straspol Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Ale to je taky fajn. :-)Jen jsem zase zjistil po návratu z dovolený, jak si tady žijeme jako prasata v žitě!Moje řeč, Míro, moje řeč ! Dost jsem se najezdil po světě, abych poznal, že bych si měl vážit toho, jak se máme doma- jen ta byrokracie a fízlování mi tady vadí, to je čím dál tím horší.
straspol Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Potěšilo mě, že mě pánové "pomahači" zkásli jen o 2 stovky, když jsem si nevšiml zákazu odbočení.Viděl jsem je při odbočování stát za mnou a vůbec mě nenapadlo, že ty majáky mají puštěné kvůli mě Milí lidé. Myslím, že když Tě viděli vystupovat, tak jim to plánovaný pětikilo prostě povadlo.
JaRooN Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Milí lidé. Myslím, že když Tě viděli vystupovat, tak jim to plánovaný pětikilo prostě povadlo.Já nevystoupil. Když tě zastaví, máš čekat ve vozidle s vypnutým motorem. Jsem si říkal, "ty vole, chlápek v Lexusu, ty si mě vychutnají". Ale ne, pán byl milý, já litoval, co to šlo a pohoda...
Gombo Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Konecne dorazili zo servisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Ale to je taky fajn. :-)Jen jsem zase zjistil po návratu z dovolený, jak si tady žijeme jako prasata v žitě!Je to přesně tak, ještě jednou tady dám data co už jsem jednou dával.-Pokud Váš majetek je 74 tis.czk patříte k 50% nejbohatších lidí.-pokud je 1,6 mil czk patříte mezi 10% nejbohatších lidí.-pokud je 17,8 mil. czk patříte mezi 1% nejbohatších lidí. Myslím, že si to dost často vůbec neuvědomujeme. Zdroj: credit suisse global wealth report 2017
colommbo Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Podle zdroje předpokládám, že se jedná o celosvětové měřítko. Pokud ano, nutí ty cifry člověka k zamyšlení...
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2019 Podle zdroje předpokládám, že se jedná o celosvětové měřítko. Pokud ano, nutí ty cifry člověka k zamyšlení...Ano, dělají to každý rok. Možná už je 2018 a je to nejkomplexnější studie na toto téma na světě. Cituje z ní IMF a WB, tedy o relevanci nepochybuji.
colommbo Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 ...že Česká spořitelna v novém systému internetového bankovnictví (George) konečně zprovoznila zasílání potvrzení o platbě mailem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mondeo2 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 ...že Česká spořitelna v novém systému internetového bankovnictví (George) konečně zprovoznila zasílání potvrzení o platbě mailem.to je sice dobrý, ale zase mě s..e, že musíš vyplňovat název příjemce.........bez toho tě to nepustí dál...........ale třeba jsem jen něco přehlídl
Radimk Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Prošel sem snad vše v cenovce do 50.000. Od Primek, po Seika. Od Sportů po Diplomaty, od Monster po MM300, prostě vše co se dalo za posledních 10 let dát na ruku. A nakonec skončím u "plastových" Traserů 6508 na Natu a jsem nejspokojenější. Doma mám Tudory, s těmi se mi do dílny mezi kamiony moc nechce, takže Trasery jsou 24/7 a stále překvapují.Jsem dopadl teda.. je to normální?
kuncák7 Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Radime, myslím že je. Sám toho mám plnou kabelu a nosím ty svá Secco chrono v baterce.
Geodet Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Já jsem toho moc nevystřídal, ale zatím jsem měl nejradši Casio GW-M5610 za 2.500,- než mi je zabral synátor.
Radimk Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2019 Radime, myslím že je. Sám toho mám plnou kabelu a nosím ty svá Secco chrono v baterce.Tak proč do toho valíme ty koruny? Fakt choroba.. Já jsem toho moc nevystřídal, ale zatím jsem měl nejradši Casio GW-M5610 za 2.500,- než mi je zabral synátor.Géčka jsem si prokousal zodpovědně a stejně bych se už vrátil jen k nedostižmým GW056.Jde to s nimi z kopce. Módní shit. 5610 jsem koštoval před Vánoci: krátký řemen, přesahy na pouzdře ( mini až mikro), plastový řemen... prostě Géčka už nejsou co bývaly
colommbo Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 mondeo2: Souhlas! Hned první kolonka při zadávání platby a jednak co je komu do jména kohokoli, komu něco posílám a druhak je to vopruz, bo tě to nutí napsat cokoli, i kdyby sis měl něco vymyslet. Co se platby za hodinky týče, zatím jsem to řešil vypsáním křestního jména příjemce, systém byl spokojený, narozdíl ode mne. Nevím, k čemu je ten údaj dobrý, zkusím se zeptat své poradkyně, až s ní budu hovořit (a vzpomenu si.) Asi budu vypisovat křestní jméno podle aktuálních jmenin v kalendáři...
Zlý Jabko Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 Myslim že je na to teď snad dokonce zákon, že musí bejt každá platba identifikovaná nebo co. mBank zatím bere, že do příjemců dávám obecně "ocel, plech, kladiva, BDSM" a podobně, ale jsem v pokušení tam napsat "úplatek policii, Janečkovo všimný" a tak, jen abych věděl, jestli je to vůbec k něčemu. Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí Tapatalk
Liqid Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 (upraveno) to je sice dobrý, ale zase mě s..e, že musíš vyplňovat název příjemce.........bez toho tě to nepustí dál...........ale třeba jsem jen něco přehlídl Jestli jsem to v té appce dobře pobral, tak je to pojemenování jen pro tebe, s platby by to nemělo být nějak propojeno, vytvoří ti to adresář. A ČSOB žádné jméno nechce. A teď jsem si všiml, že jsem zaplatil pět korun popatek spořce za to, že jsem uhradil jejich služby...tvl platit někomu za to, že mu platím...dobrá haluz. Upraveno 10. ledna 2019 uživatelem Liqid
colommbo Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2019 (upraveno) Vím, že podle nějakého "zákona na ochranu proti praní špinavých peněz" je povinnost identifikovat platbu (plátce/příjemce) ve výši (po přepočtu) 1000? a víc, pokud se nepletu, ale kolonka "název příjemce" souvislosti mít může. Nastavit to tak, aby se toto okno automaticky zobrazilo pouze při převodu částky 1000? a vyšší, asi nebylo možné... A ano, vytváří to adresář, ač si o něj nestojím. Upraveno 10. ledna 2019 uživatelem colommbo
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Dřevo, snad díl posledni-rozrezano, rozsekano, odvezeno a složeno!! Pár víkendu na to padlo, ale teď už jen sama pozitiva :-) (kecám, ségra se nechala slyšet, že by tam chtěla posezení s grilem a mamce a neterim se ten nápad líbí).
geometr Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Pěkně holky biatlonový! Jeli tu štafetu všechny pěkně, jen škoda Charvátový střelby.
straspol Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2019 Myslim že je na to teď snad dokonce zákon, že musí bejt každá platba identifikovaná nebo co. mBank zatím bere, že do příjemců dávám obecně "ocel, plech, kladiva, BDSM" a podobně, ale jsem v pokušení tam napsat "úplatek policii, Janečkovo všimný" a tak, jen abych věděl, jestli je to vůbec k něčemu. Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí TapatalkTohle mě taky štve, pár pokut za špatné parkování a rychlost v tunelu, ( kde mají 70, ale v půlce tunelu najednou schválně rozsvítí 50 a než dojedeš k další značce tak v tom lítáš) jsem označil jako ,,výpalné". A normálně poldové přijali platbu a žádný úřad je za to nevyšetřuje a nepopotahuje, což bych jim za tuhle vyčůranou šaškárnu fakt moc přál...
Doporučené příspěvky