesláno

Vždyť píšu že kamarádi, vole :-) :-)

kamarádi vole :-) by ti řekli ..... že to je píčovina .............. ale našli kafku, tak sis místo repráku koupil vypínače :D

Odesláno

kluk si hraje s kámošema na požárníky a komunista není určitě ani jeden z nich :-) :-)

Chybí mu trochu osvěta, to se věkem spraví.. 

:cheers:

Ne že by bylo uplně jedno jak jim kdo říká, ale hlavně, že jsou to chlapi na svém místě.

K těm domácím HP- já má doma taky malou pěnu, (3kg), a na dovču to hodím do auta.

Jen tak, pro strejdu příhodu..

Odesláno

kamarádi vole :-) by ti řekli ..... že to je píčovina .............. ale našli kafku, tak sis místo repráku koupil vypínače :D

To jsi to ale celé špatně pochopil, kluci jenom povídali příběhy z akcí v terénu, to mě vždycky baví poslouchat. Nápad alarmu se zrodil v mé hlavě a jediný kdo si na tom nahrabal byl Datart :-) Hasičák jsem dostal. No a reprobedny jsou již ve výrobě neboj se nic... :-)

Odesláno

Ono za těma konvicema jsou hned v závěsu nabíječky na mobil permanentně v zásuvce. U mě teda hlásič kouře v bytě je, stejně jako hasičák CO2 a práškový. Už to umí ovládat i kluk. Není občas od věci občas s hasiči pokecat, kam a proč jezdí. Jsou to takové poznatky ze života. :-)

Odesláno

Že už je po píči... Myšleno po vánocích....

Proč, vždyť je to super, stále něco rozbaluji :-) Před chvilkou odešla návštěva a je tady další radost, já bych ty vánoce bral klidně po celý rok :-) :-)

post-364-0-75323600-1545847486_thumb.jpg

Odesláno

Já na Vánoce žádný dárky nechtěl, jen to zdraví.

No a zlomil jsem si kotník a dárky jsem dostal, tak nevím co si přát příště.. :) 

Odesláno

Musím se s Vámi podělit, co se mi přihodilo před 14 dny (takový vlákno tady není). Zajdu si k Bechyněmu vyzkoušet Tudory BB, paní hrozně milá a ochotná, všechno povytahovala z vitrínky, ukázala, i ty bronzový, že si mám zkusit, přičemž celou dobu koukala na moje ORIS 65 a říkala jak jsou hezký. Musím říct, že vypadaly (i vedle Tudorů) vážně famózně. V tu chvíli jsem si uvědomil, jaký mám vlastně štěstí a že Tudory by nebyly pro mě krok kupředu.  Takže taková skrytá radost. Samozřejmě jsem to neřekl nahlas, protože paní byla skutečně velmi ochotná a poslala mě do jejich dalšího hodinářství, kde pro mě nachystaly na vyzkoušení jiný model. I takhle jsem si udělal radost v hodinářství fakticky tím, že jsem si nic nekoupil. 

Odesláno

moje ORIS 65  . . 

vypadaly (i vedle Tudorů) vážně famózně . . .

mám vlastně štěstí  . . . 

nachystaly na vyzkoušení jiný model . . . 

njn, počáteční stádium vývoje

chodíš do hodinářství zkoušet si hodinky - ne jedny dreamwatche, ale různý modely

do více hodinářství

chápeš kde jsi, že ano? 

:D 

Odesláno

Nespletl jsi si vlákno?

možná jo, napadlo mě že to nic potěšujícího není.., ale reagoval jsem na to množství dárků od Africana a jak by chtěl Vánoce celý rok..., no a já že žádný dárky nemusím a takovýdle Vánoce taky ne...

Odesláno

Afriko, tys dostal kameru jo ?

Takže až se zas někde vykostíš tak to konečně už uvidíme ?

Tedy né že bych chtěl něco přivolávat, ale video je vždycky lepčí než psanej text.........................

Mír s Tebou .

Odesláno

Afriko, tys dostal kameru jo ?

Takže až se zas někde vykostíš tak to konečně už uvidíme ?

Tedy né že bych chtěl něco přivolávat, ale video je vždycky lepčí než psanej text.........................

Mír s Tebou .

No jo, byl jsem hodný :-) Ale já měl GoPro i před tím, takže mám že všech akcí dobrá videa, jenom si je tak nějak nechávám pro sebe. Navíc nikde neteče krev, takže nuda, jakmile ale přijde nějaký průšvih, rád se podělím :-) Tady je super, že na telefonu vidíš co natáčíš, takže si ji třeba na helmě dobře seřídíš a jde ovládat hlasem když potřebuješ obě ruce. Navíc vodotěsná bez krytu, hm, myslím že bude stačit :-) Jsou i lepší, ale třískej pak kamerou za patnáct tisíc o skálu.....

Odesláno

Že jsem zase doma zpět z dovolené

Poprvé v životě na vánoce mimo Čechy.

Několik poznatků, některé nové, některé jsem již zaregistroval v minulosti

• nejhezčí holky v Thajsku s nohama až do nebe jsou chlapi
  • většina normálních Thajců nosí Seiko, mladí nosí Casio G-SHOCK a ty movitěší, kterých je pár nosí Rolex a Tudor
  • přes silnice přecházejte jen s opravdu maximální obezřetností
  • hlavně v Bangkoku je snad o  půlku víc lidí než před cca 15 lety, kdy jsem tam byl poprvé
  • i přes prý ne zcela ideální finanční situaci v Rusku je tam turistů  z "Putinova" tak 70%  a tom,u odpovídají nápisy v ruštině a to hlavně na Pattaya i ostrovech níže
  • zbytek turistů se nově rekrutuje z Číny a Indie, ale to jsou prý dvou až třídenní hromadně pořádané zájezdy
  • pro toho, kdo rád jí dobrá jídla je to stále ráj a to jak výběrem a různorodostí tak i čerstvostí i cenami
  • stále je to nádherná země s moc prima lidmi ideální pro cestování ( minimálně pro hodně výletů)

Konec hlášení :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...